Гласуване за "Най-приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо" 2012

• 7 498
  • 144
  •   1
Отговори
# 90
... просто не знам къде да търся това, което е впечатлило форумното общество чак толкова... Затова питам впечатлените. Simple Smile

Значи сме две.

# 91
Повтарям предложенията си от номинациите - Крейзи, Дона, Рокси. За мен доста важно е и чувството за хумор, затова избирам тези, не че няма и много други златни пера.
Рокси ме спечели категорично с участието си в червените шапчици, много добри описания!

# 92
Янечек, и твоите бяха много сполучливи и весели Simple Smile

# 93
Касита, Бояна и Дона. Трудно ми е да избера коя от тях е по-по-най.  Flutter

# 94
Azzy, Бояна и Клонка.

# 95
  • Варна
Dona, 10c's и КЛОНКА, въпреки, че последната осезаемо липсва през изминалата година.

# 96
  • София
Янечек, съвсем скоро ме разсмя с глас.
Пръсъждам ти личен "Златен зъб" Simple Smile

Има и пера и зъби, мен също ме бройте в любителите на зъба.

Смарти! Липсваше ми, душицо златна.

# 97
  • София
Янечек е диамантен зъб, прочетох темата за червената шапчица и съм във възторг за пореден път.   bouquet

# 98
Янечек е диамантен зъб, прочетох темата за червената шапчица и съм във възторг за пореден път.   :bouquet

Съглас, съглас! Ей сега се подсетих, че и нейната липса по-горе е едно огромно недоразумение. Гласувам и за Янечек  Grinning

И още да кажа, че изобщо не е честно да се поставя цялата тази работа по такъв начин. Хората номинират според личните си критерии, останалите гласуват по същия начин. За един "приятно изразяване" означава спокоен тон, за други - граматика, хумор или смислена информация. Да се питаме какво му е приятното на Сийкиното или Клониното слово, или пък да съпоставяме изказа на Бояна и Дона например, е тотално безсмислено. И несправедливо, както вече казах. За мен лично годишните форумски призове приключват с номинациите и ако зависеше от моя милост, гласуването щеше да е забранено. Flutter

# 99
Не мога да не се полаская, че моето перо се харесва на притежатели на златни пера. На мен ми беше трудно да номинирам тук, защото категорията е твърде обща, затова някак си разпределих фаворитите между тази и златната среда, като по-заострените пера реших да са тук.

# 100
И още да кажа, че изобщо не е честно да се поставя цялата тази работа по такъв начин. Хората номинират според личните си критерии, останалите гласуват по същия начин.

Айде, айде... Simple Smile Има си една инертност в тия гласувания. Няколко човека като кажат "хоп"...

Тъй едни и същи хора гласуваха първо за Бояна като "загубена в превода", после като "златно перо" или нещо си - да припомня.

# 101
Айде, айде... Simple Smile Има си една инертност в тия гласувания. Няколко човека като кажат "хоп"...

Съгласна съм, да. Това е даже най-честият подтик. Но има и друго - тук пишат малко хора и техните мнения са ясни, но четат (и после гласуват) петорно повече, чиято мотивация е тайна. Убедена съм, че ако по някаква случайност златните пера или златните душици на форума попаднат в гласуване за златни дразнители, да речем, ще оберат същия брой гласове, ако ли не двойно повече... Просто тъй функционира форумът.  Wink

# 102
  • София

Тъй едни и същи хора гласуваха първо за Бояна като "загубена в превода", после като "златно перо" или нещо си - да припомня.
Специално за своята особа имам предположение. Загубена в превода беше наказателна номинация, която си беше съвсем адекватна, защото обилно, изобилно и досадно налагах мнението си по няколко въпроса за продължителен период от време. Сега, надявам се, пиша по- приятно, следродилната логорея попремина като че ли. А ако имам златно перо, то определено не е блеснало тук, тук пиша както говоря. За жалост не притежавам онзи талант, който имат Сийка, Дона, Клонка и Крейзи спонтанно и по всякакви теми да вая шедьоври.

# 103
 JoyСтрашно насериозно сте ги взели тез номинации! Laughing Каква е наградата? Вита баница и домашно вино, донесени от Мама и Тати на крака у дома? Wink

# 104
  • Варна
JoyСтрашно насериозно сте ги взели тез номинации! Laughing Каква е наградата? Вита баница и домашно вино, донесени от Мама и Тати на крака у дома? Wink

Морална, Пънки, морална.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт