Успешно "олежани" бебета - тема 4

• 20 580
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Тези вируси в момента са най-големия ми страх. Преди малко говорих с една приятелка и ми каза, че са в болница с детенцето й  Sad Много ми се иска да се опазим, но едва ли ще можем цяла зима да избегнем тези гадни вируси, в момента всеки или кашля или е с хрема. Май единственият начин е да не излизам никъде и никого да не пускам при нас, което няма как да се случи.
Попи, Аерка, дано бебчовците се оправят възможно най-бързо без да се стига до антибиотици  Praynig
Попи, на теб май доста ти се насъбра след близката среща с раклата и сега това  Sad
За диети не ми се мисли, стига ми това, че шоколад и куп още работи не ям заради кърменето пък и да се ограничавам още. Ми то и Айшето хора  Joy Joy Joy Joy Така или иначе в тоя студ почти не излизам и не мога да се вмъкна в нищо друго освен в анцуг. За сега съм 77 кг. , а влязох да раждам 90  Embarassed
Момичета, как ми се ходи на кръчмичкааа с музичка и хапка пийка, ей тъй само за един час  smile3518

# 61
Стеф, и аз 90 кг свинка влязох в болницата. Сега съм 79 кг... Покрай този грип като че ли малко позаслабнах, но трябва да си върна предишните килограми, защото най-малкото не е здравословно. Къде мога да ви кача клип как Мария гледа телевизия и си дъвче юмрука?  newsm78

# 62
Здравейте момичета. Ние бяхме на консултация и му биха ваксината. Но още по-зле са при нас нещата. Първо за нослето педиатърката каза, че не е нормално да хърка и ще търсим специалист. Но не само това - напипа му херния и можело да се наложи операция, та трябва да търся и добър детски хирург. Ще се побъркам вече.  Cry

# 63
Аера, за носа не се притеснявай, ще му мине на детенцето. Силно се надявам педиатърът да бърка за тази херния, много често им се случва между другото. Виж как изкараха акълите на някои момичета за шума в сърцето. Ще стискаме палци да не стигате до операция.  Hug Hug Hug

# 64
Попс, май във ФБ може да сложиш клипчето, нали има тайна групичка на лежанките. за успелите мами не знам дали има групичка
Аерче, мило, край нямат проблемите при вас. До колкото знам хернията е болезнена, сигурно малчо доста плачка  Sad Дано да е една грешка това с хернията и нищо да му няма  Praynig

# 65
Ох, да се запиша - разпиша в темата, че от 2 седмици гласим детската стая и не си бях свързала компютъра.
Няма да имам време да изчета назад, но се надявам всички да сте добре  Hug
А аз живот и здраве другата седмица ще ви покажа снимки от нашата прословута детска стая

# 66
Ох Аерка човек да няма миг спокойствие, много кураж скъпа, всичко ще се нареди дано да греши докторката за хернията. Praynig Hug
Жени мерси за линковете, ще ги разгледам и ще чакам желаещите да си правим компания и там в отслабването.А и браво че сте намерили вашето мляко, ние сме на Аптамил добре ни влиае, а акането е един път на ден понякога на два дни, но няма запек. Но през ноща си ставам за хранене поне веднъж и после към 5-6 часа.

# 67
Аера дано да е сгрешил педито ви  Praynig нас като ни гледаха ни обясни че много лесно при бебчетата се бърка, че има херния, понеже не била развита нещо мускулатурата ама не запомних точно какво каза! Така че силно се надявам да няма проблем детенцето  Hug

# 68
Благодаря ви момичета, просто вече място не мога да си намеря. Малкият плаче наистина и при всяко хранене се напъва, проплаква и целият става червен.  Sad За шума в сърцето и него го имаме та и на кардиолог ще ходим. Само вече не знам кое по-напред.  Cry Кърмата ми пресъхна за отрицателно време.

# 69
Аерка, кураж мила. Мъжовете са кекави човеци, ама всичко се оправя накрая. Много бебета имат хернии, някои ги израстват, на други им слагат едни лепенки, братовчед ми имаше като бебе ингвинална херния и чакаха до една година да го оперират. За шума на сърцето писах вече. Аз съм имала като бебе и много други бебоци. Отшумява си  Heart Eyes Кураж, ще отмине всичко!

# 70
Привет на всички от нас Hug
Попи,как си Heart Eyesбързо да минават гриповете,отвратителни са,мен два пъти м ме повта ме ме повтаря.
Аерка Heart Eyesди твоя малчо да се оправя бързо,в другата тема видях,че ти пре
поръчват доктор Бранков,ние ходихме при него два пъти,той ще ни прави изследването и операцията евентуално.Невероятен човек е,щом Ая не се дере от него а се усмихва
обикновено като види лекар става страшно...Бяхме с нея при Сигридов,че имах усложнения о
ах усложнения от секциото,такъв вой нададе милото...човека така и се радваше,кофти спом
ше,кофти спомени явно Mr. Green
Норе как е твойто съкровище Hug
Вие правихте ли погача и какво слагахте на масата.

# 71
Момичета, постнах един клип на Мария как гледа ТВ във ФБ при Лежащите мами. Родена е за шефче, милата.

Аерка, кураж, миличка  Hug Hug Hug

# 72
Съжалявам за грешките при публикуването  bouquet,нещо пак му стана на компютъра
 Twisted EvilА и опцията редактирай ми изчезна...приказка

# 73
Деси добре сме имаме си колики и мрънкаме повечко и сме по неспокойни, но се надявам че скоро ще  премине и това.

Аера и нашата госпожица прави така като се храним, напъва се проплаква и става червена, но аз забелязах че това по скоро го прави като иска да се оригне и ако не я вдигна повръща и после даже и хълца доста често. Освен това доста често ми се глези плаче за да суче пък си хапе ръцете и разни такива други изпълнения,глези се малката кукла Simple Smile
Та исках да те питам защо според теб това има общо с хернията Simple Smile ?
Не се притеснявай според мен всичко е наред с момченцето ти  Hug Hug Hug

# 74
desi_aia, и аз се бях разбрала със Сигридов да ходя да му покажа Роси, но пък на него му се беше наложило да излезе, та само му оставихме снимка.

Aera, дано да е сбъркала лекарката ви.   Praynig И аз мисля, че често се случва да бъркат.

А при нас днес беше много неспокоен ден. Роси цял ден е гладна и освен, че изсука всичко от мен, изпи и две шишета АМ. Май нещо вече не й стига кърмата. Sad Цял ден се тъпча с ядки и какво ли не - дано да има някакъв ефект.

Общи условия

Активация на акаунт