СЕДМИ клас - първи срок - 4 тема

• 30 742
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви! Златни сте ми. А тази учителка по математика не нам откъде я извади директора. Говори се, че му е роднина. Ще побърка децата. Дъщеря ми ми разказва за нещата, които прави. smile3511 Да издържи тази година, пък от догодина в гимназия.

# 556
Петък вечер е!
Категорично отказвам да решавам задачи Crossing Arms

loca_loca: дано поне ги научи докато ги подлудява!

# 557
  • София
Петък вечер е!
Категорично отказвам да решавам задачи Crossing Arms

loca_loca: дано поне ги научи докато ги подлудява!

Трудно ми се струва да научиш някого, давайки му задачи с материал от втори срок, че и с допълнително построение. Едва ли всичко друго  до този материал са усвоили, та да скачат смело на него..

# 558
  • София
Мад, тук съм, но нямам много време и ви чета на 2-3 дена. А и то едни задачи се вихрят по нощите #Crazy, но всичко подробно изчитам и вадех всички задачки, които дискутирате тук: една папка с решенията и една със задачките, но.....комп. на месец и половина и така се разтрака, като трактор.
Днес се опитах да дръпна тази програмка за чертане: CarMetal  и пак ядец..чете файловете  като вируси и....имам чувството, че госпожицата е блокирала всичко, което касае училище. Вие откъде я свалихте.

Подкрепям gold...Петък вечер е! А и нали ме съветвахте да не тормозя детето, но като се разчертаете тук и ръцете ме засърбяват.

# 559
  • София
Мад, тук съм, но нямам много време и ви чета на 2-3 дена. А и то едни задачи се вихрят по нощите #Crazy, но всичко подробно изчитам и вадех всички задачки, които дискутирате тук: една папка с решенията и една със задачките, но.....комп. на месец и половина и така се разтрака, като трактор.
Днес се опитах да дръпна тази програмка за чертане: CarMetal  и пак ядец..чете файловете  като вируси и....имам чувството, че госпожицата е блокирала всичко, което касае училище. Вие откъде я свалихте.

Подкрепям gold...Петък вечер е! А и нали ме съветвахте да не тормозя детето, но като се разчертаете тук и ръцете ме засърбяват.
Раник, за да ползаш карметалинката Simple Smile, трябва да си свалиш JAVA. Иначе компа няма да я прочете.

# 560
  • София
За свалилите си Карметал, ето един много полезен според мен линк:

http://zirkel.sourceforge.net/doc_en/Tutorial/index.html

Представлява инструкции за ползване на програмата.  PeaceСега ги открих и смятам да ги прочета, че като виден мързел имам свалена програмата от векове, но не си мърдам пръста да я разуча. Laughing

# 561
  • София
ganis, не знам къде е проблема JAVA има. Може ли да е свързано, че са легални  ooooh!

# 562
  • София
eine in Rente gegangene Nixe  Hug, много полезно ми се струва. Аз нямам намерение да я ползвам, само помагам и ако девойката има желание-да чете.

# 563
  • София
И двете програми са легални. Аз съм инсталирала карметал много пъти- след всяка преинсталация на уиндоуса Simple Smile

# 564
  • София
И двете програми са легални. Аз съм инсталирала карметал много пъти- след всяка преинсталация на уиндоуса Simple Smile
Те са легални, ама зависи откъде  е сваляла Carmetal-а. Peace Първият мой опит някога също беше неуспешен. Антвирусната Аvira го отчете като вирус exe файла. Втория път, от друго място, свалянето и инсталирането си бяха ОК. Grinning

# 565
  • Вече на светло в София
За свалилите си Карметал, ето един много полезен според мен линк:

http://zirkel.sourceforge.net/doc_en/Tutorial/index.html

Представлява инструкции за ползване на програмата.  PeaceСега ги открих и смятам да ги прочета, че като виден мързел имам свалена програмата от векове, но не си мърдам пръста да я разуча. Laughing
страхотна занимавка! Благодаря

# 566
  • Бургас
Здравейте мами,
прочетох темата , но не намирам как мога да видя тестовете по БЕл и Мат, които коментирате .
Моля за малко помощ, благодаря предварително >

# 567
  • София
Какво съботно затишие цари тук, кой от седмокласниците на школа, кой почива след  турнира "Салабашев"..А мамите  релаксират и похапват, я зеленце, я шоколад, пийват винце или пък четат инструкциите за ползване на Карметал.  Joy

# 568
Нашият турнир приключи. Според децата - труден, а според седмокласника - и с една грешо зададена задача - тази за шахматната дъска. Сега правим задачите които пуснахте през седмицата,  старая се да го науча да решава чрез изразяване и заместване. Той обаче предпочита да работи само чрез зависимости - по бързо е, но дали му е полезно? Друго си е да напише три уравнения с три неизвестни и да замества ли замества докато получи крайния отговор.
Момичета, да ви се оплача - търся индивидуален учител по български. Резултатите му са плчевни, но в крайна сметка само аз плача.

# 569
до сега беше ли на курс или не е ходил изобщо на уроци по БЕЛ?

Общи условия

Активация на акаунт