Бебеправене Тема 19 - Отказване няма, надеждата е все по-голяма!!!

• 22 177
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  Ние така заспиваме - аз се гушкам на гърдите му и заспивам, а той гледа ТВ, за да му се доспи. Малки женски хитринки  Wink, няма начин.

И аз обичам така да заспивам на него, обаче понякога трепва в съня си и се стряскам. Иначе е много приятно наистина. Peace

# 661
Ели много си права, каквото е писано - това ще стане. Аз преди да се омъжа бях с човек, с който последните две години направо си бяха мъка, а сега съм най-щастливата жена на Света (въпреки трудностите с бебешките работи). Каквото трябва ще се случи!
П.С Ако не вървят нещата, не се мъчете, аз така загубих 2 години от живота си в опити да съживя нещо, което отдавна е умряло. След такъв момент сама ще разбереш дали това е човека с който трябва да изживееш живота си.

# 662
А и аз да подтвърдя някой го беше писал като че ли откакто ги взимаме верно повечко  luvbed
п.с. Еличка при нас е обратно мъжа ми все повторя взема ли си витамините спри да пушиш не пий газирано ще настинеш.....уфи и въпреки че много искам бебче ми е адски досаден и това натоварва понякога Laughing дай му няколко дни почивка дано всичко да се оправи

# 663
  • до най-прекрасния мъж
Докато той заспи, аз съм изкарала 3 съня и нищо на света не може да ме разбуди. Интересен факт, но не само хората трепкат в мига, в който заспиват. Нашето котенце, като го гушнеш, мърка известно време, в един момент потрепва, спира да мърка и заспива. Точно като хората е и то, мъничето.
Алекс, мерси за инфото. Ако ми дойде този месец, ще ги взема още от първия ден на М.

# 664
Аз събирам кураж да си направя тест и ме е страх да го направя днес би трябвало да ми е 14 ден от О Мръсницата още я няма....

# 665
  • София
Момичета каквото и да правите....ако бебето не иска няма да дойде сега. Не се натоварвайте психически МНОГО ВИ МОЛЯ!! При мен стана от 1 месец опити и то не всеки ден и не съм сигурна и до момента точно кога ми е била О.
Да при мен изигра роля и това, че бях на хормонално лечение 6 месеца, което също след това засили възможността да забременея по лесно.
НО вярвайте ми нито съм спряла да пуша, нито да пия газирано, нито моя приятел да пие алкохол и бебето пак си стана......не се задълбочавайте чак толкова в тези неща.

Направете си почивка - отидете някъде през уикенда....отдайте се изцяло на партньорите си и ще видите колко по лесно ще стане. Вярвам, че всяка една от вас скоро ще види заветните  EFP и ще изпита това щастие да гледа как една точка става човек в корема и.
НО за да стане трябва първо да спрете да го мислите, тъй като от там е проблема...не че ви има нещо, а ПСИХИКАТА не позволява това да стане.

P.S. Пиша го това, защото имам близка при която от година не става и всичко е защото психически много се натоварва с тази идея...и доктора и е казал: "когато се успокоиш и спреш да го мислиш, тогава ще стане".

# 666
Докато той заспи, аз съм изкарала 3 съня и нищо на света не може да ме разбуди. Интересен факт, но не само хората трепкат в мига, в който заспиват. Нашето котенце, като го гушнеш, мърка известно време, в един момент потрепва, спира да мърка и заспива. Точно като хората е и то, мъничето.

И ти си като мъжа ми и той веднага заспива, а аз обикновенно си търся филм да гледам докато заспя-така се приспивам. Peace Явно е до човека, а не до това какъв пол си.    bouquet

Да при мен изигра роля и това, че бях на хормонално лечение 6 месеца, което също след това засили възможността да забременея по лесно.

Алекс, какво хормонално лечение? Може ли да ми пишеш тук или на лс. Просто и на мен ми се налага, а ме е страх да пия хормони.... Confused Peace

# 667
Ели, здравей!  Дано нещата се оправят между вас, дано се сдобрите! Момичета не правете секс по график, когато си в О, да повечко, но и другите дни. Наслаждавайте се на миговете с половинките си, да ви кажа донякъде мъжете имат право и се чувстват използвани!  Peace
Прегръщам ви всички и успех на нечакащите, а на тези с цикъл - успех! Все някога ще стане!  Praynig

# 668
  • до най-прекрасния мъж
Относно секса по график - ние правим, когато ни се прави, като гледаме да не прескачаме повече от 2 дни, а около предполагаемата О, даже по-често. Старая се с нищо да не го показвам на мъжа ми, даже когато много не ми се прави /понижава ми се либидото/, пак правим, за да не се чувства използван. Пък и ми е хубаво с него да си се гушкаме Simple Smile.

# 669
  • София

Алекс, какво хормонално лечение? Може ли да ми пишеш тук или на лс. Просто и на мен ми се налага, а ме е страх да пия хормони.... Confused Peace

Миналата година ми откриха 2 кисти на яйчниците и претърпях лапароскопия, след което трябваше на мина на хормонален курс на лечение за 6 месеца ( спиране на цикъла ) за да избегнем повторно появяване на кисти. И през юли тази година ми дойде цикъла и започнахме опити за бебе, тъй като ако не бях забременяла доктора ми беше казал, че ще трябва да мина на противозачатъчни докато решим да имаме дете.

# 670

Миналата година ми откриха 2 кисти на яйчниците и претърпях лапароскопия, след което трябваше на мина на хормонален курс на лечение за 6 месеца ( спиране на цикъла ) за да избегнем повторно появяване на кисти. И през юли тази година ми дойде цикъла и започнахме опити за бебе, тъй като ако не бях забременяла доктора ми беше казал, че ще трябва да мина на противозачатъчни докато решим да имаме дете.
Благодаря ти за отговора.  Hug  bouquet
Минала си през неприятни неща-трудни, но важното е че резултата е хубав-бебенце. Hug

# 671
Блу, да се включа и аз за витаминките Pregnacare. Има за него и за нея. Аз ги пиех месец и половина и съм много доволна от тях. Сега ги спрях да си направя почивка, пък и защото всички стойности на витамините си ми влязоха в норма.
Някой да ми препоръча калций, че имам недостиг на калций и искам да си избера хубав и изпробван продукт, в прегнакеъра калций няма.
Съншайн, никакви настинки, бързо да се оправяш Simple Smile

# 672
Кой ще ни прави новата тема красавици? Peace

# 673
Кой ще ни прави новата тема красавици? Peace
Аз мислех ВЕСЕТО...ама тя не иска да ни пише, та може и да не иска да направи новата тема.... newsm78
Макар, че не виждам нищо лошо в това.... даже би я нахъсало още повече, ама....всеки си знае в крайна сметка...

# 674
Принцеске, направи ни ти новата темичка, да ни заредиш със позитивизма си  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт