Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 58 074
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
  • Монтана
чакайте че и аз сега се сетих нещо....  Grinning Бе снощи имах някакво странно пробождане но не в яичниците, ми в матката. Това добре ли е? Какво означава това......? Може ли да се счита за някакъв симптом.

# 436
Запиши си първата ии в бележките отбележи какво е станало. Иначе дори да запишеш втората е прекалено ниска за бременост.

# 437
Запиши си първата ии в бележките отбележи какво е станало. Иначе дори да запишеш втората е прекалено ниска за бременост.
Да така направих, но все пак да попитам, а за бременност е прекалено рано, това ми е първи или втори ден на покачване след предполагаема овулация.

# 438
Да така направих, но все пак да попитам, а за бременност е прекалено рано, това ми е първи или втори ден на покачване след предполагаема овулация.

Извини мв обърках те с Анито841:)

# 439
Здравейте,много интересна тема.
И аз се реших да ви попитам нещо.Преди 2 месеца се появиха някои симптоми които ме накараха да си мисля че може да съм бременна.Подути гърди,леко гадене сутрин,корема ми е постоянно подут,леки болки ниско в корема.Тогава си направих тест но беше отрицателен.Помислих че си внушавам.
Но месец по късно тези симптоми не отшумяват.Помислих си че може да карам цветна бременност.
Понеделник си направих тест.Две чертички но едната е по бледа.Днес пак си направих и резултат беше същия.
Какво ще ме посъветвате.
Благодаря ви предварително.

# 440
krisi_1979 успех и на теб.
Дано и ти имаш поводи за радост съвсем скоро! Simple Smile

# 441
Весела1990 два месеца са доста време, би трябвало теста да отчита вече. Може пък първоначално да са били не симптоми на бременност, а да си имала някакво неразположение и след това да си забременяла и затова сега чертичката да ти е бледа. Направи си пак тест, може и кръвен да си пуснеш или отиди на лекар да си сигурна какво става. Но щом си видяла втората чертичка значи има бременност, но кога е станала и дали  е цветна може само доктор да каже. Успех  Simple Smile

# 442
beborankaa  Благодаря за одговора.Тези дни ще си направя кръвен тест.   Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 443
  • Монтана
И според мен си бременна Simple Smile имаш ли закъснение сега или просто направи теста.Дай подробности.

# 444
Здравейте момичета, понеже писах вчера, ще напиша и днес какво стана, тъй като предполагам, че ще се учите от моята ситуация: втори тест не исках да правя, а за кръвен- еми страх ме е, само като си помисля. За това рано сутринта си взех чантичката и при чичо Доктор, сутринта си измерих темп-та 37 градуса /някой ми писа, че е симптом/, може би от тази температури ми се гади и ми се вие свят, яйчниците продължават да ме болят силно, но още няма цикъл. Та ето и какво ми каза доктора: каза, че матката ми е увеличена, нямам кисти, но и КАТЕГОРИЧНО  Cry няма бременност /гадни думи/, обясни положението ми така: понеже от южна българия дойдох в северна на гости, следователно от климата, а прилошаването и температурата: сега имало много вируси. Моята половинка ми казва, че ставали грешки, но след преглед и отрицателен тест, мога ли да се надявам дори е 1%  Sad
  Hug благодаря ви за вниманието

# 445
Ами не няма закъснение но симптомите ме накараха да си направя тест.

# 446
anito841, ако има бременност, която е в много ранен етап няма как да се види на ехо, и съответно лекаря може да прецени, че такава отсъства. Изчакай. Ако закъснението продължава и липсва Ц след няколко дни повтори теста.  Hug

# 447
Анито ако има бременност, няма как доктор да я види толкова рано, изчакай и повтори теста. Може да си имала по-късна овулация и затова теста още да не отчита. За най- сигурно си направи кръвен, няма нищо страшно, просто те боцкват. Докато не ти дойде цикълът винаги има надежда...

# 448
  • Монтана
колко време преди цикала си направи тест.........?

# 449
Тестът си го направих на шестия или седмия ден от закъснението /от толкова мисли вече забравих/, а днес при доктора ми е 11-ти ден от закъснението, ще изчакам другата седмица и отивам за кръвен тест, колкото и да ме е страх, въпреки, че не ми се иска да чуя още едно отрицание. Благодаря ви за надеждите, които ми давате, добре, че са форумите...  bouquet научих много повече от колкото докторите казват

Общи условия

Активация на акаунт