черен списък на лекари

• 245 602
  • 500
  •   1
Отговори
# 450
Всички дерматология са печатница за пари. Освен това са груби и надменни. Ходих при една, боянова, да 5 мин преглед /цифров и словом/ ми взе 80 г. Това миналата година, сега сигурно и повече.

# 451
Доктор Троянова, ИСУЛ София. Как е възможно да препоръчват тази жена, не знам! Взеха ми 160 лева, отношението беше ужасно, и дори да беше свършила НЕЩО. Само ме ПОГЛЕДНА, без дори да успея да й покажа точната бенка на гърба, и каза че всичко е наред. Недекватно поведение! Дори не си направиха труда да ме прегледат - просто искаха да ми вземат парите. 160 лева за 10 минути. Всички които са я препоръчали - мисля че е редно да си изтрият коментарите, или с право ще мислим че ѝ правите платена реклама!
И дори не мога да повярвам че не ми отговори на два пъти на въпроса за колко време се развива меланом.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 16:45 от s_kiddo

# 452
Доцент Българанов, УМБАЛ "Георги Странски"- Плевен. Никога не водете децата си при този човечец!!! Престъпници са и онези, дали му званието доцент. И шаман му е много!

# 453
Доктор Троянова, ИСУЛ София. Как е възможно да препоръчват тази жена, не знам! Взеха ми 160 лева, отношението беше ужасно, и дори да беше свършила НЕЩО. Само ме ПОГЛЕДНА, без дори да успея да й покажа точната бенка на гърба, и каза че всичко е наред. Недекватно поведение! Дори не си направиха труда да ме прегледат - просто искаха да ми вземат парите. 160 лева за 10 минути. Всички които са я препоръчали - мисля че е редно да си изтрият коментарите, или с право ще мислим че ѝ правите платена реклама!
И дори не мога да повярвам че не ми отговори на два пъти на въпроса за колко време се развива меланом.
Не е само тази такава. И аз ходих при една преди 2 години, точно за 5 мин ми взе 80 лв. Даже не ми даде да се с блока да й покажа бенката, постави ми диагноза по описание. И една злобна, надменна, нервна...

# 454
Искам да добавя към черния списък и д-р Виктория Барбукова ( хематолог ) .
Изключително нелюбезна и нахална.
Имах записан час при нея за преглед, като 30 минути преди часа проведохме разговор, като я уверих, че пътувам към клиниката, но поради независещи от мен причини, а именно голям трафик и задръстване ще закъснея с малко - 5-10 Мин.
След пристигането в клиниката - бях закъсняла точно 7 минути  и от регистратурата ме информират, че доктора си е тръгнал без дори и да се обадят да ми кажат.
След проведен разговор с нея и въпросът защо си е тръгнала при положение, че проведохме разговор и беше информирана, че пътувам към нея, получих отговор - аз имам и по-важни ангажименти и нямам време да Ви чакам. Изключително арогантна и безкрупулна с никакъв ангажимент към пациентите.
Наясно съм, че на всеки доктор може да му се наложи спешно да тръгне поради спешен случай, но при проведен разговор, можеше да информира, че няма намерение да ме изчака или от информацията да се обадят, за да уведомят пациента, все пак и аз съм пациент и има ангажимент и към мен.

# 455
Искам да добавя към черния списък и д-р Виктория Барбукова ( хематолог ) .
Изключително нелюбезна и нахална.
Имах записан час при нея за преглед, като 30 минути преди часа проведохме разговор, като я уверих, че пътувам към клиниката, но поради независещи от мен причини, а именно голям трафик и задръстване ще закъснея с малко - 5-10 Мин.
След пристигането в клиниката - бях закъсняла точно 7 минути  и от регистратурата ме информират, че доктора си е тръгнал без дори и да се обадят да ми кажат.
След проведен разговор с нея и въпросът защо си е тръгнала при положение, че проведохме разговор и беше информирана, че пътувам към нея, получих отговор - аз имам и по-важни ангажименти и нямам време да Ви чакам. Изключително арогантна и безкрупулна с никакъв ангажимент към пациентите.
Наясно съм, че на всеки доктор може да му се наложи спешно да тръгне поради спешен случай, но при проведен разговор, можеше да информира, че няма намерение да ме изчака или от информацията да се обадят, за да уведомят пациента, все пак и аз съм пациент и има ангажимент и към мен.
Супер нагли и арогантни станаха докторите. Знаят, че завиким оттях и прекалено много си позволяват. Факт!

# 456
Всички дерматология са печатница за пари. Освен това са груби и надменни. Ходих при една, боянова, да 5 мин преглед /цифров и словом/ ми взе 80 г. Това миналата година, сега сигурно и повече.

Д-р Елияна Джалдети не е. Днес бях при нея. От 7г. сме приятели. Тогава цялото ми лице беше с гной и тя го оправи за 2-3месеца със сложно лечение. И други пъти ми е решавала проблеми, но за броени дни. Не зная какви са тарифите и, нося и черпене и си правим услуги, но първия път ме прие с направление.
Грубостта и надменността са несъвместими с нейния характер.

