Успешно "олежани" бебета - тема 4

• 20 569
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Ох, не ми напомняй. Аз - с оправданието, че кърмя - съм станала по-дебела, отколкото бях като бременна. Sad Трагедия! #Cussing out

Аз от 2 години все оправдания си търся, но положението вече е плачевно и се вземам в ръце вече. Много съм се запуснала.

# 46
здравейте момичета. И аз да запише. Благодаря за темата. При нас всичко е наред, нямаме колики, в 21.30 слагам го да спи, в 3 той яде и после в 6. И ние сме имаме хрема лекарката каза да слагам физ. разтвор и с респиратор. poppy-fairy аз вече -15кг. Диета е тази: 3 дена само кисело мляко, 3 дена ябълки, 3 дена варено пиле(без сол), и последни 3 дена червено вини с кашкавал.

# 47
Ох, не ми напомняй. Аз - с оправданието, че кърмя - съм станала по-дебела, отколкото бях като бременна. Sad Трагедия! #Cussing out

Аз от 2 години все оправдания си търся, но положението вече е плачевно и се вземам в ръце вече. Много съм се запуснала.

Пожелавам успех и споделяй как върви - дано пък да се вдъхновя. Но на мен недоспиването ми действа много зле в това отношение. Като не съм се наспала - нямам воля за нищо.

# 48
Poppy, тази 90-дневната има ефект... пиши в google, веднага ще ти излезе. Хубавото е, че реално не се лишаваш от нищо, всичко се яде (даже и сладки неща и тестени) само, че в определени дни определени храни. Дори и да имаш прегрешения, продължаваш нататък, а не се връщаш от начало. На мъжо сестрата я пази и то не стриктно, имаше супер ефект, аз от нея я знам Simple Smile Стискам ти палци, ще се оправиш споко! Има време Simple Smile
А от кърменето не се ли отслабва по принцип  newsm78 Аз ако съдя по мене си, си върнах килограмите от преди да забременея още на първия месец от раждането, а след това свалих още два. Ама не знам реално дали е от кърменето или от това, че ям не като хората - сутрин само пия кафе, после ям мюсли с кисело мляко някъде към обяд чак или към 14.00 ч., и после чак вечеря. То аз винаги така съм си се хранела, имам доста прегрешения реално, но хапванията са ми два пъти или един път дневно. Знам, че се препоръчва по на често и малки количества, но на мен не ми допада това. А може и да си е до организъм всичко, знам ли...

# 49
Ей, Попи, пази се, момиче! Малкият дявол, както се казва!

Аз си върнах кг от преди забременяването, но от няколко дни май започнах пак да качвам  newsm78 Иначе имам мнооого за сваляне, от предната бременност още. Чувала съм много добри отзиви за 90 дневната. Ще я почвам и аз май. Сподели като разбереш.

manjunja, не мога и един ден да изкарам само на мляко  #Crazy

Слушах я рекламата, Хоуп, но не казват къде май или не съъм чула. Чудех се 2 дена  Joy

Аз за коликите пробвах всички познати и непознати капки. При мен действаше Др Карп единствено Simple Smile
Много носене, гушкане и търпение  Grinning
А иначе на пактчето на анасона имаше упътване как се дава на кърмачета.
newsm10

Деси, браво за ваксините, дано и нощта изкарате леко  Hug

# 50
 Party Имам предложение да я почнем заедно тази диета и да се подкрепяме всеки ден с кой какво е ял. Embarassed
Иначе никоя няма сама да я почне до догодина.

ПП Маниуня тази твоята диета колко време се прави? Аз ще я пробвам другата седмица,че да си набавя ябълки.

# 51
Party Имам предложение да я почнем заедно тази диета и да се подкрепяме всеки ден с кой какво е ял. Embarassed
Иначе никоя няма сама да я почне до догодина.

Има тема във форума и ще се запиша там за кураж.

Манюнка, аз с тази твоя диета ще припадна някъде, не мога да държа на такъв глад.

