Номинации за книгите на 2012 г.

• 14 608
  • 153
  •   1
Отговори
# 150
   Нека да останат тези с 4 и повече гласа. А "Оризова майка" съм я чела преди около 10 г. Интересно ми е колко от  тези , номинирали я ,са я чели тази година. Не е ли все пак класацията за книги, излезли или прочетени през 2012 г. Така темата става класация на любими книги от всички времена.
Точно това щях да попитам и аз. Confused
[/quote]

Четох "Оризовата майка " 2012г. и съм я номинирала сега  Peace

# 151
  • Ямбол
Ако сте обърнали внимание в другите теми, "Оризовата майка" беше доста търсена и рекламирана и през изминалата година. Много хора успяха да си я намерят и прочетат.
Аз съм я чела отдавна, но я оценявам като много добра и щем е влязла в списъка за гласуване за годината, съм дала и гласа си за нея, но вече в другата тема.
 Иначе не зная колко хора наистина са я прочели през 2012, разчитам на това, че идеята и правилата са достатъчно ясни. никой нищо не печели тук, че да има неверни гласове. Печелим всички, че си имаме някакъв поглед на харесваните книги през годината.

# 152
  • Видин
Аз пък така и не успях да я намеря за прочит  Rolling Eyes и продължавам с търсенето, де.

# 153
Аз също прочетох "Оризовата майка" тази година, благодарение на страхотна съфорумка, която я беше взела от библиотеката и ще дам глас за нея.

Иначе като видя книгите, ако има влязла, която съм чела в предни години и ме е впечатлила, разбира се, че пак ще я наградя...   Hug

Мога да ви кажа, че често книгите, които влизат в класацията ги чета в другата година, а имам много малък избор от книги, които съм прочела вече. Мисля, че и тази година ще да е така, но... отивам да видя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт