СЕДМИ клас - първи срок - 4 тема

• 30 740
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Маме, нашето класно е на 12.12.и  ще пиша, ако разбрера вида на задачите.  Hug

GD, не се притеснявай, има време да наваксате пропуските по БЕЛ.  Hug Това че сте ходили на школа през годините, не е застраховка за знания. Peace Ходилите миналата година при нашата преподавателка, сега изобщо не са по-добри от останалите. Аз затова си го спестих в шести клас.

Пиши  след урока какви са отзивите, да помагаме, ако можем. Аз съм силна в тормозенето. Mr. Green

И моят в кюпа на пробен в СМГ. Сутринта беше глътнал бастун и се чудеше дали ще намери стаята си. Аман от тези мъже.  Mr. Green

# 586
  • Вече на светло в София
Маме, стискам палци на класното. Нашето още не е насрочено.
G..D., ако мога малко да те успокоя - в наше лице имаш другар по съдба по бел
И аз чакам пробния от СМГ. На следващите ще гледам да ходи да се поизпоти на място Mr. Green

# 587
 WhistlingНие цяла сутрин  дъвчем основните лит. въпроси от НН -1-3 глава.

Ако не седна с него нищо няма да погледне или научи. Мисли си, че след като го е чул 3 пъти - на курса и в училище и училище ЗИП, но не го е казал нито веднъж,  го знае Mr. Green

Уроците от м.г по БЕл му помагат да се справя по БЕ - при сложните изречения ,иначе и аз не мисля, че са определящи. дано да си допаднат и уроците да дадат резултат

# 588
  • София
Наш`то отроче хич не е доволно, по-скоро е в шок, че фейсна грозната истина на пробния! Това не решил, онова не разбрал, за първия  модул не му стигнало времето, на една задача забравил да огради някакъв, какъвто и да е отговор... на всичко отгоре квесторката само приказвала на четвъртокласниците и заради тях изгубили време и се разсейвал... Уф, хем ми е кофти, хем си викам, че сега беше моментът да види, че самоувереността не решава задачи, и че има още много път да извърви и много задачи да изреши, преди да се доближи до високите оценки! По негова преценка, надява се да е хванал четворка и малко отгоре, но за четири и половина хич не си и помисля.

# 589
Май стигам до извода че не трябва да си мислим че като ходят на школа и учители ще е всичко ок.
Подкрепям Paleto. Трябва много работа и в къщи.
 Ама аз не съм компетентна по всички въпроси. Но тестовете имат и отговори нали.....Уф  чудо е.
Но се старая и да нахъсвм момчето си.И така похвала критика похвала критика много бавно пълзим на горе. Аз искам да летим ама ...

# 590
Андариел, този, вашия пробен има ли ги качени някъде задачите? Не че ще има време за тях, ама да го пробвам все пак..

# 591
WhistlingНие цяла сутрин  дъвчем основните лит. въпроси от НН -1-3 глава.

Ако не седна с него нищо няма да погледне или научи. Мисли си, че след като го е чул 3 пъти - на курса и в училище и училище ЗИП, но не го е казал нито веднъж,  го знае Mr. Green

Уроците от м.г по БЕл му помагат да се справя по БЕ - при сложните изречения ,иначе и аз не мисля, че са определящи. дано да си допаднат и уроците да дадат резултат
На Немили недраги ли сте?
Тестовете в пощата са много добри. Ние сме на Една българка.

Моля пак мамите който каквото има за Една българка и Опълченците да качи в пощата. Аз ще кача тестове след обяд.

# 592
  • София
той е днешният пробен по математика в СМГ. Обикновено не  ги качват никъде, ако някой сега ги снима и ги качи, това е!

# 593
Ние също се върнахме от СМГ.  Аз пък забравих да попитам как ще става връщането на работите и на резултатите, та ако някой се е поитересувал да сподели.... Не че очаквам нещо кой знае какво ама надеждата....
G.D. струва ми се, че детето се е паникьосало и стресирало от очакванията , които имате от него. Нямам как толкова постоянство в годините да не даде резултат. Това е една от причините подготвени и знаещи деца да се дънят на изпита.
Много се надявам аз да не прекалявам, но май не успявам, работя по въпроса Embarassed

# 594
  • София
Резултатите не зная кога ще излязат. Миналата година имаше потребители с деца от СМГ, та те казваха като изкарат списъците. Моят, естествено, хич не се е сетил да пита, та и аз не знам.

Лично аз очаквам четворка и малко, и определено по-нисък резултат от миналата година при голямото. И всичко това от тъпа пуберска самоувереност!

# 595
Андариел, ми то вие нямате реално резултати, що се шашка детето тогава?

Преди години една приятелка така: нито една задача с верен отговор, но това решила и й го точкували, чертеж направила и беше събрала над 4,50 без верни крайни отговори.

mimi1912: снощи ги правихме тях, направо се озъбва като ги види, защото и ня 5 глава да иде аз все започвам прозиведението с тестовете отначало!

# 596
  • София
Ми, той не е кьорав, нали вижда какво е решил! Въпросът дори не е в крайната оценка, поне на този етап, а в това да види към момента реално какво показвва - кои и колко задачи е решил, че не му е стигнало времето, че от втория модул едната изобщо не я е започвал... ей такива неща. Поне се надявам да е разбрал, че няма лабаво, и нещата са сериозни. А и имаме някакъв опит от миналата година, дори да не вярва на мен, че съм от противниковия отбор, поне може да сравни с това как беше при сестра му, на нея да й повярва!

# 597
Е,, като те гледам, и ти като мене, нагледно ще му обясниш какво е фразеологизма 'да подпали мама моторетката' Joy

Може и да е добре да се приземи сега, за да се заеме още по-усърдно!

# 598
  • Вече на светло в София
Я малко спам
Софийски майки къде да отидем спешно за зимни обувки? И то в неделя!

# 599
  • София
в малкия цум, магазините на Матстар също работят

Общи условия

Активация на акаунт