Бъдещо съжителство

• 9 328
  • 84
  •   1
Отговори
# 15
По този повод.. преди години се бях запилял нанякъде по водоемите за седмица... прибирам се, отварям вратата и шах  Shocked.. върнах се да видя да не би случайно да съм сбъркал апартамента... тц.. няма грешка, нашия си е...  ooooh!
Още ми е чудно как успя да премести гардероба от едната стая в другата, щото требе да се разглоби на части.  Crossing Arms

Ама изненадата не е била неприятна, надявам се.  Peace

# 16

Ама все пак не е да не си попитан за мнение.  Laughing

По този повод.. преди години се бях запилял нанякъде по водоемите за седмица... прибирам се, отварям вратата и шах  Shocked.. върнах се да видя да не би случайно да съм сбъркал апартамента... тц.. няма грешка, нашия си е... ей, нямаше нещо да си останало на мястото, тотално разместване от всякъде.  ooooh!
Още ми е чудно как успя да премести гардероба от едната стая в другата, щото требе да се разглоби на части.  Crossing Arms

Бравос на жена ти! smile3525Това с гардероба не го мога newsm45

Към авторката-при промени внимавайте да не засегнете без предварителна подготовка някоя нежна струна-например някакъв мебел ,особено скъп на свекърва ви,ако има такъв де. Rolling Eyes
Подсъзнателно мъжете си остават вечни момчета на майките си и там се пипа с перрце-не че промени са невъзможни. Naughty

# 17
  • София
При нас съпругът ми дойде да живее в моят апартамент. Няколко месеца беше мирно и тихо, но след това започна да се оглежда - не му харесва цвета на латекса в кухнята, коридора има нужда от нови мебели Grinning
Въпреки, че апартамента беше след основен ремонт, оставям го да се развихря. Последно, преди няколко дни, пренареди мебелите в спалнята, че не му харесвало как били разположени.
Всъщност, като се замисля, само в банята не е правил промени Mr. Green

# 18
А вие мили дами, които съжителствате със свекърви тя помага ли ви първите дни, подарява ли ви нещо..

# 19
Комшията ѝ е помогнал.  Mr. Green

# 20
Ние директно бутнахме къщата и почнахме от начало  Mr. Green

# 21

Комшията ѝ е помогнал.  Mr. Green

Няма начин.. бяхме заедно за риба.  Laughing
По скоро щерките са го отнесли.  Laughing

# 22
До бутане на къща няма да се стига, но откъде мога и как мога да започна като начало, леко и безболезнено?

# 23
До бутане на къща няма да се стига, но откъде мога и как мога да започна като начало, леко и безболезнено?

Ами аз мисля, че това трябва все пак да бъде обсъдено с половинката ти...
Не бих се израдвала, ако той започне с промените без да сподели плановете си с мен. А и мисля, че нещата обикновено стават естествено и плавно.

# 24
Ами като начало имаме някакви начални точки и сме го обсъждали, така че въпросът е поставен.

# 25
Аз промених първо неговото местожителство-от дома на мама и тати в празния им апартамент.След това беше банята.След няколко месеца и всички останали стаи Simple Smile Simple Smile Simple SmileСега ни е хубаво-чистичко,новичко.

# 26
А вие мили дами, които съжителствате със свекърви тя помага ли ви първите дни, подарява ли ви нещо..

Не съм съжителствала,но е имала желание да помогне и поучи младата булка.Търпелива и мълчаливичка бях като по-млада и така поддържахме равновесието. Hug

# 27
Зависи какъв човек е свекървата Wink
От 7 месеца, живеем с приятеля ми в мой апартамент-почти обзаведен,но трябваше да купуваме телевизор,печка,пердета,килимчета,нови завивки -не си направи труда да попита трябва ли ви нещо,имате ли нужда от нещо/а има възможности.../
За протокола-една година живеехме в тях и явно не можа да преглътне ,че се изнасяме и не може да ни командва  Crazy и да си прави ,каквото си иска!

# 28
Винаги сме живели абсолютно сами без роднини около нас. Но и майка ми, и неговата майка са ни подарявали неща за вкъщи, но по-скоро по-дребни такива, а не телевизори, хладилници, обзавеждане. А и ние предпочитаме така  Peace

# 29
А със самото в стъпване в съвместно съжителство в началото учихте ли се на нови неща, дори от битов характер... как да се справяте? Какви бяха те?

Общи условия

Активация на акаунт