Момичета, малкото ми фъстъче кашля и киха и има сополки  newsm45  То просто беше ясно, че ще се разболее. Ние и двамата с мъжа ми сме болни - той с бронхит, а мен ме удари в ушите. Тези гадни, мотирали вируси. Много ме е жал, толкова е малка, а не можах да я опазя. Отиваме при педито към 10 часа. И пак ми е толкова миличка, едва диша от сополи и пак ми се усмихва, на мама златно ангелче  Two Hearts

# 52
Попи, спокойно и малчо беше така. Изкара го по- леко от нас и не се стигна до лекарства.

# 53
Добро утро на всички мами цоцолани и фиданки  Hug
Айде едно кафе от мен, тука не сме спамили със снимки още  Wink

Манюна, туй с последните три дни на вино и кашкавал много ми хареса Laughing  cheers

Оттносно отслабването, според мен наистина кърмене с диета не става. На мен лично липсата на храна ми се отразява на количеството кърма. По принцип най-съм фен на протеинова диета. Чисто месце, яйца, кашкавал, сирене и много зеленчуци.

Малкия днес го гледам се заглежда в телевизора и сега гледа сутрешния блок  Grinning А венците как са му подути, май ще вади зъбки скоро  Shocked Като мушна пръст в устата и почва едно дъвкане, голям кеф. Иначе му намерих едни дъвкалки много тънички, ама пусто, малкото още не може координирано да хваща и не вършат голяма работа. Има една играчка пюшен жираф, дето я дъвче, ама краката са му много големи за устата и като не може да ги навре вътре много се изнервя  Joy

Попи, Аера да оздравяват малките бързо, оф почва се сезона на вирусите  ooooh!

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 08:14 от Дрън-дрън

# 54
добро утро!!poppy-fairy, Aera  да оздравяват малките бързо. Hug Hug
Feq_na_z1bkite диета е за 12 дена.Ако не можеш само кисело мляко вземи Активиа натурална. Ябълки ядеш колкото искаш. Вино (червено) не повече от 2 чаши за ден  Naughty! Вода (не газ.), чай и кафе( без захар, без мляко) колкото искаш. Моят резултат е за 12 дена минус 10кг. newsm44 .успех  Peace

# 55
Моят резултат е за 12 дена минус 10кг. newsm44 .успех  Peace

Колкото и хубаво и примамливо да звучи, е супер нездравословно и вредно!

# 56
Пиши като се върнете, ПопсHug Hug Hug

Манюня, не е добре толкова много, за толкова кратко време  #Crazy Кога я прави, не се ли връщат бързо после свалените  newsm78

Аз скоро ще пийвам винце май-май  smile3534 Тъкмо и домашното е готовоооооооо, мммм ...

Дрън, май всички са фенове на ТВ-то. Сис от много време само да чуе, че нещо върви и го търси. Признавам, че 1-2 пъти като плачеше, го пусках за успокоение. Не знам обаче колко е добре за очичките им. Въпреки, че на една майка, свекито й е офтамолог и казала, че от безопасно (???) разстояние не е проблем. Но аз така или иначе стоя само на музика и не го пускам грам. Само с баща си може да го докопа някоя неделя. #2gunfire

# 57
Лелее миличките душици  Sad Hug бързо да оздравяват милите.Аз днес ще взема физиологичен разтвор за нослето че се образуват от време на време едни сухи корички навутре и ацки го дразнят , а не излизат с клечка или с кихане е много трудно.
Мерси Маниуня ще я провам.
Попс прати линк ако можеш на тази тема за 90 дневната диета да се плиосна и аз там.

# 58
Попс прати линк ако можеш на тази тема за 90 дневната диета да се плиосна и аз там.

не съм Попката, ама да я отменя Simple Smile

тази тема е за рецепти http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0
а това е самата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688282.0

Фейче, аз вече не ставам посред нощ, смесихме млеката на Сис и тя спря да ака по ВСЯКО време  Praynig

# 59
Мария гледа Бейби ТВ от две седмици вече. Има едно детско - Били Бам-Бам, направо започва да цирика като види човечетата  Grinning  Е, аз гледам да не се застоява много де, но понякога като трябва да я залисам (като е гладна или и се спи), този канал ми идва супер.

Върнахме се от педката, положението не е толкова зле - оксцилококцинум, витамин Ц, еуфорбиум, виброцил (само ако се налага) и синекод. Ще гледаме да минем с много леки лекарства. Стискайте палци да няма усложнения.

Фея, аз ще се включа в темата за диетата в други ден, че да свърша АБ, удари ме гадния вирус в ушите и ща-не ща, започнах да го пия.

Общи условия

Активация на акаунт