Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 775
  • 746
  •   2
Отговори
# 630
  • Варна

raTedinka, първо добре си ни дошла!
Насоки много, инструктури различни, начини на трениране също. Аз лично четях темата, преглеждах тренировки, теглих и правих докато не намеря това което на мен лично ми допада.
Съвет: Стреми се да тренираш цяло тяло като наблягаш повече на проблемните места, а не само тях  Peace
Прегледай тренировки на Jillian Michaels и Jackie-Warner
Скрит текст:
Мисля че ще намериш каквото търсиш  Wink
Jillian Michaels - Проблемните зони, Banish Fat Boost Metabolism, както и последните които правя - Extreme Shed & Shred; Killer Abs; Killer Buns and Thighs препоръчвам  Peace На Джаки съм правила Power-Circuit-Training - Total-Body, както и Xtreme, Xtreme Abs и също препоръчвам  Peace
[/quote]

Благодаря ти много, bilyana333, за всички съвети, от замунда ли са , или в youtube , мога да ги открия.

# 631
Да, на 8-седмичната съм. Ама и тази, и предишната натоварват предимно долната част на тялото. Затова поне веднъж седмично правя една (най-тежката) кардио от съответния дневен план в обедната, а вечер - Джо. След предишната 8-седмична ръцете, рамената и гърбът ми се бяха променили доста и то в лоша посока. Този път няма да допусна същата грешка.

Аз си продължавам с първата 8-седмична. Доволна съм. Още повече ми допада, че наблягат на долна част на тялото. Бързо и лесно оформям гръб, рамене, корем - но надолу съм (бях) тип круша  Crazy Пихтиесто дупе с бричове. Сега е добре оформено, ама още доста му трябва да стане камък!  Wink
 Та , защо са тия обяснения... Въпрос към Фея : Как точно се промениха раменете ти и зависи ли според теб от структурата на тялото? Искам да избегна и аз евентуални грешки.

# 632
  • Пловдив
Днес направих загряването на Руми + http://www.youtube.com/watch?v=PvVdtqy_Dtk + http://www.youtube.com/watch?v=K_WtbhXKJGw + http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7Q7L673i8OY /тук доста се поизморих/ + едни леки упражнения за гръб + кръст .  Мешана скара с две думи  Laughing

Miami_beach , заглеждам аз постелките от сайта, благодаря за твоя отзив, определено по това което описваш-това са и моите изисквания за постелка Simple Smile)

# 633
  • Варна
Да, на 8-седмичната съм. Ама и тази, и предишната натоварват предимно долната част на тялото. Затова поне веднъж седмично правя една (най-тежката) кардио от съответния дневен план в обедната, а вечер - Джо. След предишната 8-седмична ръцете, рамената и гърбът ми се бяха променили доста и то в лоша посока. Този път няма да допусна същата грешка.

Аз си продължавам с първата 8-седмична. Доволна съм. Още повече ми допада, че наблягат на долна част на тялото. Бързо и лесно оформям гръб, рамене, корем - но надолу съм (бях) тип круша  Crazy Пихтиесто дупе с бричове. Сега е добре оформено, ама още доста му трябва да стане камък!  Wink

Та , защо са тия обяснения... Въпрос към Фея : Как точно се промениха раменете ти и зависи ли според теб от структурата на тялото? Искам да избегна и аз евентуални грешки.

Коя е тази "8 седмична",моля за инфо,тъй като и аз съм тип круша- дупе,бедра,и бричовееее-големи, искам да наблягам основно на долна част на тялото. Моля за инфо.    bouquet

# 634
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте дами, изгубих се аз....
Просто ми идва да се наритам, но пак много 4удеса около мен се слу4ват и просто никакво време и сили не ми оставаше.  ooooh!
Имам много важна зада4а този месец, която запо4ва от понеделник като същевременно искам пак да се върна към тренировките, да видим как ще ги комбинирам. Няма да съм си в къщи 10 дни и ако имам време смятам да се възползвам от фитнеса на хотела.
Гледам Мавина се е завърнала, както и много нови моми4ета. А на останалите- евала, 4е сте така неуморни.
Равносметка от месец без тренировки- в килата голяма промяна няма- +-1, но определено се наблЮдаава отпускане в корема и долната 4аст на тялото. Ръцете ми не са мръднали  Crazy. Определено, оба4е, болките ми в гърба и сковаността се върнаха, но сама съм си виновна, трябва да се взема в ръце  Tired

