Нашите second hand находки- част 14!

• 60 148
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Doli,  мерси за отговора  Simple Smile

Исках да Ви питам Манията в Халите удобна ли е за количка с бебе? Защото аз се придвижвам с малкия с количката и трудно катеря стълби.

Има асансьор.

# 451
  • София
Лазурит, Doli, благодаря за отговорите!

Doli беше споменала нещо за играчки newsm78 Може ли да ми кажеш къде си виждала?

# 452
  • Sofia
Ако питаш за плюшени играчки има в магазин Шик Шик на Екзарх Йосиф/след минералните чешми/,доста запазени и нови с етикет

# 453
Ето обещаните снимки. Стъкмила съм 2 екипчета.

Първото в любимата ми класическа комбинация черно-бяло-червено:

Днес съм със същия панталон и събрах много комплименти.

Второто в нежна пролетна гама:

Тези от вчера не съм снимала, че съхнат бавно в тези студове, но пак има много интересни неща.

# 454
По тв7 вчера са давали предаване с тема "Мода втора ръка". Сега смятам да го изгледам.  eat
Ето линкче: http://tv7.bg/spodeleno-s-kali/VideoDetails&id=9557052

Сега видях снимките над мен. Вторият сет е страхотен! Особено полата и жилетката.

# 455
Ето и моите последни 2 покупки - пуловер еластичен, яката може и на раменете да се разпъне (за по-секси вид  Laughing ) и утешителната ми жилетка за 2,90  Blush (а тениската със совата е за 7лв от един китайски магазин, червеничките ноктета по нея са копченца - не е ВУ, но мисля, че си беше находка за лятото)

Аз като виден фен на червенкото мнооого харесах жилетката, а и блузката е много интересна (къде я купи по-точно би ли споделила)
По принцип това ми е най-рядката покупка в ВУ-долни блузи, най-лесно се захабяват и зиносват предполагам  newsm78

# 456
  • София
Ако питаш за плюшени играчки има в магазин Шик Шик на Екзарх Йосиф/след минералните чешми/,доста запазени и нови с етикет

В коя посока на Екзарх Йосиф? От страната на минералните чешми ли?

# 457
Аз като виден фен на червенкото мнооого харесах жилетката, а и блузката е много интересна (къде я купи по-точно би ли споделила)
По принцип това ми е най-рядката покупка в ВУ-долни блузи, най-лесно се захабяват и зиносват предполагам  newsm78

Само жилетката и пуловера са ВУ (варненската Мания), тениската е от китайски левче магазин, иначе долни блузки и аз не мога да намеря читави.

# 458
Аз пък колко блузи имам вече...Всички са перфектни. В "моя" магазин никога не съм попаднала на захабена или стара.

# 459
Аз пък колко блузи имам вече...Всички са перфектни. В "моя" магазин никога не съм попаднала на захабена или стара.

Говорим за съвсем тънките памучни тениски с къс или дълъг ръкав ... които можем да носим под друга дреха, като долна дреха - ако попадаш на такива перфектни, значи искрено завиждам  Rolling Eyes

# 460
  • Пловдив
И аз съм в същото положение като  Moringa - всички тънички блузи, които намирам, всички са захабени, раздърпани, или на са в мой стил. А ми трябват за под сако или под жилетка....

# 461
  • Sofia

В коя посока на Екзарх Йосиф? От страната на минералните чешми ли?
Да,от страната на чешмите е,движиш се все от лявата страна и ще го намериш,а в близост има още един Шик,от магазина ще те упътят,и там има играчки,но по-малко и не толкова запазени

# 462
Днес отидох до ЗЗ в Краснодар с идеята да си намеря непромокаемо яке и си намерих. Идеално ми е за дъждовни кучешки разходки.  Simple Smile

# 463

Може и аз да съм много претенциозна, знам ли,  newsm78 последния път отидох до Макс Мания за долни блузки и излезнах с 3 якета, пуловер, 2 туники и зорлем 1 блузка долна  Rolling Eyes. Скоро даже и купувах-от Теранова за 10лв. тениско/блузка-от 3 обличания около врата се отпусна все едно я имам от 10 години  Confused Нито да купуваш нови, нито ВУ, рядко намирам хубави, затова и питах тениската с бухала от къде е, но щом е Варна няма значение-няма как да я купя  Laughing

# 464
Ако си мислите, че дрехите в мола са качествени друг път, но определено заставам зад две марки - Фокс и Кенвело, специално от тях имам суетшърти, доволна съм много, Терановата според мен не е качествена марка, дори не е никаква марка, най-обикновен италиански трикотаж.

Общи условия

Активация на акаунт