Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 521
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
  • Столицата на "Второто българско царство"
Знаете ли къде в Търново се изкупуват бижута? Сваровски?
Май съм виждала в Мола  newsm78 ,там където е оптиката,нали има и слънчеви очила и мисля,че там ми предложиха бижута Сваровски!!

# 676
Знаете ли къде в Търново се изкупуват бижута? Сваровски?
Здравей,бижута изкупуват на много места,имаш в предвид естествени камъни ли?Ако е така опитай в "Кулинан"

# 677
Здравейте, искам да ви питам колко е  месечната такса за ясла и детска градина?

# 678
  • Велико Търново
Здравейте, искам да ви питам колко е  месечната такса за ясла и детска градина?

15 лв постоянни + 2 лв на присъствен ден

# 679
  • В.Търново
Препоръчайте ми детски аниматор за рожден ден,подходящ за деца на 3-4г. възраст.

# 680
Момичета,да ви питам за оптика от която сте доволни и с горе долу прилични цени(с изключение на Призма).

# 681
  • Beyond the stars
Момичета,да ви питам за оптика от която сте доволни и с горе долу прилични цени(с изключение на Призма).

"Цвета оптик", под стадиона, като слизаш по стълбите се пада блока в ляво ,срещу кафе Елена  Peace И дамите, които работят вътре (май няма дума оптикарки  Laughing) са много симпатични  Wink

# 682

"Цвета оптик", под стадиона, като слизаш по стълбите се пада блока в ляво ,срещу кафе Елена  Peace И дамите, които работят вътре (май няма дума оптикарки  Laughing) са много симпатични  Wink
Много благодаря!!!!Сетих се къде е.   bouquet

# 683
Оо за Цвета Оптик никога не съм се сещала да проверявам. Другият път може да проверя и там как вървят цените. Между другото, ако някой се интересува от лещи да проверява от време на време lens.bg. Последният път от там хванах много добра промоция - 2 бр. лещи тримесечни и разтвор към тях за към за 35 лв. и ми ги доставиха до работа. Реално цената е към 55 лв.  Laughing Laughing

# 684
  • Велико Търново
Хубава е цената от сайта, и на мен при Цвета ми излизат по около 55 лева.
А някой пазарува ли от http://www.zoya.bg ?

# 685
Здравейте, може ли да ми препоръчате човек или фирма за поправка на компютър? Бурята видя сметката на дъното на моя, а не ми се разделя с него.

# 686
какво мислите за студио за красота Флаш / в комлекс Нептун/ https://bg-bg.facebook.com/pages/%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD- … h/152806591410823

# 687
  • Beyond the stars
Здравейте, може ли да ми препоръчате човек или фирма за поправка на компютър? Бурята видя сметката на дъното на моя, а не ми се разделя с него.

http://www.novotika.bg/?mod=contact, но наистина много отдавна не съм ходила  Peace

# 688
  • Велико Търново

КОМСИС до Баварската къща

# 689
От къде могат да се купят такива като ластичета /не знам как точно се казват/ за малки късметчета?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт