От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 58 271
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
  • София
dieci_angeli благодаря  за отговора:bouquet:
Mamica тази цена от 1,70 не е ли без ДДС?

# 31

1,70 си е крайната цена,толкова взимат за кг  Peace

# 32
Специално искам да похваля KDSHOPPINGUK. Поръчах чрез тях изцяло от намаленията на NEXT, получих си всички артикули - около 10 бр., което рядко ми се случва от намаления, диктувах им ги по телефона и те ми ги поръчаха веднага, и си ги взех от офиса им 10 дена след поръчката, толкова светкавично не ми е идвала поръчка Simple Smile Много съм доволна

# 33
Дано и в бъдеще така бързо да работят!(вместо запис  Crazy)

# 34
  • София
Злополучния курс на Смарт деливъри е пристигнал - и двете ми пратки са в обработка, имат си и кила и цена  newsm44 newsm68 newsm44

# 35
  • София
Злополучния курс на Смарт деливъри е пристигнал - и двете ми пратки са в обработка, имат си и кила и цена  newsm44 newsm68 newsm44

А някъде другаде оповестили ли са го? Моите пратки стоят със стария си статус-на склад в чужбина, нямам и получено инфо по мейла. Дано да си права!

# 36
  • София
Никъде не е оповестено,гледат се поръчките. При мен също няма промяна и вече съм си отписала поръчката.Уж я имаше и щеше да е в този камион,после само "аз" не бях уведомена с писмо какво се случва с камиона,от вас разбирах и ми се струва ,че ще си остана без поръчка.

# 37
1.70 си е цената. Предполагам, че ако се иска фактура се начисляват 20%.

# 38
  • БГ
Tsvetitо, благодаря за новата тема!    bouquet 

# 39
  • София

А някъде другаде оповестили ли са го? Моите пратки стоят със стария си статус-на склад в чужбина, нямам и получено инфо по мейла. Дано да си права!
сега като гледам може и да съм се объркала - до петък стояха със статус "чака номер на пакет", сега са обработени, но са "на склад в чужбина" - т.е. или поръчките изобщо не са тръгнали от чужбина и там сега ги обработват, или камиона е пристигнал и сега го обработват, надявам се на второто  Praynig

# 40
Злополучния курс на Смарт деливъри е пристигнал - и двете ми пратки са в обработка, имат си и кила и цена  newsm44 newsm68 newsm44

Няма никаква информация нито на е-майл нито в сайта на фирмата. Моята поръчка стои на статус "на склад в чужбина" от около един месец" и пак не е в БГ.

# 41
за 2 дни затрупах с поръчки UKtoBG..  Whistling Даноо има курсове поне до средата на Декември...

# 42
Ми на 2-3 дена имат курс.

# 43
# 44
Имам въпрос към ползващите КД - трябва ли всеки път да им пиша, че пускам пратка към адреса им в Англия, защото доста неща им изпратих от е-бей.

Общи условия

Активация на акаунт