Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 617
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
10 април от 10,00 до 16,00 часа в Регионална здравна инспекция
профилактични прегледи за остеопороза

# 436
  • Велико Търново
И в нашата градина има варицела незнам вече от кога...

В нашата незная дали е минала, но в групата - да. От декември като почна се разболяхме предпоследни в края на февруари. Малкия и той хвана на 13-ия ден. Минаха я леко - без температура, но малкия беше с ужасно много пъпки - поне 50 преброих по лицето. Но не даде никакви признаци на сърбеж - изкара я мъжки Simple Smile

# 437
  • в здрача
10 април от 10,00 до 16,00 часа в Регионална здравна инспекция
профилактични прегледи за остеопороза
Препоръчвам, на предната кампания си направих, въпреки че съм още далеч от нея. И мъже също може да си измерят костната плътност, не ги връщат  Mr. Green Ако има наченки на проблем дават съвети как да се избегнат за в бъдеще.

# 438
  • Велико Търново
В "Здравец" ги натръшка варицелата още миналата година, почти всички я изкараха предимно на пъпки, не се чу за температура.

# 439
Съни гърл, по главната улица има доста заведения и поради това всички са с доста добра кухня. От край време особено популярни са "Щастливеца" (http://www.shtastliveca.com/), особено откакто откриха и новият си ресторант са на върха. На мен любими са ми "Хан Хаджи Николи" (но там е една идея по-скъпичко) и "Малкият Интер". Адресите може да ги намери в интернет и ФБ.  Peace

# 440
Здравейте!
Паркоместата срещу спирката на автобусите на Етап платени ли са или безплатни? Тези, които са покрай оградата на 5ти корпус и надоло към Интера. Става въпрос за събота конкретно.

# 441
  • Велико Търново
Събота паяка не работи и май навсякъде е безплатно, но нека някой да го допотвърди.

# 442
Да, то и на табелите на синя зона си пише, че е само в работни дни.

# 443
Благодаря ви за отговорите   bouquet

# 444
  • Велико Търново
Много хубава инициатива на нашата градина: http://www.borbabg.com/?action=news&news=25161 Simple Smile

# 445
Здравейте,момичета.Извинявам се,че "нахлувам" в темата ви. От доста време искам пак да посетя красивия ви град и през м.май му дойде времето. Laughing Ще съм ви много благодарна ако ми препоръчате някакви малки хотелчета или къщи за гости,където можем да отседнем.Не търсим супер лукс,но и не искам да са апартаментите,които се ползват от задочници.
Ще съм ви много благодарна ако споделите идеи с мен.Може и на лични.
P.S Само да допълня,че сме 2 семейства с две деца на 8 и 11 години.

# 446
Здравейте, интересуват ме магазини за детски колички и кошарки, като изключим Хиполенд и Лъкиленд. Аз не се сещам за никой друг.

# 447
  • в здрача
На 5-то авеню имаше един, не помня как се казваше. Другия за който се сещам е на Габровски, след светофара на пожарната, от другата страна на улицата.

# 448
  • Велико Търново
Магазинът на Габровски мисля, че се казва "Радост" Simple Smile Иначе и в Алис май има колички, но там е така ошушкано от край време, че сигурно са 2-3 модела.

# 449
Магазинът на 5-то авеню се казва Лили кидс. На Картала до СВА също има детски магазин с колички и кошарки.

На 24 април в цялата страна ще се проведат безплатни прегледи за ранна диагностика на кожен рак - повече инфо. За Търново са посочени следните лекари: Д-р Павлина Моллова, Д-р Даниел Богданов, Д-р Теодора Чолакова, Д-р Силвия Горанова, Д-р Елена Генчева.
От кого сте най-доволни?

Общи условия

Активация на акаунт