За какво си мислите докато правите секс

• 31 414
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Мисля си какво да сготвя, дали баницата ми ще се получи, дали добре украсих тортите и кексчетата... ето такива неща.

# 16
O това би било интересно , а какво всъщност си мислят мъжете по време на секс Wink

# 17
  • Сопот, Пловдив
Според мен мъжете не мислят кой знае колко по време на секс. Но и те да си кажат.  Simple Smile

# 18
O това би било интересно , а какво всъщност си мислят мъжете по време на секс Wink
Дали ще ми се получи баницата, дали добре съм украсила тортата и кексчетата... За какво друго да мислят всички мъже по света?

# 19
  • Galaxy 13197853088
абсолютно!

# 20
  • София
изобщо не мисля. У мен надделява животинското.

# 21
  • out of space
Каквото си мисля го казвам на глас, за да се случи все пак  Wink

# 22
  • Kопенхаген
Мисля си за Глобалното затопляне и как, ако не се вземат мерки ще се издавим като пилци.

Мисля си за това, че цяла Европа играе по свирката на Меркел.

Мисля си за това, защо кралските династии във Франция не устискаха.

Мисля си за това как бедна България продължава да е натикана в задния европейски двор.

И всичко това така ми разгаря страстите, че любимият не може да ми насмогне  Grinning

# 23
Има време за мислене и време за действие.
Това тук е от втория тип.

# 24
  • Бургас
Не мисля, отдавам се на действия и усещания ... Mr. Green

# 25
  • София

Ами Лабрадор какво се хваща за главата, тогава? Или не сте в един и същи орден?  Wink

# 26
  • Пловдив / София
Това е , за какво си мислите докато се отдавате на пламенни страсти с половинката си.
Мислите ли за това дали се представяте добре , дали му харесва да прави секс с вас , дали изглеждате не чак толкова привлекателно гола...и т.н.
Може също и да споделите дали не си мислите или представяте други мъже  Rolling Eyes Аз мога съвсем честно да си кажа , че често си мисля , че всъщност мъжо не е мъжо , а е един много готин познат , който ми подкосява краката щом го видя.

Не мисля дали се представям добре или дали му харесва. За второто директно мога да го попитам. Не се сърдя, ако нещо, което правя не му харесва. И обратно.
Не мисля и дали изглеждам привлекателно гола. Харесвам се така. Макар че, естествено, имам недостатъци. Но щом мъжът ти е с теб, значи те харесва.

Но иначе, да, представяла съм си други мъже.

# 27

Ами Лабрадор какво се хваща за главата, тогава? Или не сте в един и същи орден?  Wink
Лабрадор е във високата ложа.
Аз все още стоя пред портата й...  Wink

# 28
На мен един познат ми сподели, че мисли за крави по време на секс, за да си забави свършването.   Mr. Green Не знам дали е вярно, ама може и да е ( ветеринарен лекар е ).

# 29
  • София

Ами Лабрадор какво се хваща за главата, тогава? Или не сте в един и същи орден?  Wink
Лабрадор е във високата ложа.
Аз все още стоя пред портата й...  Wink

Пронобис - що за самочувствие имаш?  newsm78
Кви са тия ложи? Я не се втелясвай.....

По темата: не мисля за секс. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт