БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-24

• 25 281
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
опитах го и го разбирам защо не го иска но притеснението ми е да не е да го изпишат а той да не го пие.

# 136
опитах го и го разбирам защо не го иска но притеснението ми е да не е да го изпишат а той да не го пие.
Пробвай и Фризопепа и тогава виж кое по-харесва. Досега на какво сте били?
Писах ти и на лични.

# 137
Здравейте! В момента въвеждам глутен, на овесена каша сме от 5 дни, но не мога да намеря ръжена или ечемичена. Дали мога да дам направо спелта или пшеница? И ползвате ли бебешко олио за овкусяване на пюретата - съдържа олио от рапица, слънчогледово олио, олио от конопено семе?

# 138
1. Дали мога да дам направо спелта или пшеница?
2. И ползвате ли бебешко олио за овкусяване на пюретата - съдържа олио от рапица, слънчогледово олио, олио от конопено семе?

1. Можеш, разбира се  Peace
2. Не  Simple Smile

# 139
Благодаря ти, Блонди. Видях в един сайт такова олио за първи път и се чудех дали някой ползва такова нещо. Срещала съм хубави отзиви за конопеното семе, ама не знам на бебе как ще е. Аз не съм добавяла нищо в пюретата, ама се чудя за хубав зехтин по една-две капки.

# 140
  • София
Инеса, аз съм ползвала това бебешко олио Holle след 8ми месец. Редувах с био зехтин.

# 141
Капвайте качествен екстра върджин зехтин в пюретата.
Има време и за другите мазнини по-натам.

# 142
Да, след 6 месеца е идеално екстра върджин зехтин да се слага, и тук така ме посъветваха  Simple Smile

# 143
Особено за склонните към запек бебоци  Peace!

# 144
  • Berlin
Давам един сироп с ехинацея и прополис. Да считам ли, че мога да давам и мед или са различни? newsm78

# 145
По принцип може да се дава мед след 1 годинка  Peace

# 146
abs, захрани отделно с мед.

# 147
Давам един сироп с ехинацея и прополис. Да считам ли, че мога да давам и мед или са различни? newsm78
Кой е този сироп, който става за дете на 1, 5г? На мен ми казаха в аптека, че ехинацията е за по-големи деца

# 148
  • Berlin
Имуномикс се казва. Наистина на опаковката пише за след 2год., но педиатърката ни каза, че мога да го давам.

# 149
Аз се съобразявам винаги с това, което пише на опаковките на лекарствата, независимо от педиатъра.

Общи условия

Активация на акаунт