Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 545
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Здравейте,
някой има ли телефона на д-р Иринков или да знае графика му?

# 76
д-р М. Иринков - 0888820629; 622268

в Аура е понеделник - петък от 9 до 13 ч.

Поликлиника 1 етаж - пон., сряда - 15-17.30 ч.
                                     вторник, петък - 14-16.30 ч. 
                                     четвъртък - почива

# 77
  • Велико Търново
Благодаря, моарейн, влизам отново да кажа, че съм намерила вече контактите. Той вече не преглежда в поликлиниката, а актуалния телефон в кабинета му е: 0884 78 02 31

# 78
  • Велико Търново
Благодаря, моарейн, влизам отново да кажа, че съм намерила вече контактите. Той вече не преглежда в поликлиниката, а актуалния телефон в кабинета му е: 0884 78 02 31
А били споделила къде преглежда,аз  до скоро в поликлиниката все ходих,да знаем  при нужда.Благодаря предварително!

# 79
  • Велико Търново
Бачо Киро 1, срещу магарин Царевец, там има нова сграда, в нея.

# 80
  • Велико Търново
Бачо Киро 1, срещу магарин Царевец, там има нова сграда, в нея.
Мерси,не знам къде е това,но ще разуча!,че малкия само при него го водим!

# 81
Аха, белева, добре, аз не знаех. Инфото ми е от една визитка от преди 3 години сигурно, та затова е поостаряло...

# 82
Момичета, моля ви за информация за добър зъболекар, при когото мога да отида в събота???? По закона на всеобщата гадост ме заболя зъб точно в петък вечер, а до понеделник не мога да търпя.

# 83
  • Столицата на "Второто българско царство"
Момичета, моля ви за информация за добър зъболекар, при когото мога да отида в събота???? По закона на всеобщата гадост ме заболя зъб точно в петък вечер, а до понеделник не мога да търпя.

Здравей,успях да намеря това :http://zabolekar-tarnovo.com/index.php?p=contact

Дано да съм полезна!!!
(аз ходя при д-р Василев)

# 84

Здравей,успях да намеря това :http://zabolekar-tarnovo.com/index.php?p=contact

Дано да съм полезна!!!
(аз ходя при д-р Василев)
  bouquet Мерси

# 85
Здравейте на всички!

Има ли някой запознат с приема на деца в детската градина в комплекс Слънчев дом? Вярно ли е, че 2013година няма да има прием?

И ако може да споделите мнение за детските градини, че сме в голяма чуденка къде да запишем малкия.

Благодаря Ви!  Hug Hug Hug

# 86
Че то ако човек няма връзки, няма и мъка да се чуди къде- където ви приемат Laughing Шегувам се- да споделят майки от къде са доволни Peace

# 87
За "Слънчев дом" нямам лични наблюдения, но една приятелка, чието дете е там, не беше особено доволна. Друга пък ми каза, че учителките не били много добри, но това, пак казвам, не е лично мнение. Така ми казаха.  Peace

Ние сме си много, много доволни от нашата градина ("Здравец").  Peace

Я кажете за яслите, понеже бебе номер 2 не ми се иска да го записвам пак в Щастливо детство, че не съм с много добри впечатления оттам, мислех си някъде по центъра, хем и каката като водим ще ни е по-удобно. И понеже не съм наясно с яслите по центъра, да ме светнете, коя е хубава, с читави лели и кога да го запиша това бебе, като се роди ли?  Mr. Green  Че в Щастливо детство малката я бях записала на 6 месеца и я приеха чак почти на 2 г.

# 88
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Момичета, преди време бях питала, но май никой не ми отговори-тези от вас, които правят поръчки от Англия, коя фирма за транспорт използват?

# 89
Пепи,
Скрит текст:
КДШопинг - http://kdshoppinguk.com/

Общи условия

Активация на акаунт