Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 65 322
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Между другото, нали има и някакъв, който работи денонощно, някъде под КАТ беше.

# 211
 Хаха Joy Изводът от статията е прост: 'Яжте боб и да не ви дреме!' hahaha

Цитат:"Най-евтино във Велико Търново е единствено зрелият фасул със средна цена от 2,80 лв. за килограм"

Мда....Като няма хляб, яжте пасти  Laughing  / респективно боб/

# 212
Благодаря ти. В последствие и аз го намерих, утре сутрин ще звънна, дано да е актуален.
Оправи ли се със зъба, че аз преди около месец бях така- цяла нощ не можах да спя и място не можех да си намеря от болка Sad

# 213
Здравейте,
да попитам има ли намаление в мола? А в магазините по центъра? Нали сега е сезона на намаленията, та се чудя дали има хубави в Търново..

# 214
.

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 13:17 от daryl hana

# 215
  • Русе
Здравейте търновски мамчета!
Искам да ви питам нещо?
Някой от Вас има ли лични наблюдения или някаква информация за хомеопат Ирина Велкова. Ще съм много благодарна ако някой ми каже нещо, защото съм в процес на търсене на нов класически хомеопат и Търново ми се явява най-близо като дестинация.
Може и на ЛС.

Да се самоцитирам  Wink

# 216
# 217
  • Велико Търново
Дано най-накрая наистина решат въпроса с помещенията в "Здравец" - направо си е грехота при тази липса на места за децата, да пустеят почти построени сгради...

# 218
  • У дома, при моето семейство
Здравейте момичета, влизам да попитам да ме ориентирате къде се намира кабинета на д-р Мирослава Гунчева-стоматолог. Предварително благодаря

# 219
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте момичета, влизам да попитам да ме ориентирате къде се намира кабинета на д-р Мирослава Гунчева-стоматолог. Предварително благодаря
В блока срещу ресторант "При Пешо морския", построен на мястото на бившата ледена пързалка /дано ме разбираш/  Peace.

# 220
  • У дома, при моето семейство
В блока срещу ресторант "При Пешо морския", построен на мястото на бившата ледена пързалка /дано ме разбираш/  Peace.
Благодаря   bouquet

# 221
  • Велико Търново
Здравейте,
да попитам има ли намаление в мола? А в магазините по центъра? Нали сега е сезона на намаленията, та се чудя дали има хубави в Търново..
За мол не знам,а в магазините, които предпочитам: в Кенсол - 2-ра дреха на половин цена и с около 20% в Данини.

Деси, Марте, dannyny, благодаря за отговорите.

# 222
Здравейте!
Някой знае ли къде продават ножове на Бьорнер, освен в Немския магазин на Васил Левски. Там нямат в наличност, в сайта на VS teleshop също няма.
Благодаря!   bouquet

# 223
  • Велико Търново
Здравейте! Моля, някой да ми препоръча добър ендокринолог Praynig

# 224
Здравейте! Моля, някой да ми препоръча добър ендокринолог Praynig
и аз се интересувам, така че ще моля, да не на лични- благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт