Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 58 074
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
  • Монтана
чакайте че и аз сега се сетих нещо....  Very Happy Бе снощи имах някакво странно пробождане но не в яичниците, ми в матката. Това добре ли е? Какво означава това......? Може ли да се счита за някакъв симптом.                 никой не каза нищо по моя въпрос  newsm78

# 451
floretka мила, много те моля успокой се, стига се вглежда, много е рано за какъвто и да е симптом. Едно силно гуш  Hug

# 452
Момичета от цялото си сърце ви желая да се сбъднат мечтите ви Hug защото знам какво е да искаш   EFP но така и да не се появява. И очаквам хубави новини УСПЕХ

# 453
  • Монтана
ми на мен по принцип в понеделник вторник трябва да ми дойде. Не е чак толкова рано според мен. а и не че се вглеждам, то като го усетиш няма как да не го забележиш Simple Smile Доколкото знам е възможно да имаш симптоми преди датата на цикъла, особено ако не ти е първа бременност. Несъм чак толкова неспокойна мила, но си ме човърка

# 454
  • В сърцето на любимия човек
Флоретка - аз почти всеки месец усещам леки разпъващи спазми в матката от около 16 до към 22 ден, при цикъл средно 24 дни. Според мен, моите усещания са свързани с разширяването на матката от натрупаната лицавица, защото се появяват малко след овулацията и спират ден-два преди менструацията и като време съвпада с пика на прогестерона. Дано при теб да е различно  Peace

# 455
floretka, три години всеки божи месец се чувствах 100 % бременна.Месецът, в който наистина бях бременна изобщо, ама изобщо не се чувствах бременна.Та така.Успех!

# 456
  • Монтана
Знам ли и аз как се чувствам. Всичко си ми е ок само дето гърдите ме болят, болки в матката, гадене.....това са нетипичните неща за мен, затова ме навява мисълта че може и да има нещо, но ще исчакам 4 дни и ще разбера Simple Smile

# 457
floretka понякога внушението играе много лоша роля и разочарованието после е огромно, за това моя съвет е изчакай да ти закъснее, стискам ти палци  Praynig
Аз искам да попитам  newsm78, дали при бременност е възможно да болят яйчниците и матката освен при бременност и преди менстроация ли се оголемява, благодаря  Hug

# 458
понякога внушението играе много лоша роля и разочарованието после е огромно, за това моя съвет е изчакай да ти закъснее

За жалост е така. Peace

# 459
Напълно се присъединявам към последния пост. Толкова се вглеждаме в себе си, че често си внушаваме симптомите. И аз така от нетърпение си направих ранен тест на седмия ден след овулацията и беше отрицателен. Сега търпеливо ще си чакам закъснението- Дай Боже!  Praynig
Нямам никакви симптоми, освен болки в гърдите, които ту се увеличават, ту намаляват. Вече не знам защо има такова колебание. Браво на всички момичета, които издържат на това напрежение!

# 460
веднага ми се роди още едно въпросче, защо не се сещам когато съм при лекаря, незнам  Embarassed
на колко дни, или седмици най-рано може да се види на ехограф ембриона?
Благодаря   bouquet

# 461
Зависи от техниката. Последния път, когато ме се случи това щастие, успяха да видят сакчето седмица след закъснението.

# 462
Благодаря, аз ходих в държавна болница с немодерен ехограф, има ли шанс да не се вижда с него?

# 463
Ако е вагинален - да, но много зависи от колко време си бременна, сиреч кога е била овулацията.  Твърде възможно е да не са успели нищо да засегат. При мен си беше късмет да го хванат толкова рано, обикновено се чака две седмици поне след закъснението.

# 464
Криси мен ме гледаха и по двата начина: първо през корема, после вагинално и нищо  Weary smile3518 това дали означава, че нямам шанс, моята половинка така се надява, че търся капка надежда, по мои изчисления овото пи трябвало да е било около 18-20 миналия месец.

Общи условия

Активация на акаунт