Dexter (четвърта тема)

• 35 937
  • 635
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Епизод 6

Уха
Скрит текст:
Нещата започнаха да се разплитат. Хареса ми как Анджела се държа с Декс след като той и се разкри (естествено не напълно, хаха), напълно реална и логична реакция от нейна страна.
Като влезе в пещерата бях сигурен, че ще намери останките на Айрис и познах, хехе. Много се изкефих.

На Декс му бяха необходими само два погледа, за да нарочи Кърт като серийния убиец на Анджела, хех. Абе професионалист до мозъка на костите. 🙂

Обаче с бащичкото какво ще правим не знам. Започна и ръце да чупи за личен кеф. Тъмния спътник е обхванал голяма част от неговото съзнание. А и как си призна, че изпитва копнеж да наранява, да наранява... Брр

# 601
Сериалът ми е от най -най-любимите. За съжаление, няма много списващи тук. Дяволче благодаря за свежите коментари.

# 602
И аз ще списвам скоро, искам маратон да си направя Grinning
И като никога се удържам и не кликам на скрития текст.

# 603
  • Пловдив
И аз ще списвам скоро, искам маратон да си направя Grinning
И като никога се удържам и не кликам на скрития текст.
+1
Мисля да направя същото. Толкова много обичам този сериал, че искам всичко на един дъх.. и само да посмее някой да ме закача SunglassesBlush

# 604
Няма какво да коментирам, освен да преразкажа видяното Satisfied, но сериалът си е ТОП и нивото си държи Smiley

# 605
Ехеее Simple Smile По чиста случайност видях темата и добре, че е така, защото иначе нямаше да разбера за продължението. People Dancers Благодаря на Amidala, че я е повдигнала.
Много мразя да разтягат сериал, който се е изчерпал и когато вече нямат идеи, и да ми развалят хубавите впечатления, но като гледам сте доволни, значи не са го скапали. Simple Smile Ще правя маратон по празниците.
Ще ми се наложи и да поизгледам някои от последните серии обаче, защото нямам ясни спомени, кое как завърши.... Детето на кой остана, с Дебра какво стана...и други дребни подробности ;р

# 606
  • София
изгледах епизод 7

пореден много силен епизод

Скрит текст:
Картите вече са на масата. Не само Декс знае за Кърт, но и Кърт знае за Декс. Поне, че е убил синът му, не за мрачното му минало.
Ами дам, забравил е за инстинктите си Декс, пораждясал е. Само си го каза, хаха.
Когато разфасоваше Мат той вече знаеше, че е опериран и че има пирони в крака и би трябвало много добре да знае, че ако са от титан няма да се стопят. Е, защо тогава не ги махна??? Явно не се е съмнявал, че ще бъде разкрит, ама все пак си е грешка.

Хареса ми, че видяхме отново Джон Литгоу с ново участие, не само като безмълвен спомен от стари кадри, ами с игра и реплики, пък макар и за секунди.
Харисън си призна всичко пред баща си, но ние все още не знаем дали не е убил Хана, а и какво е станало с другите деца на Рита. Възможно ли е Харисън да ги е убил или поне само Хана? След този епизод и болката и шока у Харисън, когато се отърси от болката пред баща си, по-скоро не. Не мисля, че все още е убивал когото и да е, а преди го подозирах, че едва ли не, вече е бил убиец.

Още една грешка на Декс. Тази 'плоча награда' за Кърт, която беше леко кривнала, не трябваше да я изправя. Според мен Кърт нарочно я е клюмнал така. Сега ще разбере, че някой е тършувал в офиса му.

Айрис най-вероятно е първата жертва на младия тогава Кърт. Видяхме и за неговото минало и откъде и как си има тази любима песен...

Моли отново вся смут у Анджела само с две изречения, хех. Сега Анджела сигурно ще се разрови повече около Декстър, а нищо чудно и да започне да го следи. Но аз лично очаквам да се свърже отново с Батиста относно миналото на Морган и ако Батиста разбере, че е жив веднага ще хване самолета (поне според мен), хаха Много ги искам двамата да се видят след толкова много години.

