Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 707
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Ако овулацията е била на 12 и тогава е единствения ден в който не са се пазили, ако имаше олождане теста щеше да покаже доста отдавна. Ако не е единствения ден в който не са се пазили все още има някаква надежда за по късна овулация и за евентуално забременяване.

# 541
Много често се случват такива закъснения когато почне да се бебеправи
Имах предвид това, извинявай! Peace

# 542
Доста момичета го споделят, а и моя опит е същия. В момента в който не се пазим и какви ли не аномалии имам в цикъла Simple Smile

# 543
С това главоболие и не исване на цикъл си провери оролактина  Peace

# 544
Никога не съм страдала от главоболие в живота си , май беше за някой друг ? Wink

# 545
АТрой, не за теб, за девойката с главоболието и неидвашият цикъл  Wink.  На теб честит нов аватар, много ми харесва, макар да съм фенка и накотараните  Crazy

# 546
  • В сърцето на любимия човек
Отправям молба към всички момичета, които задават въпроси тук-
Моля във въпроса си не пропускайте следната информация:
1) Дата на последната менструация и продължителност на месечния цикъл (от първи ден на менструацията до първия ден следващата менструация; за първи ден се счита денят с истинско кървене, а не само зацапване);
2) Метод на засичане на овулацията, ако има такъв;
3) Ден/дни с непротектиран полов акт (дни със съмнение за евентуално зачеване);
4) Лекарства, които биха имали някакво значение (прогестеронови препарати, противозачатъчни, Клостилбегит, Кломифен и др.)
5) Правени ли са хормонални изследвания и има ли отклонения при тях
Така ще бъдем максимално полезни. Предварително благодаря!

ПП:
О, Трой, много секси дупе  Mr. Green

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 15:35 от пънче-мънче

# 547
Тя тази информация трябва да се пуска на всяка страница иначе пак ще има постове от сорта на, миналата година правих секс, после ми дойде , ама може ли все пак да съм бременна Simple Smile

п/с реших да се ''запролетя'' а то като наваля един сняг тук .... Mr. Green

# 548
  • В сърцето на любимия човек
Ти направо на лято си го ударила  Mr. Green

Иначе, наистина, явно трябва да включа въпросника в началото на темата, ама много често имам чувството, че никой не чете информацията от 1-ва страница  Thinking

# 549
  • Монтана
Здравейте  Simple Smile Моя последен цикъл беше на 28 декември. На 7 януари имах положителен тест за овулациа. На 8-ми вече беше отрицателен та мисля че овулацията да ми е била на 8 най вероятно.Цикъла ми е 25 26 дни. Очаквам следващия да е на 22. Вчера си взех от аптеката някакъв тест http://apteka.framar.bg/30026041/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B7 … D0%BD%D1%82%D0%B0   <==това е теста. Тая сутрин реших да го направя защото на него пише че хващал 10 mIU/ml . Е, теста е отрицателен. Избързах, защото се чувствам странно.Болки в гърдите, гадене, главобол....На 10 ден след овулациата имах някакво странно чувство в матката.като леки болки или по скоро знам ли дразнене някакво. Помислих да не би пък да е станало нещо.Но явно не е Simple Smile Имам 2 дни до цикъл, но се съмнявам да ме пропусне....та искам да кажа ....Момиченца, слушкайте когато ви говорят.Чакайте си закъсненията. Явно когато искаш мн мн да станеш мама и почваме да си въобразяваме за всяко нещо че е симптом. то като се замисля и предменструалните симптоми са горе доло идентични с тези на бременност. С първото си дете до последно си мислех че ше си ми дойде, но тогава не очаквах просто и затова. Успех на всички които чакат с нетърпение да видят двете чертички и малко по спокойно го раздавайте. То когато си му дойде времето ще си стане.

# 550
Хайде стига бе Трой, какъв сняг  Shocked  в бг е лято. Смятам другият месец да дойде да Лондон, да сте го стопили до тогава  Laughing

# 551
От 3 дена не е спряло да вали Simple Smile надявам се утре да затрупа че да не ходя нощна смяна Simple Smile Mr. Green

# 552
Не се отчайвай мила Simple Smile Аз съм правила всички тестове този месец , някои и по повече от 2 пъти , но докато не ми дойде М. НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ Simple Smile Вече не вярвам на ранния тест , много е относително чувствителносста му е 20 това е много хормон

Искам да си направя Certain test, но не мога да го намеря в града ни , а чувствителносста там е 10 ( това се казва ранен тест)

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 15:30 от AnMary

# 553
  • Монтана
И този дето аз си направих е с 10 чувствителен, но е отрицателен

# 554
хей милички,не се отчайвайте...аз не смея да се пробвам все още,но цял ден ми се върти главата,имам си я температурата,хапнах си малко,но каквото исках,не съм гладна,даже и кафе не ми се пие,сутринта пих нес с мнооого мляко,а сега се разрязах и с рендето,че правя на милия ми огретен за пръв път и не мога да се концентрирам,някак ми е напрегнато   chef #Crazy ooooh! дано имаме хубави новини този месец,но няма да се предаваме я.стискам палци на никой да не идва този месец!
а за тестовете много е относително,тези,които аз ползвах два пъти отчиташе даже и седмицата,в която си "бременна",но избързах тогава и беше - не знам ще изчакам още малко

Общи условия

Активация на акаунт