( не беше Райков)
Вчера само се разписах и забравих да ти благодаря.
Аз и` казвам, че имам бебе, което на следващия ден ще навърши 40 дни и искам отеца да чете чиста молитва, тя ме пита кръстено ли е детето. Аз "ами как да е кръстено, като то утре навършва 40 дни" , тя нейното си знае "Ами трябва е да е кръстено", аз пак повтарям, че то утре става на 40 дни и няма как преди това да е кръстено. Чак тогава тя ме разбра и ми честити бебето. После взе да ми обяснява, че и аз трябва да съм кръстена, че свещеника бил нов и идвал само в неделя. На мен ми писна и си тръгнах(а тази баба много ме дразни - миналата година отидох на именния си ден да си запаля свещ, тя ми казва, че затваряла, защото щели да проверяват от пожарната и да съм отидела следобед и от тогава вече не съм влизала в нашата църква, а като ходя до Варна посещавам там една църква) . На следващия ден отидох и запалих свещичка за здравето на Катрин. Гости не съм канила и няма да го правя, но направих един кекс и го занесох на нашата санитарка да се почерпят в семейството и`.
Понеже била наддала много, педиатърката каза да давам вит Д сутрин и вечер по две капки.
Имам съмнения, че аз го направих злояд /по-лошото е, че така мислят и хората около мен/ Затова сега предпочитам да храня през 3-3.5 часа, макар и с АМ и всички да са мирни и спокойни.

Препоръчани теми