СЕДМИ клас - първи срок - 4 тема

• 30 723
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте и от мен в тоя мрачен, неделен следобед!

Девойката се върна доволна от пробния в СМГ. Каза, първия модул бил лесен, втория и той, но.......има пропуски на него. Като цяло обаче се точи на висока оценка. Аз ен вярвам, докато не видя резултатите. Иначе се оплака, че в нейната стая било много шумно от четвъртокласниците и постоянно малките са говорили. Квесторката не им правила забележка и така.......За резултатите, красавицата каза, че попитала и щели най-късно в събота да бъдат изнесени на таблото в СМГ. Аз работя наблизо, така че ще проверя още в петък наобяд и мога да снимам списъка и да го кача в пощата.
Ако някой иска, мога да сканирам и да кача днешния пробен в СМГ.  
Ние се борим сега с литературата, идната седмица ни чакат класна по литература - преразказ, контролни по физика и химия, изпитване по биология и география....изобщо голям купон.

Някой знае ли кога ще е коледното мат. състезание и къде ще се провежда? И дали ще е с формата на НВО?

# 616
  • София
Привет,
Качих пробният на СМГ в пощата. Моята пък хубавица се е изложила, не решила задачите със свободен отговор от първия модул, защото решила че това е втория модул и се усетила чак като и прибрали листа. Много е отвеяна. Да и е за урок. За нея е бил труден изпита, ама тя си е много зле по МАТ, та и нищо хубаво не очаквам. Cry
Ganis, ще чакам отговорите от теб, за да си посипя главата с пепел.

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 17:23 от ginger tea

# 617
Нова, мога ли да помоля да ми изпратиш задачите от пробния днес в СМГ. Аз толкова му се каних и накрая - за мой срам, просто го проспах.

Вече са го качили в пощата, иначе знаеш, че за теб- винаги.  Hug

Ганис, чакаме отговорите.   bouquet

Като трудност спрямо този на Междучасие как ти се вижда?

# 618
  • София
Хах, отивам да видя теста чак сега,  така е като цял ден съм заета с разни други  дела.. Laughing

# 619
  • София
Да)ми почвам да отговарям:)
1г; 2б); 3а); 4в); 5б); 6в); 7г); 8в); 9в); 10б); 11б); 12а); 13а); 14в); 15в); 16г)

# 620
Сега седнах и прегледах задачите от Салабашев. Някой с мнение? Според мен са доста трудни. И нашият резултат ще е отчайващ.

# 621
За пробния на СМГ-
На 13-та зад. моят е постигнал отг. 8 см, като на отсечката първа т. му е О, втора А и трета В.
Може би верният отговор е в? 1 или 8, или бъркам?

Останалите до 16-та са му абсолютно същите, като написаните от Ганис.  Shocked
Не мога да повярвам, явно в останалите ще е оплескал.

# 622
  • София
Моите мъже вкъщи твърдят, че на 11-та било "а", а на 13 В (с единицата и осмицата). Останалите съвпадат до  шестнайста. Сега сядат да ги решават една по една.

# 623
  • София
На 11 не е Б отговорът, Ганис. PeaceНяма как да е, четворката в дадения полином е на квадрат. Отговорът е А.

# 624
Недейте така де, тъкмо се зарадвах, при нас 11-та е "б". Sad

# 625
  • София
Недейте така де, тъкмо се зарадвах, при нас 11-та е "б". Sad

Ами виж, нова, няма как да  е б.

4k^2 -4^2  = (2k)^2 -4^2 = ( 2k-4)(2k+4)

Aко верното беше написаното от сина ти и Ганис, изходният полином трябваше да е  4k^2 -4.

# 626
  • Там, където ме обичат
Сега седнах и прегледах задачите от Салабашев. Някой с мнение? Според мен са доста трудни. И нашият резултат ще е отчайващ.
И аз чакам мнение. Не съм ги гледала, обаче ми казаха, че били трудни и май сме се поизложили.
Какво да се прави, колкото толкова.

# 627
А, хич не оспорвам, ядосвам си се на глас.  Crossing Arms

То и от черновата му е ясно, че няма как да е, той просто не  е отразил, че 4 е на втора.

Нищо де, чакам останалите отговори. Sad
Ганис, благодаря за отговорите.   bouquet

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 18:41 от нова

# 628
  • София и там където не се пуши
Състезанието Иван Салабашев, не е критерии за оценяване знанията на седмокласник. Оставете ги да дишат.

# 629
  • София
Моите хора решиха останалите от първия модул и изкараха тези отговори.

17a) 80; 17b) 2,5 %; 18a) 1 i 2; 18b) 2 i 4; 18c) 4; 19a)20; 19б) 9; 20а) 120; 20 б) 100

Продължават с втория.

Общи условия

Активация на акаунт