Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 711
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • Монтана
няма спокойно.Няма да ми е за първи път.Мисля този път да заложа по скоро на движението от колкото на диетата. Мисля да започна 90 дневната диета.Тя е най добрия вариант според мен за бебеправещи Simple Smile

# 586
Момичета и мен за съжаление не ме пропусната този месец. Прави ми впечатление, че сме горе долу по едно и също време с повечето от вас. Да споделя само, от както ние започнахме да бебеправим, започнаха всякакви аномалии с цикъла ми - ту по-рано, ту по-късно та и аз не знам вече... Аз се подготвям за новата серия от опити и се опитвам да мисля положително. За съжаление обаче, а може и да е за добро поне да не се побърквам, аз вече не обръщам внимание на симптомите. Всеки месец ги имам и всеки месец нищо. Особено след като изчетох темата с ранните признаци, положението е страшно, всичките ги получавам... Laughing

# 587
Момичета здравейте искам да попитам,според календара тук евентуалния ден на зачеване би трябвало да е на 8 януари според др.календар в друг сайт на 18.Знам,че календарите не са най-точните но да попитам дойде ми на 25.12.2012,предишната М.беше на 11.11.2012.Много ми  е нередовен цикала миналия месец ми закасня с 10 дена и продължи много за мен 9 дни.Дали има проблем според вас?Само да кажа,че до сега кърмех и нямах цикъл дойде ми за първи път след разждането на 7.10.2012г.Съвалявам,че съм толкова многословна но не мога да разбера кога съм в О.като ми е толкова нередовен цикала.От този месец си меря и температурата в деня с най-ниска температура до колкото разбрах е деня на О.бяха 12 и 13.01 с милото правихме бебе на 13 от следващия ден рязко се вдигна т.на 37 а в последните дни се покачва все повече и повече като днес стигна до 37,4.Дали е възможно да сме целнали момента?За тест е твърде рано да разбера не залагам на симптомите които имам,защото може да са подвеждащи,но да си попитам и вас.

# 588
  • В сърцето на любимия човек
Момичета здравейте искам да попитам,според календара тук евентуалния ден на зачеване би трябвало да е на 8 януари според др.календар в друг сайт на 18.Знам,че календарите не са най-точните но да попитам дойде ми на 25.12.2012,предишната М.беше на 11.11.2012.Много ми  е нередовен цикала миналия месец ми закасня с 10 дена и продължи много за мен 9 дни.Дали има проблем според вас?Само да кажа,че до сега кърмех и нямах цикъл дойде ми за първи път след разждането на 7.10.2012г.Съвалявам,че съм толкова многословна но не мога да разбера кога съм в О.като ми е толкова нередовен цикала.От този месец си меря и температурата в деня с най-ниска температура до колкото разбрах е деня на О.бяха 12 и 13.01 с милото правихме бебе на 13 от следващия ден рязко се вдигна т.на 37 а в последните дни се покачва все повече и повече като днес стигна до 37,4.Дали е възможно да сме целнали момента?За тест е твърде рано да разбера не залагам на симптомите които имам,защото може да са подвеждащи,но да си попитам и вас.

Графиката на БТ се разглежда цялостно, а не отделни стойности от нея. Може да получиш коментар на графиката си в тази тема : Графики на БТ - коментар.
Ако искаш може да споделиш графиката си и тук. Ако сте улучили момента - шанс винаги има, но както сама знаеш още е много рано за тестове.

# 589
При условие, че имаш нередовен цикъл, няма как календар да ти изчисли овулацията. Трябва да си правиш тестове и да мериш Т.

# 590
На мен 90 дневната диета ми беше приложена от гинеколожката  в 7 месец след като за 1 седмица качих 4 килограма  Simple Smile Така , че тя наистина е най-здравословното решение Party Дори поотслабнах малко . Аз съм със 2 дневно закъснение , но без положителен тест Sad Да видим ! Днес си купих BB test и едва се устисквам да не си го направя сега  newsm50

# 591
Лелеее,аз имам два дни до менструация и едва се сдържам,а ти с 2 дни закъснение успяваш.Завиждам ти smile3501

# 592
а аз милички съм чак след 6 дни,така по графика и календара,но с тази температура сутринта сметнах,че май и този път няма да се е получило  Cry но пък,както споделих сутринта ходих да си сменям личните документи и доста ходене му ударих,а така ме придърпваше ниско долу и не знам какво да си мисля вече  newsm78 сега отново имам напрежение в корема,милички радвам се,че ви има...някак като ви чета се успокоявам,виждам надежда,но чак в неделя ще си направя тест  Praynig

# 593
добре де  Wink и него направих  EFP бледичка , но си я имам и си е моя Simple Smile сега остана само да си как да го съобщя и съм готова  bowuu не мога да се нарадвам   Crazy

# 594
  • Монтана
оооооо миличка, толкова се радвам. Мен ме подмина този месец и съм малко сдухала, но др месец....нов месец нов късмет.

# 595
ох много е лошо така, с това чакане Sad аз сигурно изкупих поне 20 теста от аптеката още след 5 ден от ... Whistling

# 596
Jolina Boris честито много се зарадвах Simple Smile,ще ти пожелая за напред лека и спокойна бременност  Hug  bouquet

# 597
Благодаря много Simple Smile Аз още го осъзнавам , толкова я чаках тази черта  Party

# 598
добро утро! хубав и успешен ден ви пожелавам,след час съм на събеседване за работа в ''Дневен център от семеен тип" дано имам късмет Simple Smile  Crazy а сега отново си измерих темп 37.2  newsm78 newsm78 newsm78 цяла седмица е така,а аз прочетох че ако имаме около 37.0/37.2 повече от 3дни това е признак за бременност,но хайде ще чакам закъснението или до неделя  Praynig
целувки и до след обяд   bouquet  bouquet  bouquet

# 599
Успех !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт