Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 713
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Ако закъснее няколко дни ще си направя кръвен вече и без това толкова пари давам за тези уринални тестове !А нашия "тати' е на ски и не знае какви ги върша у дома  Crazy

# 556
забравих да кажа,че този тест с г.с. го купих в Италия и не помня как се казваше,а тук в БГ ползвах 2 пъти Sure Check, но бяха  EFN

Jolina Boris и това е решение и те подкрепям!

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 15:31 от AnMary

# 557
Не се отчайвай още,изчакай да видиш дали ще ти дойде и най рано 5 дни след датата на цикъла ако закъснее повтори пак.Значи аз вчера си разгледах документите от първата бременност и се оказа че първия тест който ми даде отрицателен резултат съм го направила когато съм била в 4-та седмица,след това втория който ми отчете положителен съм била в 5-та.
   А аз да кажа че днес ми беше деня на цикъла,обаче го няма  Grinning ,значи отчитам 1 ден закъснение а по принцип ми е много точен дори подранява.Идругото нещо оето ми дава надежда е че на 6-ти ми е бил последния подходящ ден за зачеване така ,че има голяма вероятност да е станала работата.Хайде продължавам да се моля за всички.  Praynig

# 558
Krrrrasimira оха това могат да бъдат добри новини-1ден закъснение ммм,успех и стискам палци тази лошата М да те пропусне Simple Smile  Peace

# 559
  • Монтана
Тъкмо започнах да се подготвям психически че м ще дойде и вие ми дадохте някакъв кураж.Всъщност ще исчакам датата която е утре или в ср ден и ще видим.Но съм решила да направя тест само най рано седмица закъснение

# 560
Паникьосана съм. Прокървя ми и май, май ще ми дойде, въпреки, че за мен е рано. Трябва да ми дойде на 23-ти и никога не ми е подранявало толкова. Закъснявало ми е, но да подрани, никога не се е случвало. Страшно съм тъжна и объркана!  newsm45

# 561
  • гр.София
Здравейте, на всички нетърпеливки да видят 2те чертички.Първо, да ви пожелая много скоро да се сбъдне това щастие на всяка една от вас, и второ-по темата  Simple Smile Последният ми цикъл беше на 29.12 до 04.01,дължина на МЦ 26 дни,с моят приятел не правим усилено опити за бебе,мислим да ги направим по сериозни скоро,САМО ЧЕ  Naughty има едни 3 пъти,в които докато правим...не е сигурен дали се е отдръпнал навреме, на 08.01;10.01;11.01; според гинеколожката ми(без да е проверявала,само с пресмятане)около 09.01. би трябвало да е О.ми.Цикълът ми е мн точен,всъщност по скоро би дошъл на 25ия ден,отколкото да ми закъснее дори и с 1 ден.Сега трябва да ми дойде на 24.01(дано да не дойде),според вас ако си направя тест утре,дали ще бъде достоверен?Както всички вас и аз имам моите си симптоми от около 2-3дни(хм,макар и без сериозен опит в бебеправенето,незнам на какво се надявам),но освен боцванията в яйчниците,матката,постоянен глад,по силно обоняние и т.н,от днес започнаха да ме болят зърната,гърдите не,само зърната...казвам ви го,защото съм на 27год.и никога откакто имам М.не съм имала болка,боддуване,напрежение или какъвто и да е бил симптом свързан с гърдите ми преди цикъл..ооо момичета,така си мечтая да съм  preggo ,и незнам дали няма да избързам с теста ако го направя утре???

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 23:25 от mariq13

# 562
  • Монтана
Krisi , недей така. Спокойно. какво те тревожи? Слу4ва се понякога...има ли съмнение за бременност или...?Може да е имплантационно кървене ако е само под форма на зацапване. Успокой се и ми обясни какво то4но ти се слу4и

# 563
  • В сърцето на любимия човек
Мария13 - календарният метод е най-неточният, предполагам знаеш това  Peace За да не преживееш разочарование от отрицателен тест те съветвам да изчакаш поне до датата на очакваната менструация. Знам, че вълнението е силно, любопитството също. Все пак, ако решиш да направиш тест изчакай поне още един ден, за да е по-сигурно, че са минали поне 12 дни от предполагаемата дата на овулацията ти и направи теста с първа сутрешна урина.
Успех

# 564
  • гр.София
Дааа,и аз като се позамислих(не че не го правя постоянно напоследък),но реших да  си изчакам датата на М.Не ми се вярва,без опити,а с вероятно изпускане да е станало нещо...от де тоз късмет точно на мен  Tired .Ще ви държа в течение,мерси за отговора и съвета,аз до 24.01. ще се  Praynig да имаме късмет,всички очакващи това щастие
П.п..оффф от мисли,сън не ме лови  #Crazy

# 565
Ми направи един тест утре сутринта да мирясаш. Wink нищо не губиш понеще се кротнеш временно и после доизчакай спокойно дата, като имаш едно наум , че може и да е било рано за теста. Макар, че мен лично ме съмнява с този прекъснат полов акт да е станало нещо....но има и такива случаи. По рпинцип ако имаш симптоми и са от бременност, то теста би трябвало да покаже.

# 566
  • гр.София
Дами,искам да кажа че в тези 3 дни,които съм посочила е имало прекъснат акт,но не както си се пазихме преди,ами мааалко,1 идейка може би,по късно отколкото е трябвало  Joy хихи,сега няма как да ви го обясня,за това съм се разтреперала от очакване сега.Знам че всичките ви съвети са мн.правилни и с цел да не останем разочаровани,за това ще си чакам М.,колкото и да ме сърбят ръцете да си купя тест,утре на път за работа...е,аз пак ще ви кажа какъв е резултата.Лека от мен  Hug

# 567
  smile3518 И от мен новините са тъжни.Късно вечерта ми дойде.Тъжно ми е но ще продължим в начинанието си и това е ,ще чакаме радостния момент.Хайде дано тия дни чуя поне и някоя добра новина от тези които все още са в неведение и очакват с нетърпение! newsm17

# 568
Krisi , недей така. Спокойно. какво те тревожи? Слу4ва се понякога...има ли съмнение за бременност или...?Може да е имплантационно кървене ако е само под форма на зацапване. Успокой се и ми обясни какво то4но ти се слу4и

Добро утро! Снощи бях твърде разстроена, за да обясня спокойно. Прокървя ми вечерта. Убедена бях, че  ми идва, както всеки месец. Тази сутри няма нищо, само обикновената кремообразна слуз. Не знам какво да мисля. Май не ми остава друго, освен да чакам....

# 569
  • Монтана
криси, слънчице....знаех си.най вероятно е било зацапване от имплантациа.Стискам палци да е така. Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт