Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 58 074
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
Мерси, птели4е и аз съм наред...но в малко по-напреднала бременност вече Simple Smile) Ех, колко е хубаво, че си чакаме дечицата сладки ...  bouquet

# 181
Здравейте.За първи път пиша,но съм малко притеснена...това е,че много рано преди цикъла ми започнаха да ме болят гърдите,чувствам тежест в кръста и болки като преди да ми дойде.Преди няма и седмица си мерих БТ и беше 37,3...днес сутринта беше 37,4.3-4 дни след ''бебеправенето'' имах леко зацапване,и след още 2 дни реших да си направя тест,но беше отрицателен.Много ли избързах с теста,и възможно ли е да съм бременна?

# 182
Направи си тест на датата, на която принципно трябва да ти дойде цикълът.

# 183
Попринцип го очаквам на 24,25...ще изчакам още 1 седмица

# 184
Ами значи сама си отговори на въпроса - направила си прекалено рано теста.Имай търпение и повтори след седмица.Успех!

# 185
Благодаря.Така и ще направя  Simple Smile

# 186
 И според мен трябва да направиш теста след първият ден закъснение.Аз лично го направих на 4 ден от закъснението и покажа положителен.
Стискам палци всичко да е наред и точно на Коледа да видиш важните 2 черти Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 187
Знаех си,че съм избързала с теста.Много силно се надявам да е така  Simple Smile

# 188
Знаех си,че съм избързала с теста.Много силно се надявам да е така  Simple Smile

и аз силно се надявам и ти стискам палци!!!!

моите надежди се изтекоха с пустото кървене 

бтв и аз имах зацапване   след първия опит, но не мисля че е показателн.

# 189
Zdraveite!Iskam da popitam,tui kato me sum mnogo kompetentna po vuprosa.Ta na vuprosa na02.12.2012  napravixme opit za bebe,sled tova oshte 2 puti probvax me,pravix si veche 4 testa-vsichki otricatelni i dnes mi doide(19.12).Iiskam da popitam ima li veroiatnost da sum bremenna?Blagodaria Vi predvaritelno!

# 190
Здравейте!Закъснява ми вече една седмица.Правих си тест преди няколко дни и беше отрицателен.Дали е възможна да съм бременна?Преди два месеца ми беше закъсняло 10 дни и ми дойде точно на 10-ия.С моя приятел не се пазим.От години разчитаме на прекъснат полов акт.Дайте ми съвет какво да правя?Дали да изчакам още или да отида на лекар.

# 191
Здравей, според мен трябва възможно най- скоро да отидеш на лекар. Преди години и на мен ми закъсняваше по 10-15 дни и се установи , че имам киста . Надявам се при теб да не е същото!

# 192
  • София
Възможно е да си бременна, след като не се пазите  Simple Smile ако овулацията ти е късна, може това да е причината за отрицателния тест. Направи си пак тест с първата урина и ако пак е отрицателен, но липсва цикъл посети гинеколог.

# 193
Желая на всички от сърце, скорошна бременност с бебенца! Heart Eyes

# 194
Сигурно се шегуваш...Няма вероятност да си бременна. Продължавайте с опитите и успех.

Общи условия

Активация на акаунт