БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-24

• 25 425
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Имуномикс се казва. Наистина на опаковката пише за след 2год., но педиатърката ни каза, че мога да го давам.
ок, мерси

# 151
Здравейте! В момента въвеждам глутен, на овесена каша сме от 5 дни, но не мога да намеря ръжена или ечемичена. Дали мога да дам направо спелта или пшеница? И ползвате ли бебешко олио за овкусяване на пюретата - съдържа олио от рапица, слънчогледово олио, олио от конопено семе?

Аз вчера намерих в Карфур Ечемичено брашно и Готова смес за ръжен хляб. Ако ви се занимава  да приготвяте хляб или каша, може да потърсите на щанда за БИО храни.

# 152
Колко време най-много може да се държи пюре (домашно приготвено - ако има значение) на стайна температура, така че да си остане годно за консумация?

# 153
Не повече от час, ако не е ядено от него. Ако е ядено - не може.

# 154
Колко време най-много може да се държи пюре (домашно приготвено - ако има значение) на стайна температура, така че да си остане годно за консумация?

Детето ти е на година и 4 месеца, нали?  Simple Smile Няколко часа не е проблем за пюрето, стига да не е много горещо в стаята. Питаш за незатворено в бурканче, нали?  Hug

# 155
  • София
Понякога издържат и повече, ако са на терекот на земята примерно не се развалят толкова лесно.

# 156
  • Berlin
Ахаха или на терасата. Laughing (не се сдържах)

# 157
  • София
Е ние нямаме тераса няма как да стане, но на терекота е студено и не се развалят лесно. Laughing

# 158
Мога ли да приготвям нишестето със сухо мляко? За краве знам, че след годинка може да се въведе в крем, а АМ моя синковец не иска. Кърма 2 дена трябва да цедя за една порция.

# 159
Милинка, изчакай още със сухото мляко.
Можеш да добавяш АМ, но след като нишестето изстине.

# 160
Момичета, благодаря за отговорите за трайността на пюре на стайна температура!

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 15:19 от utro

# 161
Сте? Или детето е на година и четири?

Ползата естествено е за затвореният буркан.

# 162
А нишасте приготвено с вода, колко време може да стой в хладилвика? Все немога да преценя колко да направя и винаги ми идва горница?
И още един въпрос, имам заешко месо сварено, пасирано и налято във формички за лед във фризера - колко мога да го съхранявам там?
Благодаря Ви.

# 163
варено месо до колкото си спомням се съхраняваше 1 месец.
за кремчетата- АМ спрях да купувам, че 3та кутия хвърлям, та ще изчакам, до сега не съм давала, още 1 месец нищо няма му стане  Mr. Green

# 164
варено месо до колкото си спомням се съхраняваше 1 месец.
за кремчетата- АМ спрях да купувам, че 3та кутия хвърлям, та ще изчакам, до сега не съм давала, още 1 месец нищо няма му стане  Mr. Green
А за какво изобщо са тези кремчета  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт