Нови придобивки в гардероба - 31

• 80 087
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • Чукарландия
аз съм 163 см, на мен са ми над коляното, но не до средата на бедрото - мога да снимам утре  Peace

а мога и да ги измеря - от земята до ръба  Peace

Снимай, ако можеш. Hug

# 586
  • в 1001-та нощ
на първата снимка - понеже до държа с едната ръка, с другата снимам отгоре и е малко изкривено  Mr. Green

тук отблизо долната част

https://cdn.bg-mamma.com/f9hl/64761656.jpg

тук виси - изглежда сиво - от светлината

аз ги нося с черен клин и те се сливат с него, но за да се види до къде са - снимах и с друго

изглеждат до средата на бедрото, но имам чувството, че леко се смъкват при носене, не се изсулват, но не стоят, като опънати с тиранти  Peace

тук пръстите ми са точно до ръба

# 587
  • Чукарландия
Мнооого са хубави, Алена! Hug
Със здраве да си ги носиш! Heart Eyes

# 588
  • София
Алена, страхотни ботуши. Аз съм 1.60 и "бягах" от ботуши с такава височина, но виждам, че съм сбъркала  Peace  bouquet.

# 589
моля за съвет: вчера си харесах страхотни елегантни ботуши с не много висок ток, за разходки идеални просто, не ми достигнаха 20лв, че вече бях понапазарувала доста  Crazy, но ме притеснява факта че долната част целите са лак / след това от глезена нагоре е естествен велур и пак лак 3-4 пръста/ и дали няма при сгъвката да се нацепи или да се начупи грозно ... досега не съм имала такива, някакви наблюдения вие да имате  Rolling Eyes   150лв са все пак   newsm78

# 590
  • в 1001-та нощ
да се нацепи лака ли?  newsm78

Алена, страхотни ботуши. Аз съм 1.60 и "бягах" от ботуши с такава височина, но виждам, че съм сбъркала  Peace  bouquet.

мен едва ме навиха изобщо - да не говорим с какво презрение ги наричах "магистралки"  Mr. Green

обаче с клин стоят много, ама много добре, дори, като е черен някак се сливат  Peace

на мен формата на краката ми е такава, че надолу са по-слаби, а нагоре към ханша се разширяват

с тези ботуши се компенсира тази "разлика", не изглеждат толкова слаби надолу, а нагоре разширени; само не ми харесва, че се губи красотата ан формите, но пък гъделът е другаде  Peace

не съжалявам, че ми ги "натресоха"  Mr. Green

# 591
"да се нацепи лака ли? "

имам впредвид при самата сгъвка на пръстите долу дали няма гадно да се намачка лака или нещо подобно?

# 592
  • София
Не и ако е естествен Wink.

Аленка, честити Робин Худки! Grinning Hug

# 593
  • София
 Здравейте, момичета, Ч.Н.Г.    bouquet
Имам нужда от съвет, харесах си рокля пеплум в интернет магазин, но се притеснявам, че имам малко коремче. Мислите ли, че този модел е подходящ за мен? Пеплумът подчертава или скрива леки дефекти? Предварително ви благодаря.

# 594
Честита Нова година, дами! Много радост, здраве и красота да има в живота ви!
Извинявам се, че така нахлувам в темата, но буквално се влюбих в една пола от показаният по-горе сайт: http://-spam258-/ Blush Обмислям да я поръчам, но понеже не живея в България няма как да проверя дали дрехите отговарят на обявените размери. Някой може ли да ме ориентира Praynig Благодаря предварително!

Аз си купих една рокля от там и напълно си отговаря на размера  Peace

# 595
  • София
"да се нацепи лака ли? "

имам впредвид при самата сгъвка на пръстите долу дали няма гадно да се намачка лака или нещо подобно?

Аз имам ботуши като описаните от теб, също естествен лак и велур. Не са се нацепили, но леко се "нагънаха" там, където се свива крака при ходене ( до пръстите). Гледам да ги нося с по-плътен чорап и така да изпълвам напълно самата обувка, защото кракът ми е леко тесен.

# 596
  • София
да се нацепи лака ли?  newsm78

Алена, страхотни ботуши. Аз съм 1.60 и "бягах" от ботуши с такава височина, но виждам, че съм сбъркала  Peace  bouquet.

мен едва ме навиха изобщо - да не говорим с какво презрение ги наричах "магистралки"  Mr. Green

обаче с клин стоят много, ама много добре, дори, като е черен някак се сливат  Peace

на мен формата на краката ми е такава, че надолу са по-слаби, а нагоре към ханша се разширяват

с тези ботуши се компенсира тази "разлика", не изглеждат толкова слаби надолу, а нагоре разширени; само не ми харесва, че се губи красотата ан формите, но пък гъделът е другаде  Peace

не съжалявам, че ми ги "натресоха"  Mr. Green
И аз имах предубеждения, но твоите снимки ме спечелиха. Моите крака, когато не съм раждала скоро  Mr. Green, са по-скоро слаби, но имам силно изразен прасец, насочила съм се към боти горе-долу до началото на прасеца, като показаните от теб, които да уравновесяват нещата. Допаднаха ми моделите на Nickels, които беше показала, и мисля да посетя магазина скоро. Ако е удобно, може ли да споделиш как вървят като цени?

Последната ми покупка- ботуши.

# 597
  • в 1001-та нощ
Никелс - около 120-180 лв, сега с намаленията около 100 лв +/- 10 лв

тези са 109 лв - иначе около 160 лв

тези двата чифта мисля, че пак бяха около 160 лв, а ги взех за по 97

високите ги взех за 150, а бяха около 189 мисля

Първия път взех - последните 3 чифта, сметката ми беше 350 лв и ми направиха отстъпка (без аз да преговарям - по тяхна инициатива) и ми ги дадоха за 310 лв - 40 лв не са малко  Peace

# 598
  • София
Страхотно, благодаря за информацията! Всичките са разкошни  Heart Eyes!

# 599
  • в 1001-та нощ
има ги в доста разцветки, това е чудесно за мен, съжалявам, че не харесах бежевите боти, те са бежево и кафяво и са по модел - като втората снимка

но някак грозно се начупваше кожата, като сгъна крака да ходя, а това не става с винените, затова се отказах

има и доста по-семпли модели  Peace

Общи условия

Активация на акаунт