Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 611
  • 724
  •   1
Отговори
# 450

На 24 април в цялата страна ще се проведат безплатни прегледи за ранна диагностика на кожен рак - повече инфо. За Търново са посочени следните лекари: Д-р Павлина Моллова, Д-р Даниел Богданов, Д-р Теодора Чолакова, Д-р Силвия Горанова, Д-р Елена Генчева.
От кого сте най-доволни?

И аз се интересувам

# 451
  • Велико Търново
Ходила съм при Богданов и Моллова, не съм доволна и от двамата.

# 452
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

Аз мисля да се доверя на д-р Силвия Горанова.

# 453
  • Велико Търново
Аз също съм за Силвия Горанова,наблюдения имам и от работата си за останалите споменати лекари Peace

# 454
Благодаря, момичета, за споделените мнения   bouquet
Д-р Горанова ще е. Даже се чух сега по телефона с нея - беше много любезна  Peace
Ако още някой се интересува от преглед при нея - в сряда между 14 и 16 часа, без записани часове.

# 455
Здравейте, искам да попитам дали някоя от Вас е чувала отзиви за д-р Таня Витанова. Тя е общопрактикуващ лекар. Какво ви е мнението за нея ако имате наблюдения?

# 456
  • В.Търново
Имате ли представа колко взема една добра шивачка да ти скрои и ушие рокля или някакъв гащеризон?Моля,дайте ми и кординати на добра шивачка,която да може да шие без наличието на кройка и да има добри идеи за модели,да е по-съвременна,да не е някоя лелка със стари виждания.Разбирате ме,нали?  Simple Smile
Имам един страхотен плат,който не знам какво да го правя,далга рокля ли да си ушия,която може би лятото ще я облека само веднъж,два или пък къса,защото плата и украската не е за всеки ден. Варианта е и дълъг гащеризон.Плата наподобява нещо като изкуствена коприна,немачкаем плат,на едни страхотни тюркоазено бели рози.Дайте идеи!  Praynig

# 457
  • Велико Търново
Около 30-40 лв.
Шивачката при която си шия ми взема 40-45 лв. за рокля като плата е от нея.

# 458
Д-р Таня Витанова е супер и като лекар, и като човек Simple Smile

# 459
  • В.Търново
Около 30-40 лв.
Шивачката при която си шия ми взема 40-45 лв. за рокля като плата е от нея.
В смисъл с плата ли ти излиза 40-45лв. или само за шиенето ти взема толкова.Защото ако е с плата,на мен може би ще ми вземе на половина.Доволна ли си от нейната работа,предполагам че да щом ходиш само при нея,но все пак да попитам... Grinning

# 460
  • Велико Търново
Доволна съм при това много PeaceНа мен ми е с плата тази цена,нямам представа каква ще е без плата.

При всичките ми уважения доктор Витанова като педиатър за мен не е добър лекар и за да не стават излишни разговори само ще кажа,че разбра от мен,че съществува Вентолин солуцио.

# 461
  • Велико Търново
Здравейте! Искам да попитам, можете ли да ми препоръчате добър очен лекар, който да обърне нужното внимание на детето ми? Пресиян е вече на почти 8 месеца, а очичките му не спират да сълзят и да образуват жълти секрети. Минахме през 4-5 вида капки за очи, но резултата е временен... От страна на лекарите - пълно безхаберие!

# 462
  • В.Търново
Viki_91_Pressi,явно има детето запушени слъзни канали.Не ви ли го казаха това до сега,масажи на очичките не ви ли показаха как да правите,само с капки нищо няма да стане?!  Shocked От колко време е така? Минало е доста време.
На нас ни помогна д-р Миланова.Работи в частна клиника "Св.Петка"

Очен лазерен център Света Петка - Велико Търново

Велико Търново - ул. 3еленка 82

Тел.: 062 655855; 655455
E-Mail: st_petka_vt@abv.bg

Прегледа не знам сега колко е.Ние като минахме прегледа като беше бебе малкия и докторката ни викаше в нова болница на масажи без да ни взема пари,показа ми как да ги правя вкъщи и с упоритост за около два-три месеца се оправи малкия.Преди това само ни подхвърляха от очен на очен,с неефикасни масажи.

# 463
И аз съм чувала добри отзиви за Миланова!

# 464
  • Велико Търново
То какво ли не беше... Преглежда го д-р Крушева, тя не ми показа никакви масажи, а ми изписа 2 вида капки. Ефект имаше, но временно. Личния лекар ми каза как да правя масаж, но той не е специалист все пак. До колкото знам, сега направленията са ограничени и доктора ни щеше да ни изпраща именно при тази Миланова, за която и аз съм чувала добри отзиви. Обадил и се по телефона и тя казала (без въобще да е видяла детето), че до 10 месечна възраст това било нормално... Как ще е нормално от очите на детето да тече гной, защото този жълт секет аз на гной го определям. Пишман доктори

Общи условия

Активация на акаунт