# 457
Е да, черпенето си го чакат. Който не носи питка, торта или направо кеш, какво да очаква?

# 458
И аз черпя, но за благодарност за извънредни грижи. А не за "добре дошла".

# 459
закъснялата сте Вие. Защо лекарят да е нагъл? По-скоро Вие сте нагла. Независещи причини всеки може да има, но когато си в грешка, приемаш последствията, а не обясняваш как другите са нагли. Времето на всеки е ценно, лекарите също са хора и си имат ангажименти. Коментарът Ви е изключително груб и неуважителен.

# 460
fifi15. Не си права, коментара ти не е за тази тема.

# 461
закъснялата сте Вие. Защо лекарят да е нагъл? По-скоро Вие сте нагла. Независещи причини всеки може да има, но когато си в грешка, приемаш последствията, а не обясняваш как другите са нагли. Времето на всеки е ценно, лекарите също са хора и си имат ангажименти. Коментарът Ви е изключително груб и неуважителен.
Ако наистина става въпрос за седем минути и предупреждение по телефона, не виждам проблем в пациентката. На този фон редовно изчаквам въпреки записан час лекаря да се освободи, понякога между час и два. Отнасям се с разбиране към останалите му ангажименти, и когато това ми се налага на мен седем минути толеранс мисля че ми се полагат.

# 462
За първи път пиша лошо мнение за някого и винаги съм проявявала разбиране към натовареността на лекарите, НО
Доц. Костова - Александровска.
Дори да е добър професионалист, няма нищо човешко в тази жена. Изключително разочарована, ядосана и объркана се чувствам от целия "experience" с тази жена, дори на платено, тя време няма.
Не мога да повярвам, няма и да изпадам в подробности, ако някой се интересува, нека ми пише и ще разкажа много....
Не губете времето си и потърсете адекватна помощ, защото шанса да ви навредят е много  по-голям, а според мен за да носиш титла "доц" или "проф", наистина трябва да си адекватен към пациентите си и вещ в работата си.
Пазете се.

# 463
За първи път пиша лошо мнение за някого и винаги съм проявявала разбиране към натовареността на лекарите, НО
Доц. Костова - Александровска.
Дори да е добър професионалист, няма нищо човешко в тази жена. Изключително разочарована, ядосана и объркана се чувствам от целия "experience" с тази жена, дори на платено, тя време няма.
Не мога да повярвам, няма и да изпадам в подробности, ако някой се интересува, нека ми пише и ще разкажа много....
Не губете времето си и потърсете адекватна помощ, защото шанса да ви навредят е много  по-голям, а според мен за да носиш титла "доц" или "проф", наистина трябва да си адекватен към пациентите си и вещ в работата си.
Пазете се.

Имаше оплаквания, че е държала пациенти с очно налягане 50 няколко дена! А това може да доведе до ослепяване! Няма как подобно поведение да бъде наречено професионално. На всичко отгоре има с кого да се съветва как да реши проблема! Доц. Наталия Петкова е доайен на глаукомните специалисти у нас и често се допитват точно до нея. Някога беше шеф на глаукомния кабинет в Александровска и на една от очните клиники.

# 464

Неуважително е отношението на някои доктори към пациентите.
Мисля, че не е редно при проведен разговор и информиране някой да си тръгне поради личен ангажимент, при положение,че става въпрос за няколко кратки мин. И от клиниката да ми обясняват как доктора нямал други пациент преди мен от 1 час, само мен чакал и просто му омръзнало да чака повече и т.н ..
Не оспорвам, че и лекарите са хора, но те имат ангажимент и към пациентите си.. Все пак, затова са дали клетва и са наясно, че тази професия изисква жертви понякога.

Но аз коментирам отношението на доктора по време на разговора ни след  посещението в клиниката, когато се установи, че си е тръгнала.
Не е редно да се отнасят с пациентите с такава арогантност и досада- все едно си им длъжен за нещо.
Всеки има ангажименти, но можеше да се отнесе професионално и човешки, а не да ми заявява, че едва ли не личния й ангажимент е по-важен и да затвори телефона.
Да, точно, че всеки може да попадне в такава ситуация и когато има независещи обстоятелства, човек няма какво да направи -  може да бъдем малко по-толерантни и да подходим с разбиране към ситуацията.
Не поставям всички лекари под общ знаменател. Има лекари и лекари- някой уважават своята професия и пациентите си, а други се отнасят с тях нагло, безкрупулно и прочие.

Да не споменавам и факта, че ние пациентите също имаме ангажименти и времето ни е ценно, както казахте , но се налага да чакаме с часове пред кабинета  и то при записан час,
Н
но тъй като ние сме ние нуждаещи - тогава няма проблем, но когато е от обратната страна - голям проблем за няколко минути.
Както казах - до човек е, или уважаваш хората или не. Това е...

Попадала съм на много нагли доктори, но до момента не съм коментирала никого, но този случай ме шокира и потресе..

Няма да се обяснявам повече, всеки сам преценява при кого да отиде. Исках да информирам хората,  т.к може да се случи и на друг човек, който е в голяма нужда и е разчитал на този час.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 00:25 от Fifi15

Общи условия

Активация на акаунт