# 635
Не се хвърляйте на тренировки наблягащи само на горна или долна част на тялото. Тук е описано добре, прочетете внимателно.

raTedinka
http://www.fitnessblender.com/v/article-detail/Lose-Weight-with- … -Loss-Program/cb/
http://www.fitnessblender.com/v/article-detail/ROUND-2-Brand-New … Now-Available/cs/

# 636
Отчитам с Cathe Friedrich - MMA Fusion - 50мин.  Mr. Green
Прекрасен инструктор е тази жена, досега не съм правила нейна тренировка, която да не ми допадне. MMA Fusion я правя за първи път и засега се нарежда сред най-добрите MMA които съм правила  Peace Давам го като инфо, за който обича такъв тип тренировки.
Скрит текст:
Мускулна имам от вчера на цялото тяло. Няма милиметър, който да не ме боли, но така е завръщането след едномесечен мързел. Не съм спала много, имам болничка щерка, но се наритах и тренирах. Сега се чувствам перфектно  Wink
Ейййй bob4enka, тъкмо щях да питам къде зачезна и ти. Радвам се, че отново се събрахме в темата  Simple Smile
Статията от Румяна е много добра и според мен  Peace

raTedinka, 8 седмичната програма за която се споменава е платена програма, която се закупува от Fitnessblender, а тези които аз изброих в поста си по-горе съм ги теглила от руския торент. Ето линк: http://rutracker.org/forum/index.php
Ползвай ако искаш паролата и потреб. име от темата на стр. 1

# 637
  • Варна
Отчитам с Cathe Friedrich - MMA Fusion - 50мин.  Mr. Green
Прекрасен инструктор е тази жена, досега не съм правила нейна тренировка, която да не ми допадне. MMA Fusion я правя за първи път и засега се нарежда сред най-добрите MMA които съм правила  Peace Давам го като инфо, за който обича такъв тип тренировки.
Скрит текст:
Мускулна имам от вчера на цялото тяло. Няма милиметър, който да не ме боли, но така е завръщането след едномесечен мързел. Не съм спала много, имам болничка щерка, но се наритах и тренирах. Сега се чувствам перфектно  Wink
Ейййй bob4enka, тъкмо щях да питам къде зачезна и ти. Радвам се, че отново се събрахме в темата  Simple Smile
Статията от Румяна е много добра и според мен  Peace

raTedinka, 8 седмичната програма за която се споменава е платена програма, която се закупува от Fitnessblender, а тези които аз изброих в поста си по-горе съм ги теглила от руския торент. Ето линк: http://rutracker.org/forum/index.php
Ползвай ако искаш паролата и потреб. име от темата на стр. 1

Благодаря ,за разясненията, аз дори избързах и се рег.в руския сайт.  Laughing
Като се прибера довечера,сядам да тегля от нас.
А fitnessblender, от там правя в нас, редувам, по няколко тренировки, в комбинация,но не платен.
В руския сайт има и тренировка  http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy5maXRuZXNzYmxlbm … jbXNnMjM5NjM2NTI=   , мнения ? ?    bouquet

# 638
Статията на Румяна е наистина много добра. Според мен всеки трениращ сам вкъщи би трябвало да я прочете и помисли върху нея. Дали да не сложим линк към нея на първа страница?

Относно горна част на тялото и 8-седмичните програми на Блендъра, аз забелязвам точно обраното от при Фея. Старата им програма се отрази чудесно на ръцете мми, но още повече на гърба ми. Аз всъщност не се бях снимала и нямаше как да сравня преди и след, защото никога не се оглеждам в гръб, но половинката само ах-каше по гърба ми, като свърших предната осемседмична.

Иначе днес реших да почивам. Чуствам се уморена. Пък и по програма след пет дни тренировка се падат два почивка.  Peace

# 639
  • Варна
Статията на Румяна е наистина много добра. Според мен всеки трениращ сам вкъщи би трябвало да я прочете и помисли върху нея. Дали да не сложим линк към нея на първа страница?

Дадено!

# 640
Малееееее, тая тренировка за цяло тяло ме разката  Shocked
21 минути, супер кратко ми се стори, ама на места ми взе душицата  Laughing

# 641
Въпрос към Фея : Как точно се промениха раменете ти и зависи ли според теб от структурата на тялото?
Вени, от години тренирам с леки тежести (до 5 паунда). Като правя упражненията на Джо Дилън, многократните повторения на всяко движение с гиричките води до изграждане на красиви, заоблени мускули на ръцете (бицепс, тирцепс) и на раменете. Горната част на гърба и гръдните мускули също биват натоварвани.

Програмите на Блендъра наистина наблягат предимно на долната част на тялото. Няма лошо и разбирам логиката. Но докато правех първата 8-седмична, страшно ми липсваха тренировките с тежести. Усещах това както по намалената издържливост на мускулите в горната част на тялото ми, така и по обема и релефа им. Даже мъжът ми го забеляза.

Когато отново започнах да правя тренировките на Джо Дилън, трябваше да се върна с 10 назад в бройката вдигания при изпълнение на Flyes, Laterals и Overheads. Даже трябваше да правя почивки при Pump and walk с 5 паундовите гирички, с които работя от поне две години. Това ме втрещи.

Не вярвам да има зависимост от структурата на тялото. Или поне не чак толкова голяма. Комплексите за горна част на тялото, включени в ФБ програми са честно казано смехотворни на фона на това, което аз правя. А Тяна пък е на светлинни години пред мен с тежестите, които вдига. Чудно ми е какво би било мнението й за някоя от upper body ФБ тренировки от осем седмичните програми. Сега ще изровя едничка, ако Тяна реши да тества усещането и да каже какво мисли.

Ето тази, примерно: http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Upper-Back-Arms- … -Body-Workout/as/ Правих я съвсем наскоро. Ами почти нищичко не ми дава като натоварване, честно.

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 20:53 от Фея Кръстница

# 642
Благодаря ви момичета и аз се радвам ,че се върнах   bouquet   bouquet   bouquet
Днес съм с Боб Харпър -Strenght Beginner -20 min.
Че след вчерашната тренировка на Джаки имам доста добра мускулна треска  Crazy
Доволна съм.
Май ще се пристрастя към тренировките на Джаки  Mr. Green

Мери дано постигнеш резултатите ,които ти искаш и много
благодаря за линка за тренировката на Руми ,задължително ще бъде направена  Peace

# 643
Мери дано постигнеш резултатите ,които ти искаш и много
благодаря за линка за тренировката на Руми ,задължително ще бъде направена  Peace

Нямам търпение да се снимам след края на режима и да видя дали ще има кой знае каква разлика. Хем очаквам много, хем не искам да се надъхвам чак толкова. Не знам и аз какво да мисля и как да реагирам Simple Smile Ако има доста видима разлика може да се престраша да си постна и тук снимките, които си направих/ще си направя. Flutter

Фея, преди известно време бяхте публикували тези упражнения на Джо Дилън. Дали беше като картинки или само обяснения, не помня, но ако някой ги намери може ли да ги постнете пак или да ми ги пратите на ЛС. Благодаря!  Simple Smile

# 644
На мен тренировките на ФБ пък точно затова ми харесват Blush. Много мразя да тренирам горната част на тялото Embarassed. Аз обаче си харесвам мускулите на ръцете и гърба Whistling. А определено не ги тренирам много. Thinking
МОже и да има връзка със структурата на тялото. И аз съм круша. #Cussing out
Иначе от опита ми с многото тренировки и треньори Embarassed Crazy малко се дразня на някои от тренировките за горна част на ФБ. Особено когато ги демонстрира Кели. Или ги прави много бързо повторенията или се мести от крак на крак докато изпълнява упражненията.
Другата седмица приключвам с първия месец Peace.
П.С.Мери-ти по програмата,изготвена от Руми ли тренираш сега? И диетата ли ти е от нея?

Общи условия

Активация на акаунт