# 607
Бях изостанала малко, но вчера изгледах епизоди 5 и 6 и едва се накарах да легна и да не пусна и 7.

Пети епизод ми беше доста скучен, през цялото време ровех из телефона и слушах само, но шести - ето това си е любимият ни Декстър стил. Не знам за вас, но аз много се забавлявах на хумора му, докато си говори сам със себе си.

Скрит текст:
Особено като каза "I'm feeling butchery" и констатира, че нормалните хора са странни, че подкрепят насилието под формата на спорт.

И на мен ми хареса как реагира Анджела, вписва се в характера ѝ на силна жена с позиция и на добър полицай.

Дъщеря ѝ ми е много странна обаче - един ден се нахвърля страстно на Харисън, на следващия страни от него, защото счупи ръката на момчето. Преди това пък Анджела като се прибра от конференцията, тя стоеше и си мислеше за това, което е казал Харисън за баща си. Или е наследила детективския нюх, или е най-странният тийнейджър на планетата Sweat Smile

Засега нямам предположения как ще свърши сезонът, което е хубав знак.

# 608
  • София
Шоурънъра е казал (четох наскоро), че финалът щял да е шокиращ и да взриви интернета?!
WTF? 😮

Също така финалът щял да бъде истински финал, недвусмислен и без опции за тълкуване...

Как ще коментирате всичко това?
Явно ще имаме твърд финал, без опции за различно тълкуване
И всички врати за ново продължение ще бъдат затворени. Освен ако не решат да правят спин оф.

Мхмхм?

Скрит текст:
1) Харисън да убие Декстър
2) Декстър да убие Харисън

Само тези неща отговарят на нещо подобно.
И за съжаление гравитирам за първото. Или Декстър да се жертва заради синът си (т.е. пак да умре), ако не искат синът му да го убие.

Все повече виждам и логика в това, тази Моли от подкаста да разкаже истинската история за 'Касапина от залива' но това може да стане едва ако Декс бъде убит или пратен до живот зад решетките (ако не искат да го убиват, но аз това го отхвърлям, защото няма да е толкова шокиращо).

Уф, не искам в ниакъв случай да убият Декс, особено пък синът му да го наследи един вид като новия 'отмъстител' Данo не готвят нещо подобно.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 19:53 от Diavolo

# 609
В начало на месеца писах с подобна информация, това ми беше направило впечатление още като обявиха, че в крайна сметка ще има нов сезон.

Скрит текст:
Представям си и край, в който и двамата умират, ако, да кажем, Декстър не иска синът му да живее неговия живот и постоянно да бяга.

Другата ми теория е - Кърт убива Харисън, Декстър убива Кърт, а Анджела арестува Декстър (може би с помощта на Батиста).
@Diavolo, някои от нещата в последния ти коментар може да минат за спойлери.

# 610
Без да съм започнала сезона, бих коментирала, че
Скрит текст:
Декстър ще умре. Без хепиенд за любимия герой. Sad

# 611
  • София
Уф, ами то трябваше моите коментари във връзка с изказването на шоурънъра да са сложени в спойлер (нищо че са мои догадки) и си мислех, че са в спойлер... Да, ама не, добре че писа, та сега се редактирах.

Значи на мен лично, още сега да си го кажа, ако

Скрит текст:
убият Декстър няма да съм доволен и щастлив, хич не ме и вълнува синът му.
Това е положението. Никога не убивай главния си герой в един дълъг сериал с много сезони и епизоди. Феновете няма как да го харесат. Някои хора така и не се научиха от грешките си.

# 612
За съжаление и аз мисля, че Декстър ще умре. Не искам да е в затвора . Харисън няма как да се промени. Много ми е тъжно още от сега. Не ми се иска да свършва.

# 613
Някъде ми беше попаднало, че са искали да удовлетворят феновете, които са останали недоволни от финала на сезон 8. Да видим дали наистина ще се случи така.

Между другото, аз нямах проблем с предишния финал, поне към момента, в който излезе. Сега ако започна да гледам отначало, не знам дали ще съм на същото мнение.

# 614
Изгледах 8 епизод. Хареса ми, но ми липсва стария Декстър.

Общи условия

Активация на акаунт