Нови придобивки в гардероба - 31

• 80 817
  • 727
  •   1
Отговори
# 255

Tia_e ако е удобно може ли да науча от къде е клина  Embarassed Simple Smile

# 256
  • Там, където ме обичат
Да се похваля с една сладурска находка  Heart Eyes

# 257
Денси, ако е удобно, би ли снимала кецовете? Вчера мерих тези в Зара, страхотни са, но не ми харесва, че не са 100% кожа. Тези от Дарис, предполагам, са само кожени?

мерси и със здраве да си ги носиш   bouquet

Тиа, дънките са супер, точно такива обичам  Crazy

# 258
  • в 1001-та нощ
на мен ми се стори, че е писала кожа и велур (понеже обичам велур - ми направи впечатление)  Peace но се върни някъде на предната страница мисля беше  Peace

# 259
на мен ми се стори, че е писала кожа и велур (понеже обичам велур - ми направи впечатление)  Peace но се върни някъде на предната страница мисля беше  Peace
Да кожа с велур на езика и малко отстрани са. С бели връзки и бяла със синьо подметка. Много са хубави. Аз обиколих и пробвах всички кецове на платформа, докато се спра на тези. Имат обаче сериозен проблем, умалени са с два номера, дори два и половина. 40 -ти номер отговаря на 38 и са супер тесни отпред, за доста тесен крак. Естествено никъде няма 40 номер. Иначе са в 4 цвята. Син, бял, черен и невероятен червен. Червените са най-красивите, които се продават от този вид за мен. По-добре който иска да отиде да ги види и премери на място в магазините на Дарис. 148 лв. струват.

# 260
  • Чукарландия

Страхотно е! Hug
От къде е купувано? Praynig

# 261
# 262
От къде са кубинките и каква марка са? Heart Eyes

# 263
Здравейте, записвам се в темата, ще я следя с интерес. Утре ще се разпиша с новите ми обувки ... или ... последните ми обувки  Rolling Eyes

# 264
# 265

Страхотни UGG-та, много топлят, не ги препоръчвам за дъждовно време Simple Smile Да си ги носиш със здраве.

# 266
Аз нямам проблем с тях в дъждовно време. Имам на друга марка пак с овча вълна, които пропускат вода, но тези не.

# 267
  • ...край Дунава

BBeLLa, от тук е: Цък Peace

goddess, ето ги Heart Eyes Значи снощи цяла вечер си стоях вкъщи с тях Mr. Green, мега удобни и страшно яко стоят, направо ми идва да тръгна още сега с тях, как ще дочакам пролетта, нИнам Laughing

# 268
Денси, мерси за разяснението!   bouquet

The same myself, благодаря ти за снимките  Hug

Ще трябва да ги видя и пробвам, но никак не ми е на път магазинът  ooooh!

# 269

Общи условия

Активация на акаунт