За какво си мислите докато правите секс

• 31 446
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • Kопенхаген
Ох... щом сексът без оргазми за някои е ,,хубав,,  Laughing

Въпреки, че за мен секс без оргазъм си е чисто клатене едва ли същите биха могли да си представят пък мултиоргазменият секс какво изживяване ще да е  Grinning

# 91
Ако сега ми кажеш, че откакто правиш секс – нямаш пропуск – демек секс без оргазъм – те признах  Laughing

# 92
  • Бургас
Да, ама това за мен е по-гаден вариант сякаш. Случвало ми се е просто защото е натиснат правилния бутон в правилния момент и съм стигнала до края, а ма пък ми е оставало едно незадоволително чувство от сорта - е, това ли беше...

Това е заради партньора най-вероятно. Ако си го правила с някой, който не ти е вече на сърце.  Thinking

# 93
  • Kопенхаген
Ако сега ми кажеш, че откакто правиш секс – нямаш пропуск – демек секс без оргазъм – те признах  Laughing

От както съм се завършила като зряла жена Не, нямам акт без оргазъм. Поради това, че не правя секс по задължение, а за удоволствие.

И не се притеснявам да откажа на любимия когато не съм благоразположена към секс, защото после компенсирам с много страст  Grinning 

# 94
Да, ама това за мен е по-гаден вариант сякаш. Случвало ми се е просто защото е натиснат правилния бутон в правилния момент и съм стигнала до края, а ма пък ми е оставало едно незадоволително чувство от сорта - е, това ли беше...

Това е заради партньора най-вероятно. Ако си го правила с някой, който не ти е вече на сърце.  Thinking

Оо, не, иде реч за партньор, когото много съм харесвала и искала, но в секса е бил ... не както аз очаквам и искам.  Wink

Ако сега ми кажеш, че откакто правиш секс – нямаш пропуск – демек секс без оргазъм – те признах  Laughing

От както съм се завършила като зряла жена Не, нямам акт без оргазъм. Поради това, че не правя секс по задължение, а за удоволствие.

И не се притеснявам да откажа на любимия когато не съм благоразположена към секс, защото после компенсирам с много страст  Grinning  

Как се завършва като зряла жена точно?  Laughing
И недей сега хвърля камъни в моя двор така нагло, аз секс по задължение също не правя и не съм правила, нито ми пука да откажа - ако не искам  Crossing Arms

Просто на мен ми влияят доста фактори явно, като в това число на едно от първите места е стрес, напрежение или проблеми. Има ли нещо от изброеното, което ме тормози и занимава - трудно мога да се отпусна дори в секса.

# 95
Никога оргазма, не ми е определял дали секса е хубав, или не.
Не държа на оргазми всеки път, нито на всяка цена.
Нито се смятам за "незавършена жена" защото видиш ли на нямам оргазми всеки път, че и по 3-4. )

# 96
  • Kопенхаген
Цитат
Как се завършва като зряла жена точно?

vili ще разбереш когато ти се случи  Laughing

А относно секса по задължение, далеч съм била от мисълта да имам теб предвид. Извода си го направих от други публикации и не само в тази тема.

Когато аз се чувствам по начина за който пишеш накрая просто не правя секс  Grinning

Mirama , всеки сам си преценя възможностите, а разбиранията за удовлетвореност няма как да се еднакви за всички.

Едни се удовлетворяват от малко, други от много и така  Grinning

# 97
Ми ти цитира мойпост и реших, че към мен е насочено.
Иначе - да ти кажа никога не искам да се чувствам напълно завършена, това би означавало, че няма какво повече да искам или да постигам, а мен действието ме държи жива...
За моментите на напрежение или проблеми - не ми звучи логично точно тогава да не правя, първо - защото секса отпуска, второ - възбудата ми или желанието - са едно на ръка, друго - оргазма.

# 98
  • Kопенхаген
Е и аз от време на време се пускам по течението  Laughing

За последното може и да си права не съм пробвала когато съм негативно заредена.

Спомням си, че веднъж в един подобен разговор с теб ми каза да опитам, че действал секса като еликсир за душата и тялото Grinning

Ама пусто като съм подвластна на емоции  Laughing

# 99
  • Варна
Едва ли ако съм ядосана на мъжа ми бихме стигнали до секс, но за главоболие е супер лекарство.  Party

# 100
Едва ли ако съм ядосана на мъжа ми бихме стигнали до секс, но за главоболие е супер лекарство.  Party

А, не, това и аз не го възприемам - секса за сдобряване, ако се чувствам аз правата и недооценената  Joy Обаче ако аз съм сбъркала и сме се скарали - вероятно бих се подмазала с малко секс  Embarassed

# 101
Ха, подмазвачески секс Mr. Green  Сгрешилите са способни на чудеса в секса за да си спестят гилотината.
 Относно секса без оргазми и аз нямам против. В смисъл, не ми е самоцел. Обаче няма ли го нормалния край ми е едно такова половинчато. Все едно цял ден да съм се точила по парче шоколад и накрая само да помириша станиола Embarassed

# 102
  • София
Ми, то, понякога няма нужда от оргазъм, защото сексът е за отпускане на напрежението или просто закрепване на връзката, така да се каже. Ей ги на, боноботата се сексуват... от учтивост!  Laughing

# 103
Ха, подмазвачески секс Mr. Green  Сгрешилите са способни на чудеса в секса за да си спестят гилотината.
 Относно секса без оргазми и аз нямам против. В смисъл, не ми е самоцел. Обаче няма ли го нормалния край ми е едно такова половинчато. Все едно цял ден да съм се точила по парче шоколад и накрая само да помириша станиола Embarassed

Ама...как хем може без, пък накрая не може без завършек  newsm78

Анди - какво е "боноботата"  Embarassed

# 104
Жено, има сексове които те оставят без дъх. С много страст, изобщо секс който те кара да забравиш къде си, кой си и т.н Ей тогава си свършил емоционално, няма нужда от другото. Crossing Arms Пък после като си тръгне Планетянина и продължаваш сам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт