Миризма при използване на сушилня

• 66 020
  • 244
  •   1
Отговори
# 135
Малката Ида ,ти ме довърши  rotfImao Защо не избрах Елктролукс-а  smile3511

# 136

От представителството на Indesit  ще ми изпратят техник с когото да се наслаждаваме на ароматите около пералнята.
Последно ми остана да пиша на Комисията за защита на потребителите.Ммака му ,не мога да се примиря с тази смрад. newsm45

Само не разбрах защо от представителстовто на Indesit ще ти пращат техник като пералнята ти е Ariston???

# 137
Цитат
Само не разбрах защо от представителстовто на Indesit ще ти пращат техник като пералнята ти е Ariston???

Indesit,Hotpoint-Ariston,Scholtиs.Това са марките на Indesit Company,срещани у нас,дори последната мисля ,че ,може само втора употреба  да се намери.

# 138
Цитат

Indesit,Hotpoint-Ariston,Scholtиs.Това са марките на Indesit Company,срещани у нас,дори последната мисля ,че ,може само втора употреба  да се намери.
OK ясно а дойде ли въпросния техник?

# 139
Цитат
OK ясно а дойде ли въпросния техник?
нЕ  Е,не виждам смисъл.Ще ми каже ,че уреда е в изправност и ,че е нормално.И аз да се ядосвам още.Стига вече ядове!Каквото такова.
Няма да се преборя с компания като Индезит.Ще живея с надеждата ,че поне съм осигурила една заплата на някой работник.Но където ми падне няма да пестя "суперлативите" си за комбинираните перални със сушилни на ARISTON HOTPOINT и то за да спестя на някоя домакиня хабенето на нерви и отравянето на ежедневието.

# 140
По закон можеш да върнеш уреда в 7 дневен срок. Нашата понамирисва но се търпи, аз също все още мога да я върна, но силно се надявам миризмата съвсем да изчезне с времето.

# 141
  • София
По закон можеш да върнеш уреда в 7 дневен срок.
Само ако е купена on-line!

# 142
Няма значение как е купена!

# 143
  • София
Напротив!
Съвсем наскоро се интересувах, има промени в закона. Не подвеждайте така!

# 144
Напротив!
Съвсем наскоро се интересувах, има промени в закона. Не подвеждайте така!
Може не съм проверявал на скоро.

# 145
Няма връщане ,момичета!Няма и подмяна!Ако нещо се повреди има само сервизно обслужване.Уреда ,какъвто и да е ,преседява по сервизите, докато му изтече гаранцията и след това може да го изхвърлиш, ако не искаш да плащаш ремонтите.
Много малко компании са с политика на директна подмяна на стока.
Не съм живяла извън България,поне не след 90-те.Незнам как е в другите държави.Но и май не искам да знам ,защото ще започна да съжалявам ,че останах тук.
Съжалявам за оффтопик-а

# 146
  • София
Момичета, доколкото се ориентирах, оплакванията ви са от комбинирана пералня и сушилня Аристон? Че съм загледала една Индезит сушилня само, ще бъде в промоция следващите дни за 500 лв, и много ме блазни идеята, но се притеснявам от миризми, понеже ще я ползвам в мокрото, а там няма никакъв начин да проветря, ако вземе да смърди Sad Да не говорим, че съм като полицейско куче по отношение на обонянието и не мисля, че мога да понеса такива миризми. То основно причината да искам сушилнята е невероятната смрад в квартала на въглища в студено време и тоталната невъзможност да суша дрехите навън. Вътре съхнат по два дни и резултатът е отново... смрад, ама на мухъл за разнообразие Sad

# 147
Ev_e,коментираме комбинираните на Ariston Hotpoint,не мога да кажа нищо за сушилните.Мисля ,че Янтра е писала нещо по въпроса.Разрови се назада по темата.Но и тя пише за Ariston, а не за Indesit.
Цитат
съм като полицейско куче
По същия начин съм и аз.Улавям миризми всякакви.Не ми ли мирише прането на хубаво ,все едно не е чисто.Луда работа!

# 148
Татянка-Бърборанка , да те обнадеждя малко. Аз очаствах в темата минлата година, когато с моя Аристон имах същият огромен проблем, цялата къща миришеше, ужас..  Виках техник два пъти и си напълно права за това, ча казват че уреда е изправен и работи, няма какво да се направи. След повече от месец ежедневно пране и сушене на дълги програми миризмата започна да изчезва. За първи път видях светлина в тунела, когато използвах кърпичка за сушене на DM. Много е вероятно това да няма нищо общо, но така се случи. Сега без нея просто не мога - за няколко часа имам изпрани и сухи дрехи, които миришат на това което съм им сложила Simple Smile Не се и мачкат, защото вече си знам програмите и съм много доволна. Успех!

# 149
Miley,ти си  светлия ми лъч днес  Grinning
Имам от всички видове кърпички,само топките за сушилня нямам все още ,но скоро и тях ще получа.
Сега въртя поредната пералня,след това ще пусна и сушилня с кърпички,пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт