Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 668
  • 722
  •   1
Отговори
# 600

Честито Йолина!   bouquet Супер! Толкова е хубаво! Дано този месец, е месеца на многото бебета! Успех на всички момичета!

# 601
 Embarassed Здравейте мили Simple Smile Четох темичката и реших да се включа и аз  Hug Казвам се Деси ,на 22 години съм и с приятеля ми правим опити за бебче от 5 месеца Simple Smile При мен се случи много странно нещо и сега нито знам кога ми е О ,нито М ... На 26.12.2012 ми беше датата на М и си ми дойде ,но беше доста слабо кръвотечение,ако може да се каже и на 31.12.2012 реших да си направя тест за бременност и гледам аз появи се втора черта и не можах да повярвам,бях толкова щастлива....... На 01.01.2013 имах час за гинеколог,прегледаха ме ,но нищо не се виждаше нито в матката,нито извън нея ..... пуснаха ми ЧХГ   и то се оказа положително,стойностите ми бяха 92.03miU\ml  Simple Smile) зарадвах се ,но кръвотечението продължаваше,дори и слабо...след 48 часа пак си направих ЧХГ и стойностите ми се увеличаваха ,но не се удвояваха,както трябва -- 149.8 мисля,че ... което значи,че бременността расте Simple Smile Усъмних се за извън маточна и се притесних много,защото кръвотечението продължаваше вече  8-9 дни  ,след още 2 дни пак си пуснах ЧХГ и тогава вече беше спаднало рязко на 19.04.miU/ml  .....Казаха ми спонтанен аборт в много ранна седмица и,че няма нужда от чакане и лекарска намеса...много плаках,много...беше ми много тъжно ,че го изгубих бебчо Sad На 07.01.2013 чхг -то ми показа 19.04 , а на 10.01.2013 пак прокървих  за 2 дни само ,след кратка пауса от 4 дена ... и сега се чудя кога ми е О и М ???  Продължаваме да си правим опити де през ден-два и май чувствам,че сега съм в О ,не зная....какво ще кажете вие ? Hug

# 602
  • гр.София
Офф момичета,вие сте прави,шансът да съм бременна наистина е нищожен Sad .Днес ме боли корем,и е точно като преди М.,вече съм сигурна че ще ми дойде,най-късно утре,даже ако не и днес ;>.Сигурно е глупаво във вашите очи ,че съм имала надежди,но..толкова много искам да съм мама..Ще пиша като ми дойде,успех на всички :*

# 603
  • гр.София
Високата БТ е показател за бременност,ако се задържи такава след датата на М.,преди това е нормално да е в такива стойности.Което не значи,че не си бременна,а че този показател го отбележи на по-късен етап,в неделя например,както казваш.Успех и дано има радостни вести :*

# 604
Здравейте, момичета!
Ето, че и аз се разписвам тук, нападната от съмнения и въпроси.
М дойде на 31.12 или 01.01 (малко ми се губи покрай празниците). Цикълът ми е редовен, на 27-28 дена. На 12-ти имахме контакт с мъжа ми, имах и ЦС. На 14.01 от нищото осъзнах, че се е появил непознат метален вкус в устата ми. Следващите дни започнаха леееки придърпвания ниско долу и около пъпа. Появиха се умора през деня и вълчи глад.
С мъжа ми отдавна не се пазим, но не сме работили съзнателно за бебе, но от няколко дена само за това мисля - дали са станали нещата???
Посъветвайте ме, кога най-рано да направя кръвен тест?
Благодаря ви, и успех на всички!

# 605
14.01 може да е била овулацията ти Simple Smile Малко трудно още от нея да почнеш да имаш симптоми Simple Smile

# 606
Дес много съжалявам за това което ти се е случило. За да си по сигурна кога е О си направи тест. Може да мериш и БТ. Успех  Hug

# 607
  • Варна
Здравейте и от мен! От 6 месеца правим опити за бебе, но така и не се получава. Още в началото си направих всички изследвания и уж лекарите казаха, че съм ОК. Но ОК към момента няма. Преди около 2 месеца ми откриха полип, който премахнах. Купих си тестове за овулация и я следя. От както правим опити ми идва точно на 28 дни. Този път обаче ми закъснява вече втори ден. Днес не издържах и направих тест, но е отрицателен. Въпросът ми е има ли шанс да съм бременна и да съм направила твърде рано теста. Проблемът е, че нямам никакви симптоми, всичко ми е наред, дори нямам напрежение в гърдите, а винаги съм имала.

# 608
Разбира се, че има шанс при целенасочени опити и закъсняване на цикъла. Кажи какво означава "всички изследвания" - това е доста разтегливо понятие.

# 609
mariq13 може и да си права,но честно да кажа,че досега когато съм боледувала и най-тежко не съм имала темп по-висока от 36.5,макс 36.8,което ми е адски странно....вярно само си пиша тук,не съм имала зацапване,само болки в областта на матката,здрава съм,но не смея да си мисля нищо.защото разочарованието сигурно пак ще е налице,макар сега ситуацията с болките,темп и всичко да е съвсем различна,даже кафе не ми се пие-адски странно наистина  Thinking

# 610
  • Варна
ами не съм си правила изследвания на хормони, защото лекарите не сметнаха за необходимо. Правиха ми цитонамазка - 2 група, за ЧПВ, гъбички и бактерии. Обясниха ми, че най-вероятната причина за резултата на цитонамазката е полипа. Но дори и той не бил причина за незабременяване. Трябвало да мине поне година, за да се притеснявам. Но аз трудно мога да бъда спокойна и да чакам една година, предполагам че при всички е така. А и съм на 30г., не че е много, но все пак за първа бременност... Най-лошото е, че сега съм с постоянни световъртежи и сънливост. Но не знам дали е симптом или просто времето е такова Simple Smile

# 611
Всъщност никакви сериозни изследвания не са ти направили Simple Smile Пожелавам ти да сте успели и да не се налага да стигаш до тях.

# 612
  • Варна
Благодаря, дано наистина е така. Вече започнах да се съмнявам, защото виждам все отрицателни тестове и гледам да не се самонавивам, за да не се разочаровам отново. Така че спрях да следя всякакви симптоми, за да не си ги внуша Simple Smile Дано така да бъде - без да разбера. Пожелавам на всички кандидат- мамчета само по две чертички

# 613
ами не съм си правила изследвания на хормони, защото лекарите не сметнаха за необходимо. Правиха ми цитонамазка - 2 група, за ЧПВ, гъбички и бактерии. Обясниха ми, че най-вероятната причина за резултата на цитонамазката е полипа. Но дори и той не бил причина за незабременяване. Трябвало да мине поне година, за да се притеснявам. Но аз трудно мога да бъда спокойна и да чакам една година, предполагам че при всички е така. А и съм на 30г., не че е много, но все пак за първа бременност... Най-лошото е, че сега съм с постоянни световъртежи и сънливост. Но не знам дали е симптом или просто времето е такова Simple Smile

То има ли жена която да не е сънлива Simple Smile аз станах от леглото само преди час Simple Smile

# 614
14.01 може да е била овулацията ти Simple Smile Малко трудно още от нея да почнеш да имаш симптоми Simple Smile

Не си внушавам, но метален вкус и прочие, да е от овулацията, може, ама вече 9 дена?
Въпросът ми беше, кога най-рано е смислено да направя б-ЧХГ?
благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт