черен списък на лекари

• 244 052
  • 497
  •   2
Отговори
# 375
  • София
МЦ Синексус ‐ София, Младост 1: Не ходете там!
Загубиха изследвания, изписаха лекарство и на 37–ми ден се обадиха, че е грешно изписано и трябва да се спре незабавно, а остатъка от опаковката да им се върне; любезно, но на практика тотално безхаберно отношение.

# 376
Здравейте. Искам да споделя моите негативни преживявания с д-р Чалъкова от Велико Търново-личен лекар и педиатър. По-точно вече не издържам с нея да се занимавам, на отвратителното и отношение. Всеки път викове, крясъци и то пред детето, все не е доволна, явно специално към моето семейство има такова отношение. Вечно сме и криви, вечно ще намери за какво да вика, е не е наред жената. С другите пациенти е ок, преглед по 20 минути, моето дете за 2 минути макс.го преглежда. Детето има проблем - изобщо не и пука. Съвет от нея никакъв не съм получила,като от педиатър, нито за захранване, нищо. Всеки път ни посреща с крясъци, все не сме разбрали-тя всеки път различно казва.Количката и пречела, детето да съм го обличала както тя иска - да и е по-удобно за преглед. Все не съм го била гледала намеква
Ами то без педиатър така се гледа - чета в интернет и каквото стане. Един път - бебетата са с предимство, после се оказва че не са. Един нейн" ВИП" пациент се държа отвратително, агресивно и псува и обижда че имал час. Ок влязох си след него  аз и я питам как се процедира.С час ли, без час ли-не мога да гадая. Тя оная като викна насреща - като имало много деца се развалял редът.Аз не мога да гадая колко деца са минали преди мен,като са и много децата да ги отписва, но нали все пак е педиатър, а и не мисля че е редно пациентите и диваци да викат, тя да вика и то пред бебе. Изобщо за лечението нищо не чух, то все тази за 2 минути голям преглед. Явно пред кабинета и хората трябва да се бият за да влязат. А и всеки път да се моля детето да отиде на консултация,защото е раждано в чужбина и естествено не е тяхна грижа(има си паспорт и е здравноусигурено). Ако има вариант да си сменя личната лекарка преди Деквмври, ще го направя-ако не на частно ще го водя. Повече не мисля да стъпвам при нея.

# 377
  • София
И по-рано можете да смените лекарката. Мисля, че се пише до НЗОК/РЗИ и обяснявате защо и те дават зелена светлина.

# 378
Аз искам да добавя два гинеколога в този списък, защото не съм от София и тези "лекари" бяха първите, с които съм се чувала и ходила на преглед преди да срещна човечна гинеколожка.
1. Д-р Пламен Димитров - АГ, има много малък частен кабинет в един вход, където си води прегледите и всичко. Звъннах, защото бях с направление за спешен преглед за установяване на бременност и този човек ме отказа от ходенето при лекари. Обясних само , че наистина трябва спешно да мина на ултразвук и евентуално да решим с таткото дали искаме да си задържим детенцето. Отговор : ела в сряда сутринта и ако искаш, на обяд можем да направим аборт. Бях наистина съкрушена, когато чух това. Даже не си помислих да отида и затворих. Мъжът ми беше наистина изненадат също от това, което чу, защото беше до мен.
Д-р Петя Генчева - АГ , ж.к Западен парк. Бях в 3-ти месец и все още с моята гинеколожка е
бяхме на прегледите с направление, тя ме следеше след прегледа при Генчева. Моя съседка ме записа при нея по спешност, защото от седмица имах тежко главоболие, детето си не го усещах много и не можех да спя никак. Все едно умирах. Мъжът ми се съгласи да отидем при нея и да си платим за частен преглед за доброто на детенцето. Преглед не се състоя, защото тя даже на видеозон не искаше да ме види. Каза ми да отида в аптека и да си взема нещо на хомеопатична основа, но тя не знаела какво и да съм питала в аптеката каквото ми дадат за главоболие. Попитах поне дали знае лекарства за главоболие и отговор : само парацетамол. Нищо не можела да ми изпише. Изпрати ме на невролог и това беше. Аз не отидох и главоболието си го реших с компреси и Панадол бебе. 🙂 Обаче все пак ми взе парите само да ми каже, че тя нищо не можела да изпише или да препоръча.

# 379
  • sofia
Здравейте,искам да ви споделя за т.н. др.Перчева- мамолог...
Много лоша,неприятна и зла жена.Посещавам я на частно от 10год. - до вчера когато отидох в сити клиник за мамография.Може да е добър лекар,но  добри има много,а човеците са малко.Например Перчева не е човек.Абсолютно неадекватна жена!

# 380
Здравейте, мами!

Никога не ходете при доктор Гьокова, физиотерапевт в 17. ДКЦ до парка Заимов!!!

Жената е много неориентирана и за съжаление, злонамерена към пациентите си. Не зачита достойнството на пациентите. Разкарва ги като луди до регистратурата и обратно. Крещи на пациентите и ги обвинява за абсурдни неща, като например че са били в цикъл 🤬☹😡

Любимото занимание на тази “лекарка” е да вижда отчаянието в очите на пациентите. Видях с очите си как отпраща възрастни, немощни и дори слепи хора. Увещавайки ги да дойдат утре, като това “утре” никога не идва. И хората само се разкарват.

Тази жена се възползва от положението си и открито се подиграва с пациентите, дошли да търсят помощ при нея.

Ако сте с направление ще идвате поне няколко пъти, докато ви приеме.
Ако сте с допълнително здравно осигуряване, забравете да получите пълните документи. Тази жена ще ви разиграва, ще ви крещи, ще ви обижда.

Това е жена със сериозни психични отклонения. Не препоръчвам доктор Гьокова ☹☹☹☹☹

# 381
Здравейте,ще допълня списъка с лекар,от който останах изключително недоволна,разочарована и възмотена.Става въпрос за доктор Нина Шишенкова-алерголог в болница ИСУЛ София.Днес бяхме при нея за кожно тестване на дъщеря ми за алергия към два вида стоматологични упойки.Преди да си запиша час при нея бях разпитала в няколко кабинета дали имат точно тези упойки,колко ще струва и т.н.Бях звъняла във въпросния кабинет,но тъй като никой не ми вдигна телефона отидох на място,отвори ми сестрата и каза че лекарката ще отсъства до края на седмицата.Аз си зададох въпросите ,които ме интересуваха,казах че сме с направление,но тя отговори,че то покрива само прегледа,консултацията и подготовката,а самото тестване се заплаща,като за цена тя ми каза че на 1 проба е 5 лв и нищо повече не каза.Вчера си записах час при нея в Супердок.Днес когато отидохме,на вратата ни посрещна сестрата,а зад нея беше и лекарката.Казах за колко часа сме записани,а те попитаха дали сме с направление.Казах ,че сме с направление и ни пратиха на регистратурата.СЛЕД като се върнахме ,ЧАК ТОГАВА ме попита лекарката за какво сме-преглед,консултация или тестване.Казах за какво тестване сме,а тя-"добре,но отидете и платете на каса 40лв".Останах учудена,защото няколко дена преди това сестрата ми беше казала по 5 лв на проба,т.е по моя сметка 10лв.Когато попитах,защо има такава разлика,д-р. Шишенкова троснато ми каза:"Ми ако искате,ако не отивайте при друг лекар",врътна се и си влезна в другата част на кабинета,после пак се върна и каза че:"такава е  цената,освен това 40лв не са били много пари".Аз и отговорих,че за нея може и да не са много пари,но за други СА и не е редно да говори така.Освен това аз съм си в правото да питам защо има разлика в цената-първо защото съм пациент и плащам и второ-защото само преди няколко дена ми беше казано нещо съвсем друго.Лекарката отново си влезна в нейната част на кабинета намусена,а аз останах със сестрата(която също не е цвете за мирисане,но е по-добрият вариант),която каза че са повече от две надрасквания т.е. повече от 2 проби и затова,а докторката добави че останалите пари (20лв) са били за това че ще отчете пробите,ще попълни някакъв въпросник,ще напише становище (или нещо такова)Абе с една дума ще изготви документите с резултатите.След целият този разговор аз отидох и си платих сумата,но се забавих тъй като имаше голяма опашка на касата.През това време те явно са си помислили,че
 съм се отказала,но като се върнах и дадох платежното...отношението беше коренно различно-специално докторката беше много любезна.След което цялата процедура(самото изследване) го направи сестрата,а лекарката единствено  написа и принтира амбулаторния лист.А самият той беше на гърба на въпросника,който щеше докторката да попълва,но всъщност аз си го попълних(това е дали пациента има някакви заболявания и т.н.),както и рецепта за прием на противоалергично лекарство преди процедурата при зъболекаря.Та това е моето преживяване с докторката.Беше груба и надменна,а изказването и относно сумата за плащане просто няма какво да коментирам.За мен не бяха проблем тези 40лв които трябваше да платя,защото така или иначе изследването трябва да се направи,така или иначе вече беше изтеглено от облака онлайн направлението,но това отношение изобщо не ми допадна и още един път НЕ БИХ ОТИШЛА при тази НАДМЕННА докторка.Моя извод е следния-ако нещо направиш на въпрос (без значение какво)относно плащането просто се държат отвратително,щом си платиш и стават най-добрите.И мога да кажа,че това е масово в България,тъй като не един път съм ходила по болници,както и мои роднини.

# 382
Оставете отзива си в Супердок, да й държи влага. Освен това може да пишете на здравната каса за случая, нека се провери дали е имало двойно плащане. Надявам се, че поне документ за платените пари са ви издали?

# 383
Оставете отзива си в Супердок, да й държи влага. Освен това може да пишете на здравната каса за случая, нека се провери дали е имало двойно плащане. Надявам се, че поне документ за платените пари са ви издали?
                                 Да,документ имаме с подпис и печат от касата заедно с касовата бележка.А колкото до Супердок-вече си написах отзива,като прочетох още поне 10 подобни на моя-  най-вече за лошо и грубо  отношение.Не знам дали има смисъл да пиша до НЗОК.От тези 40лв където платих,20лв са за самото тестване-двата медикамента,които на мен ми трябват и други два-единия е контрола,2рия е лидокаин-поне така пише в амбулаторния лист.Но така и не разбрах защо тя трябва да вземе още 20лв само защото ще пусне един амбулаторен лист и това е.Преди да отидем за изследването се обадих за инфо в НЗОК,като единия път ми казаха,че не трябва нищо да платя тъй като съм с направление,а втория път ми казаха,че НЗОК не покрива почти нищо от изследванията, които се правят при алерголог.Така че, и аз не знам вече на кого и на какво да вярвам.  Disappointed

# 384
Здравейте момичета! Много ви моля за съвет за добър хирург в София за операция на ингвинална херния. Мъжът ми трябва да се оперира но сме много притеснени предстои ни втора процедура ин витро за която се подготвяме в момента и дай боже да се случи в началото на следващата година. Но преди това трябва да се оперира задължително в рамките на месец най-много. Не можах да намеря много информация, за това моля ви посъветвайте или ме насочете към подходяща тема. С мъжки фактор сме, а хернията е двустранна Hands Pray

# 385
Здравейте момичета! Много ви моля за съвет за добър хирург в София за операция на ингвинална херния. Мъжът ми трябва да се оперира но сме много притеснени предстои ни втора процедура ин витро за която се подготвяме в момента и дай боже да се случи в началото на следващата година. Но преди това трябва да се оперира задължително в рамките на месец най-много. Не можах да намеря много информация, за това моля ви посъветвайте или ме насочете към подходяща тема. С мъжки фактор сме, а хернията е двустранна Hands Pray
https://www.bg-mamma.com/?topic=695089
Тази тема е подходяща. Успех.

# 386
Оставям тук отрицателен коментар за д-р Лора Кълвачева, преглеждаща във Вита и имаща си освен това частен кабинет - Диомед.
Същата направи операция на майка ми за отстраняване на миомни възли, като я убеди, че ще премахне всички възли (най-големия 10-12см) чрез лапароскопска операция и без премахване на матка и яйчници.
След операцията казва, че е махнала най-малкия възел, другите не успяла сама да се справи.
След прегледи при трима други лекари, всички са единодушни, че такива големи възли с лапароскопска операция не могат да бъдат отстранени, както и че такава операция е била напълно излишна.
Толкова за моралните качества на тази лекарка, която за едни пари е готова да направи каквото се иска най-много от всеки пациент, но реално не решава здравословния проблем.
Имайте едно на ум, че всичко, което ви говори, ако е като това, което и вие искате, е възможно нарочно да ви подлъгва, че е възможно само и само да ви вземе парите, понеже моята майка нямаше да направи операцията, ако беше отворена такава, то тя успя да я убеди/излъже, че с лапароскопската ще изчисти всичко и без да маха органи…кой не би й повярвал.

# 387
След няколко фрапиращи грешки за които търпях последствията вече съм убедена, че закъснях с коментара си.
Д-р Нешко Петков Общопрактикуващ лекар от Перник. Зная, че е малка вероятността някой да го потърси за консултация, но мястото му е в този списък.
Грешно поставена диагноза " виталиго", следващ пример неправилно назначено лечение със силно лекарство, което изобщо не съответвства на състоянието ми, некоректно воден лечен здравен картон, некоректно отразени реимунизации, които изобщо не са ми правени, таксите за него са просто цифри напр.. потребителската е 5 или 10 лв. преценява по външен вид. Срам за професията.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 17:40 от Пролетно цвете

# 388
То не е в компетенцията на ЛЛ да лекува витилиго.Вие защо се оставихте джипи да ви лекува?

# 389
То не е в компетенцията на ЛЛ да лекува витилиго.Вие защо се оставихте джипи да ви лекува?
Не съм написала, че ме е лекувал от витилиго. Такава диагноза постави на мен и на съпруга ми, оказа се депигментация, но констатирана от дерматолози. Сега отново ми постави диагноза на база моите оплаквания, а се оказа, че трябва да се консултирам със специалисти, но той ми даде рецепта за лекарства, едно от които е за епилипсия. Сега ходя по кабинети и отхвърлям едно по едно възможните причини за оплакванията ми, но той диагноза и лечение е назначил. Сега разбрахте ли ме?

Общи условия

Активация на акаунт