Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 398
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Mila Farfalla, сенките са на Инглот: Мatte 361 (кораловото), DS 467 (ваниловият цвят)
Розовото под веждите е Porcelain Pink MSF
Долният клепач е AVON Blackberry
Oчната линия е на Есенс (гел)

Маtte 361 е много силно на живо, за това съм го сложила над DS 467, за да стане такова нежно коралово-розово

# 166
  • София
ехее кога успяхте да изпишете 12 страници..
База използвам не винаги .. когато слагам по-ярък или тъмен грим.
Когато съм нюд не ползвам..

# 167
За база до скоро не бях и чувала, но ми действате така зарибяващо, че започнах да се разхождам с руж и червило в къщи, а до скоро гримирах само очите си.
Сега остава да се науча да гримирам и цялото око не само подвижния клепач, ще пусна снимка тези дни и ще се радвам да си кажете мнението, че аз въобще не се възприемам  Embarassed

# 168
Жаки, много благодаря за отговора и подробните обяснения    bouquet
Това за интензивността на кораловия цвят ме подсети да потърся идея как мога да използвам Free to be на MAC, понеже много го харесвам, но сам по себе си е убийствен. Смесвала съм го с перлени бели, но става ефект frosty pink, което не харесвам върху моята кожа.

# 169
  • в 1001-та нощ
Аз се включвам с няколко въпроса в един пост, за да не спамя излишно.
Към a.l.e.n.a. - дали си получила вече нещата си от The Body Needs? Аз тях не ги чакам скоро, но се притеснявам, че има някакво забавяне на пратки отново, понеже и четката на Сигма, която поръчах уж от разпространител в Англия, трябваше да е тук до 8-ми, а още никаква я няма  Cry ...

не съм още, чакам и аз и тръпна  Blush

# 170
Жаки, много благодаря за отговора и подробните обяснения    bouquet
Това за интензивността на кораловия цвят ме подсети да потърся идея как мога да използвам Free to be на MAC, понеже много го харесвам, но сам по себе си е убийствен. Смесвала съм го с перлени бели, но става ефект frosty pink, което не харесвам върху моята кожа.
Free to be ще седи точно по този начин много готино. Сложи го над сенки като MAC vanilla или brule, blanc type. Тези на Инглот нали съм ги нарочила за по-добрият заместител на ванила Grinning Хем са матови, но имат и много леки блестящи частички.

ето тук се вижда как кораловото е сложено само в началото и края на окото. По средата е ванилийката

# 171
Аз се включвам с няколко въпроса в един пост, за да не спамя излишно.
Към a.l.e.n.a. - дали си получила вече нещата си от The Body Needs? Аз тях не ги чакам скоро, но се притеснявам, че има някакво забавяне на пратки отново, понеже и четката на Сигма, която поръчах уж от разпространител в Англия, трябваше да е тук до 8-ми, а още никаква я няма  Cry ...

не съм още, чакам и аз и тръпна  Blush

И аз чакам вече две пратки от тях  Crazy Едната се надявам да дойде тази седмица. Другата към края на месеца  smile3508

Днес в ДМ видях, че са заредили пигменти на Есенс  Peace Не са всички цветове естествено. Нищо не си харесах. Повечето са някакви убити. Взех от базата за пигменти за очи. Да видим с нея как ще стоят. Пуснали са и от четките за пигменти - тези, като гумичка отпред. Аз имам такава на ЕЛФ. Нещо не мога да схвана идеята на тази четка  newsm78 Наистина хваща много добре глитъри и пигменти без да се разпрашават, но пък и на окото не пуска особено много  Rolling Eyes

# 172
Най-после да дойдат тези пигменти. Въпреки, че ако са като тези от Здрач ще ги пропусна със сигурност
Харесала съм си този цвят на Инглот (последните 2 суоча)
shine 15
и този също
Скрит текст:
P450

ако и на живо ми допаднат ги взимам

# 173
Много благодаря за идеите  sun
Blanc Type ми е любимият матов хайлайт за под веждата, но не се бях сетила, че ако комбинирам два толкова матови цвята, ще се получи нещо добро...ще се пробва  Naughty

# 174
Видях, че и Веси вече си е купила базата на Есенс:

от час си половина съм с нея и вече не съм доволна - посъбраха се сенките с нея
по принцип се води за пигменти/те на есенс/, но аз я сложих под сенки на Картис, с които нямам проблем или поне не на втория час, а след 6-7 часа без база; изчаках я да поизсъхне и потупах с четката, т. е. направих всичко, което правя с базата на манхатън - сенките залепнаха чудесно, но в момента вече виждам разлика - може и аз да бъркам в нещо, не съм чак толкова опитна и ми е първо гримиране с нея; ще се радвам да прочета и други отзиви/съвети  Wink

# 175
Видях, че и Веси вече си е купила базата на Есенс:

от час си половина съм с нея и вече не съм доволна - посъбраха се сенките с нея
по принцип се води за пигменти/те на есенс/, но аз я сложих под сенки на Картис, с които нямам проблем или поне не на втория час, а след 6-7 часа без база; изчаках я да поизсъхне и потупах с четката, т. е. направих всичко, което правя с базата на манхатън - сенките залепнаха чудесно, но в момента вече виждам разлика - може и аз да бъркам в нещо, не съм чак толкова опитна и ми е първо гримиране с нея; ще се радвам да прочета и други отзиви/съвети  Wink

Бубка, аз видях из нета, че смесват базата с пигмента, а не го слагат отгоре  Peace Ползват четката за пигменти, която е като мека гумичка отпред, разбъркват двете неща и се получава нещо кремообразно  Thinking Ще я тествам и аз тези дни, и ще пиша отзиви  Peace

# 176
Нямам време, но понякога ви чета.
 Hug

За мен гримът трябва да е от изискан по-изискан.   Heart Eyes

# 177
Да и аз го четох това из някакви форуми. Пигментите се смесват с базата, а не се слагат отгоре
http://www.essence.eu/index.php?id=2172&L=1

има бурканчета за смесване, лакове и глосове custom design

# 178
  • в 1001-та нощ
аз - от здрач си взех много неща, почти всичко, т.е. без златния пигмент, защото нямаше и най-вече за експерименти  Peace

# 179
Бубка, аз видях из нета, че смесват базата с пигмента, а не го слагат отгоре  Peace Ползват четката за пигменти, която е като мека гумичка отпред, разбъркват двете неща и се получава нещо кремообразно  Thinking Ще я тествам и аз тези дни, и ще пиша отзиви  Peace

имам разни пигменти, ще пробвам с тях да смеся, благодаря!   bouquet
видях четката, но изобщо не си представям да я ползвам - едвам се научих с обикновена четка  Laughing
най-лесно ми е с пръсти, но така няма добър детайл

Общи условия

Активация на акаунт