СЕДМИ клас - първи срок - 4 тема

• 30 709
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Вече на светло в София
gold, отърквам се - дано прихванем и ние hahaha Само така!
ginger tea,аз ще предпочета олимпиадата
Пробен изпит по БЕЛ ще има на 16.12, неделя в Образователни технологии, моята я пращам.
В "Образователни технологии" само деца от техните курсове ли могат да ходят?

Не могат и външни срещу 25лв на изпит по 1 предмет

# 676
  • my own world....
И аз доживях 6 по МАТ, тест в училище - на ъгли - кеф, това е резултат от натискането да се решават задачки всеки ден.
По БЕЛ правиха контролно на сложни изречения - и там 6.
Пу-пу на всички гадини, все така да са!

# 677

unadaptable - писали сме едновременно. От Пловдив сме. И сме на курсове от 5 клас. Винаги е бил между 5 и 6 по предмета. Ичи много и системно, но неефективно. Всяко лято работи тестове, С желание. На входни нива вади отлични оценки, а после, с напредване на новия материал и с тестовото изпитване ( това е голям мор за него) бута до петица. Съгласна съм с препоръките ти. Дано не сме закъснели наистина. Действително грешките му са тези които  посочваш. Дано сме намерили верния път, и дано имаме сили да го извървим докрая.

О, съграждани! Simple Smile Стискам палци на детето, прочетох ,че  е амбициозен. Ще атакувате двете езикови гимназии значи...Ако по математика е силен, има и още една опция-този предмет да го "изтегли", а БЕЛ да изпълнява "поддържаща роля". Няма да е лесно нито на детето, нито на колежката в следващите месеци. Подкрепяйте ги! Peace

# 678
Честит ви първи сняг, гледам, доста шестици е донесъл в темата, така да е!

Размечтах се за Коледа и ваканция вече....

# 679
В този бял, снежен и красив следобед, да се похваля и аз: пълна шестица от контролната по геометрия и английски език.  Върнат преразказ от училище, правен преди 2 седмици - максимален брой точки - 35 т. Доживях и аз, с нетърпение чакам да го видя довечера! Каза, че и днес по физика се е справила отлично на контролната! Дано все така до края на първи срок!

Браво на моето момиче!

Ние вече не пишем писмо до Дядо Коледа, но пък на всеки 8 декември украсяваме елхата и къщата, палим коледните свещи и се забавляваме много! Останаха още само 5 дни до този момент! Чакам си го! Някак си се изморих от задачи, тестове, школи, контролни и ................не знам си още какво.

# 680
  • I want it all and I want it now.
Честити шестици  Party
Ние още миналата седмица украсихме елхата.  Wink Така поне създава настроение в къщи.

# 681
  • Варна
Ехеее,че много 6ци,браво,все така да ви радват умните деца! Simple Smile

И ние украсихме преди няколко дни.Писма не се пишат вече и у дома,от тази година и дребния няма да пише. Wink

# 682
  • София
Започвам да завиждам за коледното ви настроение и желание за украси. Ние днес сме минали класното по БЕЛ-разсъждение на Опълченците. Като се прибра само попита дали ще я утрепя, ако има 4или5 (като се има предвид, че аз и 1 шамар не съм и удряла, нито някога е наказвана), но явно думите и обясненията са ми ...В петък ни е класното по МАТ

# 683
  • София-България, Израел - където си поискам
И ние сме с Коледна украса вече Simple Smile и шестици имаме Simple Smile по физика, в школата  добре се представя Peace да са ни живи и здрави, това е най-важното Peace

# 684
  • Вече на светло в София
Ranick, стискам палци за класното.

Като се прибра само попита дали ще я утрепя, ако има 4или5 (като се има предвид, че аз и 1 шамар не съм и удряла, нито някога е наказвана), но явно думите и обясненията са ми ...В петък ни е класното по МАТ
Те много силни изрази използват. Моя като настоявам нещо да свърши за у-ще ми казва ти не ме обичаш...
Аз пък по случай първи сняг - врътнах една баница. Ха да видите Grinning
И нещо сериозно. Като се върна от у-ще сподели, че госпожата по математика е казала, да ходят на олимпиада само тези, които няма да се изложат иначе хич да не ходят и разбира се моя до вчера искаше сега вече не. Страх го е да не се изложи и госпожата после да не му се кара и все такива ми ги говори. Щял да отиде със страх, нищо нямало да направи. Какво да го правя?

# 685
  • София
казваш му, че госпожата ще си гледа работата, и тя няма право да определя кой да се яви и кой не, освен ако не я мързи да проверява изпитните работи. Също ще му кажеш, че ти поемаш отговорността за това да отидеш лично да говориш с нея, ако нещо вземе да недоволства, да видим дали ще има претенции към теб. И също да кажеш на детето, че вече е достатъчно голям, за да ги вдява тези работи с мрънкането на възрастните, и да си пуска подобни реплики покрай ушите, и че си е негова работа дали ще ходи или няма да ходи.

# 686
  • Вече на светло в София
Хубав съвет,Andariel, ама той страха вече е посят. Знам ли и аз как го е казала и защо така, тя е толкова печена, може днес да не и било ден.

# 687

Голд, 6- цата в училище ли е или на изпит  newsm78 Където и да е, дано е заразна  Laughing

От училище, от сложните изречения!
Честно да си призная аз нищичко не вдявам от тези изречения

И определно си е заразно, защото преди няколко седмици се 'отъках' у една майка с отлично дете във форума и ето - резултата е налице!

# 688
  • София и там където не се пуши
При нас днес ни съобщиха за РС за сряда. Абе все ги целят да е в един ден с баткото и понеже ме беше страх от това и днес последно по обяд нямаше нищо на сайта и аз се успокоих  Joy  . Младежа ми се обади в края на часовете и това беше вече налично в сайта им  Sick . Тия хора как ги решават така бързо тези неща.  newsm78

# 689
Да се похвалим и ние с две шестици - математика и химия. Но на пробния изпит в СМГ има доста пропуски:(. Надявам се, че по-нататък ще се представи по-добре, все пак това му бе първи пробен и каза, че не е успял да си разпредели времето. А коледната украса си я направихме на първи и сме много доволни.

Общи условия

Активация на акаунт