Успешно "олежани" бебета - тема 4

• 20 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Жени, и ние сме така  Crossing Arms Буди се постоянно с плач, все едно сънува някакъв кошмар, но при нас си е от коликите
Фейче, не мога да ти помогна мило, хич не ги разбирам тези АМ
Аз също имам въпрос, пиете ли някакви витамини за кърмачки или калции. Аз пия Прегнакеър оригинал, те са за бременни и кърмачки. Чудя се дали да пия и калции. Тук ми развиват едни теории, че иначе ще ми се наложи да правя зъби и действително преди седмица ми се наложи да правя три зъба едновременно. Дали е от това  newsm78
Иначе тук времето днес беше супер и се разходихме за пръв път с количката. Невероятно беше, само още не мога много да свикна да я управлявам, но това се постига с постоянство  Wink
Попи, благородно ти завиждам душицо за тази дълга нощна почивка. Мен главата ме боли неистово от недоспиване. Ние все още се будим на час и половина-два
А, да питам и друго. Всеки ми говори за режим на хранене, а ние си се кърмим на поискване. Кажете нещо по въпроса, грешка ли правя или е добре да задоволявам глада на мъничето ми и да не го оставям да се дере от глад

# 136
Стефи, вземи си прегнакеър брестфийдинг с омега 3. Вътре има и необходимата доза калций. Доста парички са.

# 137
Газове няма сякаш.... А пък за зъбите мислех, че ще е постоянен дискомфорт, не минутен,  на често  Thinking
Фикс, честито ви зъбчееее !
Фейче, не мисля, че млякото ще ви реши проблема... Но, нас Фризовома ни "разпече". А след 3 месеца Фрозовом, сега сме на Фризолак + Фризовом, защотото започна да ака по 4-5 пъти на денонощие, малко редичко.
Стефи, зарежи ги тези режими !!! Аз ядях /когато се сетя/ семена от чиа, има много вит и мин.

# 138
Стефи, още малко потърпи. Бебчо ще си направи режима сам. При нас стана на месец и половина.
Според мен или трябва да се почне "на режим" или на поискване и ако няма някакви здравословни причини да си се кара така. Иначе ще стресираш яко човека, докато го учиш що е режим.

Първите месец- два кърменето на поискване си е голяма утрепия, аз не знаех кога съм будна и кога спя, отделно вечно ходех гладна. Но пък казват, че е по- добре за бебето.

# 139
Здравейте момичета. Съжалявам, че не съм ви чела, но никак не ми остава време. Тези дни сме обиколили де що лекари ни препоръчаха. Е в крайна сметка операцията няма да ни се размине, само се моля да не стане нищо по празниците и януари живот и здраве ще го оперират.  Sad

# 140
Здравейте момичета. Съжалявам, че не съм ви чела, но никак не ми остава време. Тези дни сме обиколили де що лекари ни препоръчаха. Е в крайна сметка операцията няма да ни се размине, само се моля да не стане нищо по празниците и януари живот и здраве ще го оперират.  Sad

Миличката ти. Имало глава още да изтърпи  Hug Дано е послената ви тревога и да си се гледате вече спокойно.

# 141
Аера  Hug Hug Hug ще мине и ще замине всичко благополучно, само притесненията ще ти останат накрая, сигурна съм.

# 142
Газове няма сякаш.... А пък за зъбите мислех, че ще е постоянен дискомфорт, не минутен,  на често  Thinking
Жени, той не се буди. Просто мрънка насън и се опитва да намери цица настрани за успокоение. Аз изобщо не загрях, докато не напипах зъба. Сега вече вързах нощните изпълнения с ожесточеното гризане на всичко, което докопа. Между другото гризалките- биберони на ТТ вършат чудна работа. Залъгалка не иска, но гризалките много ги мори.

# 143
Аера мила, чувала съм че операцията на хернията е рутинна, минава бързо и леко. Всичко ще бъде наред мила, живот и здраве и това ще остане зад гърба ви  Hug

Стеф и до ден днешен кърмя на поискване. Да не говорим че понякога като е много разстроен или не може да заспи, ей така си цоква, колкото да се успокои и приспи. Това е по-скоро изключение отколкото правило де, гледам и аз да не му създавам грешни навици  Wink

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 08:22 от Дрън-дрън

# 144
Aera стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed всичко ще е наред!Бяхме днес при лекарката малкия качил 1600кг и 5см, тя каза, че много е  Sad  ама давам му 130мл и не на всеки 3 часа, а на 4 дори през нощи имаме 7 часа пауза. Момичета мога ли да го къпя след ваксината?

# 145
Аера, късмет и от нас! Стискам палци всичко да е наред с малкия!
Манюня, ние след ваксина само я обливаме, не я оставям да се кисне в коритото! Не сме имали проблем!

# 146
Ние я къпем след ваксина - педи е разрешила.

Манюнка, верно е качил бая Каре, но той и на сантиметри доста е дръпнал. И Мария хапва много и направо се хващам за главата. Поръчала съм едно мляко от Англия за много гладни бебета, ще я пробвам. Ако върши работа и я засища, ще поръчвам кашони и така ще я караме. Иначе положението е страшно - само като усети, че шишето е празно и става война...

# 147
Аера, миличката ми  Hug Hug Hug Да минава бързо, това да му е!!!

Попи, как се казва млякото? Сис и тя реве след като свърши, но това трае само 30 секунди. Имам чувството, че й е от репертоара и не може без да не измрънка.

Манюня, знам, че казват да не се кисне мястото. А колко пъти ядете?

Между другото гризалките- биберони на ТТ вършат чудна работа. Залъгалка не иска, но гризалките много ги мори.
Мен ме дразнят... Само й изкарват слюнките, а и като я гледам, тя дъвче, но като я взема, не й липсва много. Може би не е опряла до тях както трябва  Laughing

# 148

и има едно SMA, но не мога да го намеря в момента. Поръчала съм 2 кутии от СМАи от Кау енд Гейт, за да ги пробваме. Не съм много фенка на Аптамилите. Има какви ли не млека на Аптамил, които тук изобщо ги няма, защо не ги внасят  newsm78

# 149
Добро утро момичета. Кафенце за вас!!

geni_66  той яде 5 пъти максимум 6 ако не прави пауза през нощта.А вчера само 4 пъти, защото 16.30 аз го нахраних и в 19 той заспа и стана чак в 2 през нощта. Може би качва защото спи много  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт