Номинации 2012- коментарна тема

• 24 637
  • 799
  •   1
Отговори
# 315
...че ми е симпатичен вече дори без да съм го виждала.

И това благодарение на ума  Laughing

Да се ориентираме по-петъчно и да обсъдим онези, които чрез външността са ни привлякли да опознаем ума. Обратната схема е ясна!  Mr. Green

# 316
  • Канада
Отново потвърждение на факта, колко интересни неща могат да се научат във форума.
 Peace

# 317
  • Belgium
Ъъъ, добре ама броим ли случаите, в които привлечени от външността сме открили, че ума е на дъното на артезиански кладенец, а нямаме сили да копаем толкоз на дълбоко?  hahaha

# 318
  • София
Според мен ума, може да направи невзрачната външност силно приемлива или дори желана.

Не говорим за крайности във външния вид разбира се.

Давам пример за себе си - откакто прочетох биографията на Ричард Брансън, той ми стана ужасно симпатичен. Не е като да съм го виждала на живо разбира се  hahaha

Ако махна ума и бекграунда би бил (за мен) просто поредният белезникав англичанин.
От англичанин до англичанин има огромна разлика.
Чичо Ричърд е доста добре на външен вид, като изключим, че е чичо.

# 319
Ъъъ, добре ама броим ли случаите, в които привлечени от външността сме открили, че ума е на дъното на артезиански кладенец, а нямаме сили да копаем толкоз на дълбоко?  hahaha

Аз както казах такива случаи не съм имала. Или пък може би съм адаптивна и лакома. Оприличавам на умни откровено тъпи красавци...  Thinking Някой трябва да ме анализира по профилна снимка.

# 320
  • # супернатурална #
Аз броя един. Като отчетем факта, че с грозен мъж не съм била  Naughty можем да го отметнем за изключение. Ама беше вдлъбнат за двайсетима  Joy

# 321
  • София

Аз както казах такива случаи не съм имала. Или пък може би съм адаптивна и лакома. Оприличавам на умни откровено тъпи красавци...  Thinking Някой трябва да ме анализира по профилна снимка.
Аз оприличавам всички хора на умни, независимо дали са красиви или грозни. Много време ми отнема да повярвам, че някой е тъп.
И не си проси анализи, че ще дойде да-не-казвам-кой Laughing

# 322
Само веднъж , ама все пак си дадох 3 месеца да подълбая.  Mr. Green

# 323
  • София
Бояна, направо към дядо клони Simple Smile
Ама е много готин.

# 324
  • Варна
О, пак за мъже си говорим?!
Куркума - президент!!!!!!

# 325
  • Kопенхаген
Кандидат Красавиците ще подкрепят ли претенцията си за Корона със снимков материал или ще разчитат на мимолетни образи останали от презентацията им миналата тема?

# 326
Аз осъзнавам, че е повече от неуместно да се плесна на една страница с белокосия господин, пред чийто ум коленичите, но утре вероятно ще липсвам (уикенд е, знаете Wink), затова правя това с най-добри чувства  за всички потребители, които така учтиво - трогателно настояха да видят поне малка част от мен from the neck up Wink Simple Smile
Заповядайте  Hug

# 327
Изкормих втора мишка DELL, линкове няма никъде.  Confused

# 328
Знаех си, че така ще кажете за ума и теглото. Ми ако не му пука, че е сто кила, щото е умен?  Laughing Сигурна съм, че има такива.

# 329
  • # супернатурална #
Ако е И интелигентен, социалният опит ще го е научил, че дори на него да не му пука, на жените по които въздиша ще им пука. И ако остане на тези кила ще трябва да се задоволява, а не да избира. Въпреки, че сега се сетих за един пример от живия живот, но там има много власт. И много пари. И може да избира, дааа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт