Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 736
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
А дали тази "киста" не е била фоликул, който се е спукал и е отделил яйцеклетка (демек ти е минала овулацията)  Crazy
Една киста не значи поликистоза  Rolling Eyes

Дано да е така ,надявам се  Praynig ... Ще поизчакам още малко и ще ида отново на лекар ,но може би при друг за да искам и второ мнение
Ще пиша развитието на нещата  Praynig

Момичета Благодаря Ви за Подкрепата   bouquet

Хей, момиче - една киста наистина не е поликистоза, че и две, бъди спокойна и вярвай в най-доброто Simple Smile)))

# 151
  • София
 LedenaKralica аз спрях ясмина преди два месеца, и в момента си действаме за бебе. Доктора ми каза да не изчакваме. Първия месец М ми дойде на 40-тия ден, а втория точно по часовник, както си е било и преди.
Не ми е ставало зле след спирането им, даже напротив, по-добре ми е без тях.
Няма причина да се притесняваш да ги спреш. Задуха и световъртежа вероятно са се дължали на нещо друго.
Ако те притеснява нещо  можеш спокойно да го обсъдиш с гинеколога си.
Даже има момичета, които забременяват веднага след спирането, но имай предвид, че първата О е малко по-късно. Дано съм ти помогнала, желая ти успех   bouquet

ravvenr  Пусни едно ЧХГ , не мога да разбера какъв е проблема, резултата излиза същия ден, а той ще отговори на много въпроси, и второ веднага си смени гинеколога!!!

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 19:05 от huligankata

# 152
аз няма какво да пускам ЧХГ- то си ми личи и без тестове  Laughing

# 153
  • София
извинявай  Laughing не е за теб, а за ravvenr , ще редактирам горе  Hug

# 154
huligankata, много ти благодаря за милото и изчерпателно мнение. Аз наистина се плаша, а гинеколологът ми обясни, че е възможно задухът да се е дължал и на психологически фактор, стрес и прочее. Притесенията на хората понякога са по-големи от тях самите...Радвам се за теб и ти желая успех в бебе-правенето Simple Smile))   bouquet

# 155
Не се притеснявай толкова, момиче !  Whistling свиркай си и всичко ще е наред - това се отнася за Ледена Кралица Wink

# 156
Здравейте!Извинявам се ако въпроса ми не е за тази тема но направо немога да спя.Мисля ли мисля.....Имам направени 4 теста които излязоха с 2 черти.Ходим 2 пъти на лекар.Докторката казва,че вижда 2 то4ки (плодки сакчета),но аз все още не вярвам,че съм бременна.Възможно ли е тестовете да са грешни?

# 157
petlichka, ако това ще те успокои - аз все още не вярвам, че съм бременна Laughing Laughing
Щом и лекар вижда бременност, значи определено си. Peace

# 158
Ох направо незнам какво да мисля.Докторката ми каза да отида в сряда за видим какво се случва.
Дано ако всичко е ОК вече да повярвам.
Благодаря много!

# 159
Бременна си, честито!

# 160
Ох направо незнам какво да мисля.Докторката ми каза да отида в сряда за видим какво се случва.
Дано ако всичко е ОК вече да повярвам.
Благодаря много!
Честито!  bouquet

# 161
Благодаря ви от сърце! Simple Smile Иначе да знаете ,че направих още един тест ,който отново е с 2 черти ,ноооо не вяврам докато не дойде сряда докторката да каже,че всичко е ок !! Simple SmileSimple SmileSimple Smile Една приятелка ме съветва просто да го приема и да спра да си мисля глупости Simple Smile

# 162
В момента съм в 5 месец, а миналия исках да си направя тест за бременност, за да видя все пак дали пък ще излязат 2 черти.Мъжът ми каза, че съм тотално изперкала и е прав Laughing Laughing Успокой си е лека-полека ще започнеш да осъзнаваш, че е е реалност Heart Eyes

# 163
Много странно чувство изпитвам.Докторката каза,е се виждам 2 точки защото е много рано още ,нооо продължавам да не вярвам.Възможно е това което е видяла да не е бременност.ДОста изчетох и май взех да се обърквам вече.На едно място четох ,че едно жена има направени 3 теста всички от тях с 2 черти и накрая нямало бременност.Чудя се възможно ли е тестовете да дават чак такива грешки.....

# 164
  • В сърцето на любимия човек
petlichka_ - тихичко честито  Praynig Успокой се, сигурна съм, че като чуеш двете тупкащи сърчица ще се почувстваш като най-благословената жена на света. До тогава, обаче, е важно да си спокойна. Лекарката едва ли ще сбърка какво е видяла  Peace
Пожелавам ти лека и спокойна бременност до термин  Hug

Общи условия

Активация на акаунт