Успешно "олежани" бебета - тема 4

• 20 618
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Жени, започнах я вчера диетата, за 1 ден съм -1.7 кг, почти 2  Shocked 

newsm09 newsm09 newsm09
Браво!!!

Мислехме да я започваме сега, ама тези декемврийски дни .... Пък и аз още се мъча малко с кърменето, та оставихме за Нова година - нов късмет  Laughing 

# 106
ИВЕТ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВСИЧКО НАЙ ХУБАВА ЗА ТЕБ!! Hug Благодаря момичета, днес направо ще купя. Още искам да попитам каква е нормална температура за бебето в дупето?Нали има разлика  newsm78
poopi браво на теб!!!!!!

# 107
Май нещо вече не й стига кърмата. Sad Цял ден се тъпча с ядки и какво ли не - дано да има някакъв ефект.
Какво друго освен ядките/може и на лични/
И аз от 3-4 дни се чудя дали да не купя АМ  ooooh! Много странно, но вечер не му стига кърмата и реве до 12 - омаломощва се и после в 3-4 се повтаря същата процедура.Пия лактогонен чай, но явно кърмата ми намалява.Не ми се иска да дохранвам...надявам се да е нещо моментно

Друго - лук, овесени ядки, прясно мляко, айран, лактогонен чай. Също гледам повече да спя уж (това не ми се получава) и никога да не съм жадна. Също в крайно отчаяние - и боза. Но си търся със захар, че подсладителите не са твърде полезни.

Сега виждам, че съм пропуснала 2 страници с добри новини - тъй че честито на всички от мен. Simple Smile

# 108
Добро утро момичета
Попи честита племеничка да е жива и здрава
Ние кашляме по малко но с нослето сме много зле,днес е излезнал новия секрет стафилококите си стоят няма отърване от тях
manjunja на нас активната гимнастика ни върши чудесна работа много се забавлява на нея
Температурата измерена в дупето е с 5 единици по висока трябва да извадиш 5 надолу за реалната температура

# 109
Манюнка, ходих в урологична клиника Уромед в Плевен
Дрънче, твоя ред ли е на болното гърло  ooooh! Да се оправяш бързичко, ей
На Попи, честита племеничка   bouquet Да радва много родителите си
За изгубените килограми, поздравления, много бърз резултат
Деска, какво казва педито за стафилококите, как ще продължавате с лечението?
Ще споделите ли как е минал прегледа при ортопед при вас. Дали нас ни претупаха набързо или така си протича нормално прегледа. Питам, за да знам дали да си търся друг ортопед

# 110
Здравейте, мамчета! При мен след лошите вести следват и хубавите новини. Simple Smile Нещата се получиха от първия път, видях вече  EFP , тоест сме две или три в едно и живот и здраве в края на юли ще си имам бебче/та/.

# 111
Супер, Марианче  Hug Hug Hug Ще видиш, че от децата по-хубаво няма, а пък проблемите с таткото ще ги решиш по един или друг начин, хич да не ти пука. Сега се пази и се грижи за себе си и малкия човека /малките човечета/ , които растат в теб. Не си позволявай да се депресираш и да ти е тъжно, защото сега вие сте най-важни и целият свят трябва да се върти около вас! Страхотна новина!

Момичета, какви ги вършите в това смотано време? Не смея да изкарам Мария навън, защото още кашля малко. Мисля си за някой МОЛ, но то пък там бъка от грипосан народ  newsm78 newsm78 Изкъртихме ги тези люлки из къщи, вече се правя на Том и Джери, за да я забавлявам.

# 112
Много хубава новина, Мариана! Пази се много и бъди позитивна. Другото ще се нареди някак си  Hug

Попи, аз не съм фен на МОЛ-те за разходка /с бебе/, дори и зиимата, дори и здрави. По-добре у нас на отворена врата примерно, отколкото там. Сис спи нейните 30 минути и след млко ядем и ще я разходя, при нас е студ, но има слънчице.

# 113
Честито Марианче  newsm44 newsm44 newsm44 Леко и безпроблемно бременеене мила. Нека след 9 месеца да си пишем тук за бебешки неволи.
Попи, аз и малчо си стоим в къщи с изключение на излизане за някоя консултация или преглед, но с кола. Количката стои подготвена, но засега събира само прах. Сигурно зимния кош ще си остане неизползван. Тук на Дунава е постоянно с гъста мъгла. Иначе за идеята с МОЛа, май наистина е твърде вероятно да се обзаведете с нов вирус

# 114
Мариана честито!! Hug Hug Пази се и всичко ще е наред. Стефи за ортопед: ние бяхме в СВЕТИ ПАНТЕЛЕЙМОН, много мил доктор гледал на ейхограф, каза че всичко е наред(имаме снимки) каза да дойдем след 2-я месец(всичко без пари, 35 лева защо така??)

# 115
manjunja, само тазобедрените стави ли гледа доктора?
Бях на платен преглед, нямах направление за това си платих. Не знаех, че за това се издава направление. След втория месец и аз ще отида в Св. Панталеймон, но този път ще говоря с педката да ми издаде направление.
За уролога също си бях на платен прием, но там не ме е яд за парите, защото човека не си отби номера, а ни обърна внимание.

# 116
manjunja, само тазобедрените стави ли гледа доктора?
[/quote

не само тазобедрените стави, ръчички, гръбчето. малкия беше само с памперс и той гледа на всякъде.

# 117
Ние бяхме за 20 мин навън. Мисля, че от този застоял въздух у нас само ще се разболее ощеповече детето. Паркирах я на слънце и стърчах като истукана известно време  Wink

# 118
И ние се прибрахме...
Според вас, студено ли е да спи навън  newsm78 Говорих с 2 майки сега, като им казах, че Сияна след разходка я паркирам на терасата, както е с шапката и космонавта да спи, ме изгледаха от типа "ти добре ли си"  Thinking Добре ли съм според вас  #Crazy

# 119
И ние се прибрахме...
Според вас, студено ли е да спи навън  newsm78 Говорих с 2 майки сега, като им казах, че Сияна след разходка я паркирам на терасата, както е с шапката и космонавта да спи, ме изгледаха от типа "ти добре ли си"  Thinking Добре ли съм според вас  #Crazy

Много ясно - трябва да я каляваш. Няма да става стайно цвете. И аз ще я вадя само да се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт