Успешно "олежани" бебета - тема 4

• 20 605
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, забравих да кажа, че от витамин Ц-то слагаме няколко капки в носа. Не знам дали си внушавам, но май на Мария хремата и мина. Утре ще докладвам  Naughty

# 76
Аерка, едни палчета и от мен за объркана диагноза. Но дори и да е така, мисли че и това ще мине.  Hug Hug Hug

Попс, кажи за Ц-то да сме подготввени ! И... как няма да е шефче, Лъв е все пак  Crossing Arms

Хоуп, това да не е от коликите  newsm78 Нашите се засилваха след хранене.

Фея, там сме! Заедно ги трупахме, сега дружно ще ги сваляме  smile3508

Ей, момичета, много ми беше мило с вас, искам пак да дебелеем  preggo

# 77
Дай първо да отслабнем че да има накъде  Joy Hug Hug

# 78
Момичета и аз да се включа в новата тема, малко позакъсняла;))) успях да изчета всичко;)
Попи, как ти е главичката? А Мимито мина ли хремата?! Като се сетя, че започва сезона на вирусите и тръпки ме побиват, дано да ни отминат!
Аера, и ние хъркаме с нослето, заради тесните каналчета! И от мен стиснати палчета за Стилиян!
Аз имам да свалям 5 кг до кг които забременях и още 3 до перфектните за мен кг! Така че 8 не са никак малко, но диета сега няма как да стане, на мен също ми намалява кърмата, ако не се храня правилно!
Да ви питам, тези които кърмят оставяли ли сте бебчо за повече от 1-2 хранениея на някой да го гледа! Аз до сега съм я оставяла няколко пъти на мама, ама само за едно хранене, изцеждам се и готово! Но сега ми се налага за цял ден да я оставя! На 13 декември ми е дипломирането, но аз уча в Благоевград и трябва да пътувам, а не ми се искам да я водя с мен?! Ако я оставя с АМ ли да я хранят, толкова много не мога да изцедя! Целувки на всички;)

# 79
Ако я оставя с АМ ли да я хранят, толкова много не мога да изцедя! Целувки на всички;)

Ами да - като няма достатъчно кърма, ще трябва да е с АМ. Но до 13 декември има време - така че може да изцеждаш по малко на няколко пъти и да замразиш.

Мисля, че е добре да си вземеш помпата с теб като ходиш за цял ден.

Feq_na_z1bkite, права си. Simple Smile

# 80
Мамчета с момченца, един спешен въпрос. Вчера като сменях памперса на малчо и забелязах, че левият му тестис е доста уголемен.Това топче отвътре дето е е няколко пъти по-голямо от другото, а си бяха наред. Звъннах на педката и тя ми каза да правя компрес с Реванол или да мажа с Фелоран. Това било лечението. Най-вероятно събирал течности. В предвид на нещата, които ми се случиха с нея съдя за нейната компетентност и при положение, че Фелоран се използва за болки в ставите не съм взела впредвид препоръките и. Лошото е, че днес е събота и няма кой да ми обърне внимание. Звънях в Плевен до Авис Медика, но тям нямало дежурен уролог. Единственият начин е в спешното в окръжна болница. И там звънях, но никой не ми вдигна. Чудя се какво да правя. Тук в Свищов за нищо на света няма да си оставя детето на т. нар. специалисти.
Кажете ми случвало ли ви се е или просо за съвет.

# 81
Здравейте мацки! Мен ми дойде първият менструален цикъл и е ужасно обилен.Вдигам малката и на минутата тичам в банята за смяна! При вас как беше? Чакам с нетърпение понеделник и отивам на АГ .Направо се ошашавих. След първото раждане не помня такова чудо!

# 82
Стефи, извинявай, но нищо не знам по този въпрос. Какво стана?

# 83
geni_66 възможно е и да е от коликите Simple Smile

Стефи нямам идея и не мога да ти помогна със съвет, дано премине бързо всичко.  Praynig

# 84
Стефи, мила, не съм чувала нищо по въпроса.... Но мисля, че трябва скоро да си намериш някой, на когото можеш да разчиташ дори и по телефона. Ще помисля за някой в Търново и ще ти кажа. Как ти се струва да пътуваш до там, чат-пат?

Maiagi, вие ходихте ли на кардиолог или си чакаш часа?

Абе, дебеланки, зачетох се в тая диета. Ами то всичко е чудесно, но с това готвене нещо не ми идва на ум как ще я карам? Примерно във вторник ям боб, в събота пак трябва нещо от сорта, ама дали същия боб или нова манджа  newsm78 Ако е нова, то явно ще се готви всеки ден /почти/, а аз не смогвам така. Ако е старият боб, пак не ми се връзва...

Инче, имаш време да събереш малко храничка. Ако не, АМ, няма как!

# 85

Абе, дебеланки, зачетох се в тая диета. Ами то всичко е чудесно, но с това готвене нещо не ми идва на ум как ще я карам? Примерно във вторник ям боб, в събота пак трябва нещо от сорта, ама дали същия боб или нова манджа  newsm78 Ако е нова, то явно ще се готви всеки ден /почти/, а аз не смогвам така. Ако е старият боб, пак не ми се връзва...

Може да не е боб, ами например картофи или ориз, можеш крем супа от турска леща да си правиш - става за 15 минути. Можеш да ядеш варени яйца или кашкавал през протеиновите дни. Аз също не смятам да готвя за обед, ама съм казала на мъжо, че малко трябва да се съобразява. Така или иначе готвя всяка вечер,ще ядем според моето меню. През дните, когато се ядат тестени, ще тъпча салати с бейк ролз. И така....Каквато и диета да правиш, все ще трябва да си приготвяш разни работи или да предвиждаш какво ще ядеш на другия ден. На втората седмица ще свикнем  Wink  Аз утре започвам.

Фъстъчето е по-добре. Мамина златна, слагам и капки в нослето - гък не казва. Мръщи се и като и се усмихна и тя ми се смее. На мама слънчево момиче!

# 86

Така или иначе готвя всяка вечер

е, това ми е проблема Simple Smile

Фъстъчето е по-добре. Мамина златна, слагам и капки в нослето - гък не казва. Мръщи се и като и се усмихна и тя ми се смее. На мама слънчево момиче!

Браво на лъвчето малко!  Hug

# 87
Стефи, въпреки,че моите са 2 на брой момчетата, не мога да ти помогна... Но без второ мнение не предприемай нещо,според мен  newsm78
90 дневната диета е перфектна, личен опит  Peace Преди 3 год. с нея свалих 10 кг. които не качих после, пък и не се гладува, супер е Flutter
Мая, на мен също ми дойде към 45 дни след раждането, направо си бях с кръвоизливи.Добре, че на втория ден звъннах на док. в Селена, каза да пия х2 на ден Дицинон, х 4 на ден Метергин и ще съм ок. След второто хапче нещата се нормализираха Hug
Нашите нослета също много често са запушени, най-често към 6-7 часа сутрин и тичаме на пожар за разтвора за нос, че става лошо  Cry

# 88
Тъкмо се връщаме от манастира, четоха ни чиста молитва.
Проблема с тестиса е все на същото ниво, няма нито подобрение, нито влошаване. Благодаря на Бог, че утре е понеделник и най-накрая ще успее да го види специалист. Не го боли, което е добре. Оффф, чезвам, че пак пита за мен, гладен е

# 89
Пупенца,

Мария е по-добре (поне така ми се струва). През нощта почти не кашляше, а с това витамин Ц в носа хремата и мина много бързо. Чудя се дали да не я заведа при педката да и чуе за всеки случай гърдичките към сряда, но да не лепнем някой вирус в поликлиниката...

Хубава и безпроблемна седмица на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт