БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-24

• 25 441
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Значи трябва да помисля да въвеждам вече прясното мляко, че да има време и за белтъка. А колко дни да изчакам между двете въвеждания?

# 511
Мамчета, предложете някой подходящ разхлабващ зеленчук за нашата възраст.
Тиквичка и броколи.
с броколито бих изчакала, не е толкова подходящ за 5м. , тиквичка може.Малко са ви възможностите, но ако не са домашно приготвени, а от бурганчетата на Хип, Сънвал и т.н, имаш по голям избор. Peace

млякото и белтъка за мен нямат нищо общо,за белтъка, по подходящ период е година и половина/1г.6м./ Повече ме е страх при въвеждане на белтък, отколкото мляко. 

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 16:33 от Michael@

# 512
Белтъка кога се въвежда, и кое е по-добре да е първо - белтъка или прясното мляко?

И двете след годинката. По-добре първо прясното мляко.

Цветна палтира, какво АМ даваш?

Фризовом заради повръщане ooooh! Той и с него повръща, ама доооста по-малко. Много умувах дали да не го сменя заради запека точно, ама не посмях на своя глава да експериментирам с други антирефлуксни млека. Иначе той в началото си акаше редовно, но месец или месец и нещо след това се запече newsm78
Пюрета давам на Хип иначе. И като стана дума, да питам понеже гледам в някои пише, че имат оризово нишесте(мисля в пюрето им круша с ябълка четох). Предполагам то трябва да си се въведе отделно, защото ориз не съм давала newsm78 или греша newsm78

# 513
Мамчета, предложете някой подходящ разхлабващ зеленчук за нашата възраст.
Тиквичка и броколи.
с броколито бих изчакала, не е толкова подходящ за 5м. , тиквичка може.Малко са ви възможностите, но ако не са домашно приготвени, а от бурганчетата на Хип, Сънвал и т.н, имаш по голям избор. Peace
Домашните няма да запичат. Всички купени имат нишесте - то затапва  Rolling Eyes

# 514
Проблем ли е да дам ръжен сухар на 7 месечно бебе?

# 515
Ако не е въведен глутенът - да, защото тези сухари не са от чиста ръж  Peace

# 516
  • Пловдив
Предстои ми да започна да давам попара.Педиатърката каза да я приготвям с един сухар,малко масло на върха на ножа и чай.Купих сухари на Goldies,но се чудя един дали е достатъчен,че са доста тънки,ориентирала съм се към маслото Президент,но се чудех за марка сирене.Вие как приготвяте попарата ?

# 517
Предстои ми да започна да давам попара.Педиатърката каза да я приготвям с един сухар,малко масло на върха на ножа и чай.Купих сухари на Goldies,но се чудя един дали е достатъчен,че са доста тънки,ориентирала съм се към маслото Президент,но се чудех за марка сирене.Вие как приготвяте попарата ?
Сирене - Съединение, Маджаров и Домлян. Това е което купувам вкъщи и евентуално ще давам и на беба (но след годинката).
Попара не давам  Crazy

# 518
Попара и аз не съм давала, няма и да давам.

На 7м не е ли малко раничко за сирене и масло?  Crazy

# 519
Днес видях Елда, но пишеше, че е бланширана и не посмях да купя. Внос от Украйна.  newsm78

# 520
Днес видях Елда, но пишеше, че е бланширана и не посмях да купя. Внос от Украйна.  newsm78

Аз такава ползвам. Варя и пасирам (че е дребна още). С ябълка най я харесва, но на баткото съм давала със сирене и масло цяла (ама беше на 1г. и 1/2) - харесваше му.

# 521
А за възрастен дали ще е вкусна, че ако моя син не я хареса да я изям аз поне  Laughing

# 522
  • на последния етаж
А за възрастен дали ще е вкусна, че ако моя син не я хареса да я изям аз поне  Laughing
Ние вкъщи много я обичаме (а е и полезна, знаеш). До вкус е - трябва да пробваш.  Wink

# 523
Предложете на кой производител да купя пиле? Лудогорско? За Градус разбрах, че не е оферта  newsm78

# 524

Общи условия

Активация на акаунт