Мисля че сина ми е доста комплексиран

• 5 580
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Работете върху самооценката на момчето. Не го фиксирайте върхе недостатъци, но не му попмпайте самочувствието излишно, това той трябва да постигне сам.

# 31
Ами и Том Крус също не е висок,ноооо....... Peace

# 32
Ами и Том Крус също не е висок,ноооо....... Peace
... има няколко развода и е сциентолог?

# 33
Това не му пречи да е привлекателен и търсен мъж от много жени Peace

# 34
Това не му пречи да е привлекателен и търсен мъж от много жени Peace
Което не значи, че харесва ръста си и няма комплекси на тази тема. Пък и твърдението, че е висок колкото Том Круз едва ли би успокоило един младеж на седемнайсет.

# 35
168 не е нисък, особено пък за 17-годишен, до 20 сигурно ще стане поне 175.

Аз си "взех" мъж по-нисък от мен. Аз съм 175, а той горе-долу колкото сина на авторката. Не му пречи никак даже, понякога се бъзикаме с това, лееко се подиграва на по-ниските "тоя е по-нисък и от мене" Mr. Green. Не се радва, че е по-нисък, но се приема и не се комплексира от това. Аз от своя страна имах комплекс, че съм по-висока от приятелките си, но в някакъв етап мисленето ми доста се е променило и това спря. Имах и друго гадже по-ниско преди него и не съм имала проблем, вероятно защото съм преодоляла собственото си ограничение. Всичко е до приоритети и разбиране.

# 36
  • в сърцата на децата <3
Аз лично никога не съм имала проблем с височината на гаджетата ми, защото до сега не съм виждала мъж по-нисък от мен - аз съм 157 см. Мъжа е 175 и е глава и половина над мен. Почти всичките ми приятелки са с този "калибър", най-високата е 170.
Момчето ще порастне още, което значи, че 99% от жените ще са по-ниски от него. Проблема е с агресията - днес е заради височината, утре - заради дебелината, а после - защото жената е закъсняла след работа. Трябва да се работи по този проблем, сантиметрите ще се наместят.

# 37
За 17-годишен е със съвсем нормална височина,  сигурна съм  че ще дръпне на височина- мъжете се развиват до 23 годишни. Моят приятел до 20 годишен е бил висок 158 см. - сега е 182 , така че не се безпокой за сина си!

# 38
Здравейте, това е първата ми тема. Много се притеснявам относно височината на детето ми. Сина ми е на 17г. а е висок 1.68 и се е затворил в себе си не иска да контактува с мен или баща си относно ръста. Дали има шанс да дръпне още някой см. ? Аз съм 1.53см а съпруга ми е 177-180см. Майка ми е колкото мен а баща ми е 175см. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт