Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 515
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Абе момичета- в Търново има ли някъде да се извършва обезкосмяване с конец- вероятно някоя туркиня ще го прави newsm78.И изобщо някой правил ли е такова нещо и само за лице ли се отнася?

# 61
Здравейте, кажете ми хубав и евтин магазин за платове !

very77, аз знам едно невероятно складче за платове, където цените са умопомрачителни в най-добрия смисъл на думата. Намира се на 1-я етаж в сградата на ТПК или нещо такова - където беше Аптечно управление (под битака) на улица "Мармарлийска". Сградата е една сива 3-4 етажна и се вижда от пътя, но се влиза по един страничен път, който води до разни складове. Някой може да помогне в обясненията, ако се сеща за мястото. Там има и изобилие от ципове, копчета, паети, ширити и дантели Simple Smile

Хубава и усмихната седмица на всички Simple Smile

# 62
Брех, Моник, не го знаех това място. Благодаря   bouquet

Вери, на Пишмана, по Витошка, също има един магазин за пердета, където се предлагат интересни платове за малки пари.  Peace

# 63
  • Велико Търново
Здравейте, кажете ми хубав и евтин магазин за платове !

very77 ,голям магазин за платове има на ул.Ален Мак,има едно "Левче",точно срещу този магазин,има и детски магазин и магазин за насипно кафе-точно срещу тях е -но не знам колко е евтино,аз също скоро ще ходя там за плат!Дали ме разбра-незнам,абе както ти живееш-отсреща по стълбичките и ще видиш магазините!:)

# 64
Привет!
Края на седмицата ще гостуваме в Търново и искам да купя някои дрешки и най-вече хубаво топло яке..
Можете ли да ми кажете точен адрес на добре зареден магазин или повече магазини на едно място?
Ще ни упъти GPS, затова моля за улица, номер...
Много благодаря!

# 65
Хм, в МОЛ-а има 2 магазина, в които могат да се намерят качествени дрешки и готини якета. Иначе, мамите тук май пазаруват повечко по интернет или в други градове, понеже е пълно по магазините с китайски парцали  Peace
Мои роднини, които живеят в София, нямат време да ходят по магазините там и си пазаруват от тук. Иначе няма логика-тук изборът е по-малък,а цените са същите. Молът се намира на ул. Оборище, ама кой номер беше newsm78 Като влезнете от София, ще го видите Peace

# 66
Здравейте на всички!
Извинявам се, нахлувам така в темата, но позната продава апартамент в Търново и може някой да се интересува. Апартамента се намира на Пишмана, на страхотно място, ремонтиран и частично обзаведен, ако някой се интересува нека пише на лични.

И тъй като се наканих да пиша, да кажа, че от скоро сме пак "боляри"  Peace, живяхме 3 години в Русе и се върнахме преди месец. Търново си е Търново и се радвам, че вече сме си у дома.

Хубав ден на всички! Hug

# 67
dessy, благодаря ти! Мола сме го посещавали, лесно се стига до там.
В интерес на истината и ние нямаме време да пазаруваме в София..динамика и екшън с три деца  ooooh!

# 68
  • Шумен
Здравейте,момичета  Simple Smile  bouquet
Извинявам се ,че ви нахлувам в темата,но имам нужда от вашата помощ!
На 07.12 ще имаме фирмено парти в Интерхотел и за целта имам нужда от леко оформяне на косата.След много ровене ,видях ,че в близост до хотела има два фризьорски салона -"Шик" на ул.Васил Левски 3  и Фини 789 на ул.Васил Левски 6.
Искам да помоля за мнение и евентуални препоръки за други салони в близост до хотел .
Благодаря Ви предварително за отделеното време   Hug bouquet

# 69
"Чар" , точно над интерхотела се намира  Peace

# 70
Здравейте,момичета  Simple Smile  bouquet
Извинявам се ,че ви нахлувам в темата,но имам нужда от вашата помощ!
На 07.12 ще имаме фирмено парти в Интерхотел и за целта имам нужда от леко оформяне на косата.След много ровене ,видях ,че в близост до хотела има два фризьорски салона -"Шик" на ул.Васил Левски 3  и Фини 789 на ул.Васил Левски 6.
Искам да помоля за мнение и евентуални препоръки за други салони в близост до хотел .
Благодаря Ви предварително за отделеното време   Hug bouquet

Отиди в Чар, както aDaMaNt^ те е посъветвала. В тия на Васил Левски работят жените държ.работа, излъгах се веднъж да отида, дори не ми измиха косата. Ама за 9 лв., и 10 минути подстригване, толкова.
В чар ходих преди месец на масаж по оферта, която включваше и  подстрижка за 7 лв., мисля. Момичето само дето не ми направи челна стойка, как да ми оформи прическата, как да ме подстриже. Беше края на раб. ден, на всичко отгоре беше и рожденничка.
Дават и талонче. След две посещения, на третото имаш безплатна маска за коса. След още три- не помня вече, а на деветото май- безплатна прическа.
Като цени не знам как е.
Че дълго стана...

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 22:45 от daryl hana

# 71
Къде тук се е взривил трафопост, някой знае ли?
http://btvnews.bg/bulgaria/incidenti/pak-se-vzrivi-trafopost.html

# 72
  • Велико Търново
Трафопоста  май наистина е гръмнал, но тая бомба съм сигурност не е: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5324831

desi78, единствения плюс на салон на В. Левски е, че отварят рано - около 7:30, но пак трябва да си се уговорила с тях, защото ходят към 8  Mr. Green

# 73
Kомплекс 'Слънчев дом' срещу КАТ над'Пени'.
Днес сме много активни в новините..мани Sad

# 74
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Това не е в "Слънчев дом"  Peace.
Става въпрос за блокове на ул.Димитър Буйнозов-точно улицата под КАТ, казано по друг начин - улицата над бившите вече цигански бараки.

Общи условия

Активация на акаунт