Успешно "олежани" бебета - тема 4

• 20 619
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Жени и аз правя така с количката на терасата, то си е облечено като  за на вън, няма как да му е студено, а пък е и по-зафет.
Честито на Марианка, лека и безпроблемна бременност ти желая.
Честито и на племенницата на Попи.

# 121
Жени 66, има доста луд народ около нас, не си мисли, че на теб нещо не ти е наред  hahaha Аз също ги извеждам моите хубавци при всеки удобен момент, а ако спяха, като спра количката, щях и аз да ги изкарвам на терасата да продължат със съня, но, уви,само да спре за повече от 5 мин. и всичко е отворило очи и е ревнало  ooooh!
Ние днес бяхме на втора консултация, направиха ни двете ваксини, за сега нямаме температура, но започнах да давам Панадола още сутринта и сега на 4 часа. Даже е много спокойно днес у нас, Панадола изглежда и ги приспива, та даже съм доволна. Педката ни даде направления за ортопед по нейна инициатива, даже без да съм питала аз. Иначе сме станали - Тео 5,100 кг. 58 см, Кай 4,900 кг. 58 см. Добре вървим, ама те и децата си хапват, де!
Попи,браво за диетата!И нас това ни стимулира в началото, че виждаш осезаем ефект още след започването. Най-бързо се сваля първия месец, след плодовите дни и водния ден.

# 122
Нали знаеш, след дъжд винаги изгрява слънце  Hug

# 123
Къде сте, пупенца?   love001  Никакви ви няма днес.

# 124
Тук сме, аз лично се ровя из темите и чакам принца да се събуди. Купих фимо още като се роди да му направя отпечатъци от ръката и крачето и все забравям, но тази вечер съм решила да я свърша тази работа.

# 125
И аз съм тук, ама се чудя коя девойка да подхвана, че и двете се размрънкват и активизират вечерно време  Laughing Нещо малко се притесних, че едната девойка нещо запецна с наддаването и за последните 6 дена е наддала 30 грама, а и нещо реве понякога като яде, ако така продължава ще звъня на педито. Много прегръдки за всички  Hug

# 126
Ивет, аз пък съм притеснена, защото Мария е много лакома. Давам и 130 мл мляко и не и стига и реве, а трябва да яде толкова. Не трябва да яде толкова много, защото бързо наддаващите деца са застрашени повече от рахит.

# 127
Попи, аз съм така с другата девойка - и тя яде по 130 и иска още Laughing, ама аз не й давам и със залъгалката я успокоявам, колкото и да не е хубаво да се използват тези неща. Иначе е така за рахита, а аз нямам време да им правя гимнастика и масажи, така че никакво даване на повече храна. Много ми е мъчно, че нямам много време да се занимавам с гимнастика, масажи, играчки обаче почти цялото време ни отива в стерилизация, хранене, миене на шишета и миене на дупета

# 128
Попи, Сияна ядеше 120-130 през 2-я месец. Миналият /3-ти/ стигна и до 160-170 /но не й позволявах да е системно/, но заради повръщането пак я върнах на 130-140. Сега сме на 150. Педи каза и до 170 може Наддаването ни е нормално, а едва от 2 седмици е закръглила бутчетата. Според мен можеш да пробваш, ако наистина наддаде повечко, постепено пак можеш да го намалиш.

Иветче, тук съм споделяла за кг. Мен ме наплашиха от болницата и си взех кантар. През 3-я й месец, едната седмица беше на минус 40 гр, а в края на самия месец нормалише.... Споко!!!  

# 129
Попи, Сияна ядеше 120-130 през 2-я месец. Миналият /3-ти/ стигна и до 160-170 /но не й позволявах да е системно/, но заради повръщането пак я върнах на 130-140. Сега сме на 150. Педи каза и до 170 може Наддаването ни е нормално, а едва от 2 седмици е закръглила бутчетата. Според мен можеш да пробваш, ако наистина наддаде повечко, постепено пак можеш да го намалиш.

Да ама нашата мадама яде по 6 пъти на ден и си качва юнашката. Имам чувството, че си усвоява толкова храната, защото много спи Мименцето. Тя през нощта спи 13 часа, като се събуди, яде и пак заспива - до обяд 2 дрямки по 1 час, следобед пак и се събират към 3 часа сън. Много е поспалива.

Засега не бих казала, че е дебела, но последния месец е качила 1200 гр. Сега поне по-често ака и се надявам да вадим повечето манджа Wink

# 130

Да ама нашата мадама яде по 6 пъти на ден и си качва юнашката. Имам чувството, че си усвоява толкова храната, защото много спи Мименцето. Тя през нощта спи 13 часа, като се събуди, яде и пак заспива - до обяд 2 дрямки по 1 час, следобед пак и се събират към 3 часа сън. Много е поспалива.

Ехе, това за през нощта благородно ти завиждам, ние спим от 12 и 30 до 5 и 30 - 6 и съм супер доволна, пък си представям 13 часа  Laughing

# 131
ще стане и при вас някой ден ... Simple Smile

Факторът n-пъти го забравих  Joy Ние сме 5, а бяхме и 4 по едно време.

# 132
А, никой не е писал след мен

При нас вали  Cry
Да ви се оплача, сутринта стъклото на колата ми беше счупено. Не разбирам такива хора, какво им пречи  Crossing Arms Ами ако бях тръгнала нанякъде с бебка?

Сиянка калпазанка нещо не ми харесва... Две нощи поред не спи спокойно, буди се през около час, изревава и като я залюлея, пак заспива. Снощи спа при мен. Наблюдавах я, повечето й случаи са изплакване на сън, и един път, се стресна и изрева събудена. На какво ли се дължи това  newsm78
Първо си мислех, че сънува нещо, защото последната седмица, изреваваше насън, в началото на нощния си и към 22-23 вече си заспиваше добре. Но това от последните дни не ми харесва, а през деня си е същата - мила, добра и ухилена  Thinking Ако са зъби предполагам ще е нервна и през деня, а през ноща няма да се разминем само с изреваване....
Идеи???

Стабилизирате ли се вече, мили мами и бебоци ?  Hug Hug Hug

# 133
Жени и ние имаме този проблем, но аз мисля , че при нас  е от коликите иначе ние ядем в 9 после към 1-2 и после към 5-6  и няма отказване от това нощно ядене.

Имам въпрос с каква марка да заменя Аптамила временно,но  да не ни запече.Основанаието на педката е че така може да ни минат коликите, а и две мой познати ми потвърди,а.

# 134
Жени- колики, газове, зъби. Първото вече сте го минали, остават другите две.
И при нас е така от три седмици. Първо сякаш бяха газове. Обаче сега му изби и първия зъб. Денем спи добре, но нощем ми разказва играта от стани- легни.

За стъклото, без коментар. Отчайвам се вече от хорската простотия.

Общи условия

Активация на акаунт