Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 445
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • София, Лагера
Мерси, Адри  Hug! Точно днес гледах на живо на кожата си тези на Флормар и са ми прекалено матови. Вчера полазих Инглотът - не са достатъчно наситени на кожата ми. А аз искам отдалече да се вижда първо грима, после - аз  Flutter Laughing

Благодаря ви, момичета, за идеите!   bouquet

Аз утре ще се посветя на Сефора и Мак, а също и тая надежда, че може да харесам на живо лилавите на Исадора.

(ей, обсебих темата с моето лилаво  newsm56 )

# 106
Elle-meme, не знам какво правиш, как го правиш, но всеки път ме изумяваш! Страхотна си!  Hug

Аз също нямам смелост да нося нещо, което е различно от неутралните тонове. Не знам.. и за червило, и за сенки. Просто не си се представям, нямам достатъчно умения и т.н, а толкова много ми харесват нещата, които виждам!  Simple Smile

# 107
Юле, може да дойде ден в който да можеш да носиш всичко. Аз нали съм ти казвала на твоята възраст колко бях задръстена и как не смеех да сложа дори едно червило. Пълен льохман (още го помня това) Joy
8 години да се носят едни и същи цветове хич не е малко Grinning

Днес излезнах без опушен грим. Бях се гримирала само със златни сенки и на долният клепач малко тъмно лилаво....ами не съм аз това. Ужасно се чувствах и сигурно изглеждах и ужасно Tired
Днес очаквах да пристигне четката на Саманта, но нямам нищо Sad

# 108

Какво мислите за продуктите на Караджа?

Аз нямам преки впечатления. Виждала съм ги само в един магазин (и то през витрината), в който по принцип рядко има дори един клиент. Сподели моля, ако си ги ползвала.  Simple Smile

Не съм ги ползвала, но мисля скоро да ги пробвам Simple Smile

# 109
  • София/Горна Оряховица
Юле, мен срам ме хваща, само 1 година съм по-голяма от тебе, а ежедневно се мотам като папагал ... и то пред хората!  Blush

База ползвам основно по поводи, даже преди 2 седмици свърши моята и още не съм възстановила запаса. Въпреки това не ми се размазват или събират сенките - днес съм гримирана от 9h сутринта с инглот, и още не са се размазали. Чудя се дали мога отдолу да ги фиксирам с фдт, макар че имам леки задръжки относно това  Rolling Eyes .

Elle-même, какво е това прекрасно синьооооооооо  Crazy Crazy . Аз до скоро бях много въздържаща се от синьото, максимума ми беше син молив, но баш в Сердика Център Филип ми избра прекрасни нюанси, чак не мога да се спра да ги нося  Heart Eyes . Сега го записах, при първа възможност ще се сдобия с него  Heart Eyes .
И далеч не ти е папагалски грима ... ако ме видиш в момента как съм подносила оранжево, златно, бордо и лилаво ще се уплашиш  Mr. Green .

Жаки°
, според мен не си изглеждала ужасно, просто не си свикнала. От скоро и аз се престраших денем да се разхождам с доста драматични очи и сега ми е чак странно, когато остана само по спирала.

# 110
Днес си разглеждах всичките сенки (над 70) и установих, че нямам с какво да се гримирам newsm62
Искам нещо ново....някакъв готин тъмен цвят

# 111
Днес очаквах да пристигне четката на Саманта, но нямам нищо Sad
Ти не я ли поръча скоро  newsm78
не се притеснявай, ще я получиш  Simple Smile
и аз чакам да я получиш и да споделиш впечатления от нея  Grinning

# 112
Mинаха 7 дни. За това реших, че би трябвало да дойде днес. А и нямам търпение вече да я пробвам с Метеоритите Party

# 113
  • София
По въпроса в началото на темата- напоследък не ползвам база, защото моята на Арт Деко (в бурканчето) изсъхна, а забравям да си купя нова. Нанасям сенките с мокра четка и нямам забележки относно интензитет на цвета и трайност.

# 114
  • На острова
Днес в работата вместо Lanscaped (преводът излиза директно във външен сайт), написах Lightscapade.... Crazy Гладна кокошка просо сънува
Съвсем изпуших с тия финиши..

# 115

Eдин страхотен сайт специално за Боряна и останалите любителки на ретро красотата Heart Eyes
http://glamourdaze.com/

# 116
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Така,сега за YSL Touché Eclat(нюанс 2 Luminous Ivory) + (снимка2) сравнен с ФДТ.
Ако нямате излишни $40 или колкото струва в България - можете да го пропуснете без нотка съжаление.Постига едва забележимо озаряване и смятам,че такъв ефект,че и по-добър, можете да добиете с ФДТ+илуминатор.Нямам тъмни кръгове и не мога да коментирам по тази линия дали върши предназначението си.Писалката е удобна,благодарение на клика можеш да дозираш продукта,нанася се лесно,съхне бързо,затова трябва експедитивно размазване на кожата.Никак не е икономичен(2.5мл),особено при честа употреба.
1.https://lh4.googleusercontent.com/-QWkqAmpfxUU/UKF5M1STFxI/AAAAA … M/s640/888987.JPG
2.https://lh5.googleusercontent.com/-8lTMFbzyCis/UKF5QnKtX5I/AAAAA … /s400/0000023.JPG

# 117
  • USA, Steak State
Този коректор го тествах продължително ( бяха се оляли да при пращат разни мостри и ги бях натрупала). И аз останах със същите впечатления- непокривен и воднист, далеч от разбирането ми за коректор.

# 118
Така,сега за YSL Touché Eclat(нюанс 2 Luminous Ivory) + (снимка2) сравнен с ФДТ.
Ако нямате излишни $40 или колкото струва в България - можете да го пропуснете без нотка съжаление.Постига едва забележимо озаряване и смятам,че такъв ефект,че и по-добър, можете да добиете с ФДТ+илуминатор.Нямам тъмни кръгове и не мога да коментирам по тази линия дали върши предназначението си.Писалката е удобна,благодарение на клика можеш да дозираш продукта,нанася се лесно,съхне бързо,затова трябва експедитивно размазване на кожата.Никак не е икономичен(2.5мл),особено при честа употреба.
1.https://lh4.googleusercontent.com/-QWkqAmpfxUU/UKF5M1STFxI/AAAAA … M/s640/888987.JPG
2.https://lh5.googleusercontent.com/-8lTMFbzyCis/UKF5QnKtX5I/AAAAA … /s400/0000023.JPG

Определено не върши никаква работа за тъмните кръгове Simple Smile Купих си я и дълбоко съжалих Simple Smile

# 119

Touché Eclat по принцип не се води коректор, а именно илуминатор/озарител. Ползва се заедно с коректор (ако има нужда от такъв, разбира се), а не вместо него. Много хора подхождат с погрешни очаквания към него и остават разочаровани. За мен се получава ненужно напластяване на продукти и не го намирам за наложителен - мързелива съм и обичам да ми е лесно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт