Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 58 074
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
petlichka_ тихичко чест  bouquetито и от мен и стискам палци всичко да мине добре, изпращам хубава енергия Simple Smile

# 166
Благодаря Ви от сърце! Направихте деня ми по-хубав и весел.
Дано всичко да е наред и наистина да излезе ,че съм бременна,че иначе голяма рекламация,ще направя на тестовете SURE CHECK. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 167
Много странно чувство изпитвам.Докторката каза,е се виждам 2 точки защото е много рано още ,нооо продължавам да не вярвам.Възможно е това което е видяла да не е бременност.ДОста изчетох и май взех да се обърквам вече.На едно място четох ,че едно жена има направени 3 теста всички от тях с 2 черти и накрая нямало бременност.Чудя се възможно ли е тестовете да дават чак такива грешки.....
Трудно ще обърка такова нещо, не се притеснявай толкова! Лека бременност ти желая. Hug
Скрит текст:
А за себе си тайно се моля да се оправи всичко, да се оправи и овулацията ми за да дойде така мечтания от мен бебо.

# 168
Специално за petlichka и за всички, които не вярват  Laughing Laughing

# 169
Мисля,че вече е време да повярвам 5 направени теста всички от тях с един резултат положителен Simple SmileSimple SmileSimple Smile Лекарката и тя каза,че виждала 2 точки да видим какво ще излезе. В сряда съм на лекар:)

# 170
petlichka тихичко честито и от мен!  Hug Винаги се радвам искрено на толкова прекрасни новини!!!
Да си кажа и тук моите тревоги:
 От 2-3 месеца ми върви много слабо, само първи и отчасти втори ден, на третия е само кафеникаво течение... От една седмица започна да ми се гади, дори една вечер се чувствах все едно ми беше приседнало нещо на гърлото и ходих до бърза помощ, там ме попитаха дали съм бременна, но казах, че не би трябвало, тогава ми биха Деган.... Сутрин започна да ми се вие свят, но се опасявам, че съм развила гастрит и всички симптоми (освен странната менструация, която по принцип е точна, редовна и винаги 4 дена) го доказват ...
Тъкмо пратих моя за тест, та ще видим, но като че ли само си въобразявам и си чеша езика...  Laughing
Успех на всички! Записвам се и ще следя с интерес!  Heart Eyes

# 171
Аз спирам хапчетата този месец и нямам търпение да започнем с пробите Simple Smile)))) newsm78 Само се чудя наистина дали няма да ми стане лошо от това спиране, попитах и гинеколога си, той ми каза, че се случва някой жени да усетят дисбаланс от спирането на контрацептивите...а не искам да ми се случи точно преди да забременея ... :/

# 172
Здравейте, Бързам да ви съобщя новината.Днес бях на лекар.Всичко е ок. 5 седмици и 2 дни.Вече на 100 % вярвам,че съм бременна.  Grinning Grinning Grinning

# 173
  • София

След като вярваш, тихичко честито от мен   bouquet

# 174
Здравейте, Бързам да ви съобщя новината.Днес бях на лекар.Всичко е ок. 5 седмици и 2 дни.Вече на 100 % вярвам,че съм бременна.  Grinning Grinning Grinning
Най-хубавият Коледен Подарък!Честито,лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!  bouquet

# 175
Прекрасен коледен подарък! Честито,лека бременност  Grinning

# 176
Ох тези думи така стоплят сърцето ми, много е хубаво това, през което минаваш, мила ....дай Боже на всеки Simple Smile Hug  bouquet И нека всико мине добре, леко и хубаво Simple Smile))

# 177
Благодаря Ви от сърце ! Наистина това е най-хубавият падарък Simple SmileSimple SmileSimple Smile Направо летя от щастие.Дано всичко да е наред през цялата бременност. Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Успех на Всички,които чакат своя коледен подарък Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 178
Явно не си чела там където трябва.
На първо време прочети какво е овулация и кога се случва, след това можеш да изчислиш в кои дни да правиш секс за да забременееш. Успех Simple Smile

а
Знам какво е овулация и какво се случва и кога също знам че при стрес може да се объркат нещата
подготвях сватбата си и бях максимално изнервена, тъй като чаках МЦ да дойде в деня на сватбата ми - на 15.12. т.г. изчела съм доста неща, просто исках да разбера дали в деня в който ще съм цялата в бяло няма да цъфна... Вчера мислех да си правя тест и лелката ме изпревари доста болезнено - повече от друг път.
Само дето в началото беше много светло розов бистър с леко зацапване и неистови болки!! newsm61
още ми тече но много слабо като за втори ден..... newsm78

# 179
Благодаря Ви от сърце ! Наистина това е най-хубавият падарък Simple SmileSimple SmileSimple Smile Направо летя от щастие.Дано всичко да е наред през цялата бременност. Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Успех на Всички,които чакат своя коледен подарък Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Благодаря и аз още си го чакам. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт