Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 477
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
И жълто исках да си взема. Филип ми препоръча едно, но го нямаше, а другите ми се сториха твърде ярки за моя вкус. Не запомних обаче номера. Казаха, че скоро чакат зареждане, та ще погледна пак  Hug

Сега си търся хубаво, наситено розово, по възможност мат.

Благодаря за новата тема!
База отскоро се научих да ползвам (откакто чета тази тема).

Elle-même аз се сещам само за Инглот

първите-362 Matte

# 91
Аз имам луксозна книга за гримиране подарък от преди доста години Нищо интересно не пише в нея.

# 92
  • София
Жаки°, дано намериш в най-скоро време подходящия фризьор  Hug
Лилавото наистина е разкошно  Heart Eyes
Знам, че не хапете и че после ще се пристрастя и ще искам всяка седмица среща, но съм си срамежливка  Embarassed

Ако има предизвикателство Папагал аз вече съм готова:
Скрит текст:
Много е набързо и не е прелято добре, но просто си нахвърлях някакви идеи за синьото  Blush

dudhen, благодаря. Гледах ги миналия ден, но нищо не харесах  Thinking Ще запиша този номер и ще проверя следващия път специално този цвят   bouquet[/color]

# 93
Elle-même уникално е, много ми харесва
най-хубавото е, че си оцелила златната среда, нито е прекалено цветно, нито обратното  Heart Eyes

# 94
Aз фризьор си имам, не е това проблема. Косата ми е в супер състояние. Но се ядосах, че не можаха да ми махнат розовото. И сега ще се заема сама с премахването.

Аз бях папагал в Амазонското ни предизвикателство Grinning Обаче папагала разбира се беше по-хубав от мене

# 95
Лепи много красиво!  Heart Eyes
И аз се присъединявам към питането за цвета на клепача/под веждите,не знам дали са различни?

какво имаш предвид, че аз май съм пропуснала това питане  Rolling Eyes

Мацата беше питала за цвета,който Лепи е сложила под веждата дали е от пудрата Здрач  Mr. Green
И аз също питах какъв е

# 96
  • в 1001-та нощ
ааа, мерси, аз помислих, че има някаква дискусия за цветовете на клепача и под веждата  Peace

# 97
  • София, Лагера
Elle-mêmeShocked Къде намери този лилав разкош? И кога. Аз вчера бях в Инглот на Стамболийски и нямаше такова нещо. Имаше хубаво лилаво на примерните палитри, но ми казаха, че не го продават вече. Да не би да си го купувала по-отдавна?  Rolling Eyes

# 98
  • София
Lorilicious, радвам се, че ти харесва   bouquet Но наистина е доста смотан опит. Ще пробвам още  Hug

Ноеми, този петък го взех лилавото, от Сердика Център.

# 99
Toва лилаво винаги си го е имало. Миналият месец за малко да го купя. Просто на живо е малко "по-убит" цвета, а на снимката е излезнало много готино

# 100
  • София, Лагера
Да, вярно, не съобразих че снимката изкривява цвета  Crazy
Мерси, момичета!  Hug

П.п. Днес намерих едни лилави сенки на Радиант, но не мога да ги намеря в нета да ви ги покажа. доста се доближават до това, което искам, но нямат никакъв блясък, а аз си държа на частиците  Flutter

# 101
  • София
Ноеми, ето от мен 3 предложения за искрящо лилаво - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=379934178754949&set= … ype=1&theater

Флормарът е полуматов, нещо като сатенен завършек. Инглот е перла, а Модата е металическо лилаво, което на светлината се мени до индигово синьо (нещо като дуохром)

# 102
  • в 1001-та нощ
Toва лилаво винаги си го е имало. Миналият месец за малко да го купя. Просто на живо е малко "по-убит" цвета, а на снимката е излезнало много готино

точно както и аз обяснявах за света на МАС, който ползвам, на живо - като го видиш - да го подминеш  Blush

# 103
# 104

Общи условия

Активация на акаунт