Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 733
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
И аз стискам палци да е така,аз имам още два дни да чакам....с вас май минава по-бързо времето Simple Smile

# 571
  • Монтана
Оффф аз пък цъфнах преди 5 мин  #Cussing out

# 572
Здравейте!Присъединявам се към вас.След 10 дневно закъснение на лелката и няколко  EFP ,но с втора бледа черта, днес съм при доки.Малко ме е страх.От 4 дни не усещам вече болка в корема и кръста,но гърдите ми са пухкави и леко болезнени.Надявам се всичко да е наред и докторът да потвърди резултатите от тестовете,но така бавно минава времето. Blush

# 573
Оффф аз пък цъфнах преди 5 мин  #Cussing out

Страшно съжалявам, мила!!  Sad Аз още чакам и се надявам, днес ще съм цял ден под напрежение и молби да не ми идва, а да е имплантационно зацапване. Дано да е така, но може и да не е... Дано Бог е с мен! Момичета благодаря Ви, че ви има, не знам какво бих правила без вас! Откакто се регистрирах усещам огромната подкрепа! Прегръщам Ви  Hug и се моля за всяка една от нас  Praynig

# 574
  • Монтана
djindjisterмила мисля че не си за при нас  Hug бравооо честитка от мен. Всичко ще е наред при чичо доктор имай търпение. Спокойна и красива бременност ти желая   Hug

# 575
Чакаме да разкажеш после newsm10

# 576
Шансът да си бременна е много минимален, запази си нервите за периода, в който наистина ще започнете да правите бебето  Peace

# 577
  • Монтана
krisi_1979 спокойно скъпа.....Всичко ще е 6-тица при теб. Имаше ли болки в яйчниците, като прокървя? Аз така сдухах.Нещо мн се натъжих, жъпреки че няма причина.Всичко с времето си.....та ние опитваме едва от 3 месеца, не е мн време.Няма от какво да се притеснявам, но ми е тъжно. Всички тези симптоми...вярвах че този път е станало, но нищо.Др път....Страшно много обичам половинката си и вярвам, че и нас няма да ни подмине радоста...Въпрос на време.

# 578
Флоретка,ние също опитваме от 3 месеца.Първия месец,в който ми дойде много плаках-мислех си,че нещата стават с магическа пръчица.Втория-пак,но като,че ли вече бях малко по-спокойна.Сега се опитвам да не го мисля толкова,но ти си права-и нашият миг ще дойде Hug

# 579
  • Монтана
Сега си сметнах и следващия цикъл се пада на 14.02 15.02. Дано ми е на късмет.Страхотен подарък би било за свети Валентин Simple Smile Сега за да не мисля съм, решила да се отдам малко на диети и раскрасяване, че нещо понатрупах излишни килца и е време да се взема в ръце.

# 580
добро утро и от мен! Приятно кафе на пиещите   bouquet
още със събуждането си премерих БТ темп. и беше 36.8,което може би е признак,че скоро ще ми дойде  Cry Cry Cry Cry отчаях се вече и аз. болки в гърдите си ги има,кафето не ми се нрави,пия нес с мнооого мляко  ooooh!
крисииииии,силно се надявам това да е зацапването и в теб да расте малко-сладко бебенце  Hug
останалите слънчица-и при нас да има добри новини,а и следващия месец леличката да пропусне.
относно темите за бременност,раждане,кърмене от една седмица дават по всяка телевизия,говори се за това и се надявам това да бъде знак,че нещо се оформя в коремчетата ни.
хубав ден ви желая,чета ви и някак и времето на мен ми минава много бързо.днес ще съм малко ангажирана,защото ще си сменям личните документи Simple Smile чакам статии по-късно,целувки от мен

# 581
krisi_1979 спокойно скъпа.....Всичко ще е 6-тица при теб. Имаше ли болки в яйчниците, като прокървя? Аз така сдухах.Нещо мн се натъжих, жъпреки че няма причина.Всичко с времето си.....та ние опитваме едва от 3 месеца, не е мн време.Няма от какво да се притеснявам, но ми е тъжно. Всички тези симптоми...вярвах че този път е станало, но нищо.Др път....Страшно много обичам половинката си и вярвам, че и нас няма да ни подмине радоста...Въпрос на време.

Вчера имах болки в десния яйчник и тъпи в кръста. Преди няколко дена пак там ме боля. Моля се да не ми тръгне. Умишлено ядох шоколад, винаги се "отпушвам" от него, за да ми дойде, ако е мензис и да се успокоя, засега не ми е тръгнало...... Момичета, благодаря ви за подкрепата!   bouquet

# 582
floretka скъпа аз също съм качила малко повече килца и ще трябва да се поогранича,но добре че ми се яде кисело мляко и си хапвам,трябва сладкишите да ги оставя на страна уфффф,а не мога Simple Smile но ще се опитам,но първо ще чакам да видя дали ще ми дойде Simple Smile

# 583
  • Монтана
Да да исчакай мила.Кога трябва да ти дойде на теб. Мен днес ме навести тъпата леля. Смятам здраво да се захвана с свалянето, та и аз да съм във форма като дойде момента Simple Smile С първата си бременност станах като прасенце.Нямам проблеми със свалянето на килцата. Само трябва да предприема нещо.До днес не смеех защото незнаех какво става.След като вече знам мисля че вниманието ми този месец ще бъде насочено точно в това, да се приведа в приличен външен вид.Надявам се тъкмо за пролетта лятото да съм ок Simple Smile  Peace

# 584
Да да исчакай мила.Кога трябва да ти дойде на теб. Мен днес ме навести тъпата леля. Смятам здраво да се захвана с свалянето, та и аз да съм във форма като дойде момента Simple Smile С първата си бременност станах като прасенце.Нямам проблеми със свалянето на килцата. Само трябва да предприема нещо.До днес не смеех защото незнаех какво става.След като вече знам мисля че вниманието ми този месец ще бъде насочено точно в това, да се приведа в приличен външен вид.Надявам се тъкмо за пролетта лятото да съм ок Simple Smile  Peace
При 29 дневен цикъл трябва да ми дойде на 23-ти, два пъти ми е закъснявао за близо седем месеца, като ми дойде на 33тия и 35тия ден, но никога през съзнателния ми живот не ми е идвало на 25тия или 26тия ден. Толкова кратък цикъл не съм имала, затова се надявам да не е М. В овулация трябваше да бъда около 8ми, 9ти, но като вече казах ми се е случвало и да закъснее... Остава ми да чакам и да се надявам.... Успех и в борбата с килцата, но не прекалявай със свалянето да не се объркаш нещо хормонално, че аз от една такава жестока диета като момиче ми беше стрял  М.

Общи условия

Активация на акаунт